שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@איך כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
הדרך לשימוש איתו הוא ע"י שאחרי כתיבת מספר הפלפון לחיוג, לוחצים לחיצה ארוכה על מספר 0 (יש פלפונים שזה בסולמית או כוכבית) ובוחרים ב P או W. לדוגמה 17007050P2 מגיע מיד לשלוח 2 בקל קו, ו17007050W2 שואל אותך מיד אחרי החיוג האם להכנס לשלוחה 2. (מסובך להסביר את זה, הכי טוב זה לנסות ואז לראות).
אתה טועה, ו@דוד-טרייטל צודק
הנה מה שgemini ענה
DTMF בשימוש לקווי נייעס וואטספון (קווי חדשות בווטסאפ) מתייחס לאפשרות להשתמש בצלילי DTMF כדי ליצור אינטראקציה עם מערכות אוטומטיות או תפריטים קוליים דרך שיחות קוליות בווטסאפ.במקום להקיש על מקשים פיזיים בטלפון קווי, משתמשים יכולים להשתמש במקלדת החיוג בתוך אפליקציית וואטסאפ כדי לשלוח צלילי DTMF במהלך שיחה. זה מאפשר להם:
לנווט בתפריטים קוליים (IVR): כאשר מתקשרים לשירות לקוחות או למערכת אוטומטית, לעיתים קרובות יש תפריט קולי המבקש מהמשתמשים להקיש על מספרים שונים כדי לבחור באפשרויות (למשל, "הקש 1 לתמיכה טכנית, הקש 2 למכירות"). DTMF מאפשר לבצע את הבחירות הללו דרך וואטסאפ.
להזין מידע: מערכות מסוימות עשויות לבקש הזנת מידע באמצעות הטלפון, כגון מספר חשבון או קוד אימות. ניתן להזין מידע זה באמצעות צלילי DTMF בווטסאפ.
לקיים אינטראקציה עם שירותים אוטומטיים: קווי נייעס וואטספון עשויים להשתמש במערכות אוטומטיות המגיבות לפקודות DTMF כדי לספק מידע או שירותים שונים. -
DTMF קיים כבר שנים בכל הפלפונים שאני מכיר....
חיוג צלילי במובן השפוט קיים (כמעט) בכל המכשירירם שאנחנו מכירים
(נראה שהמון משתמשים של C2 לא יודעים על רוב הפונקציות שיש בכל הפלפונים ג"כ)
חמוד, אבל לא במציאות, משתמשי C2 חשופים לעולם הסיני וממשיכים להשתמש בו באדיקות כדי לדחות כמה שאפשר את בעיות המכשירים של ימינו, לא מחוסר ידיעה מה הם מפסידים.
הדרך לשימוש איתו הוא ע"י שאחרי כתיבת מספר הפלפון לחיוג, לוחצים לחיצה ארוכה על מספר 0 (יש פלפונים שזה בסולמית או כוכבית) ובוחרים ב P או W. לדוגמה 17007050P2 מגיע מיד לשלוח 2 בקל קו, ו17007050W2 שואל אותך מיד אחרי החיוג האם להכנס לשלוחה 2. (מסובך להסביר את זה, הכי טוב זה לנסות ואז לראות).
כמו שכבר אמרו, זו לא הפונקציה שנקראת DTMF, ולמען העשרת הידע, אציין שכל הקשה היא בעצם צליל, שבאמצעותו הקו מבחין מה לחצנו, (ניתן להוכיח את זה בקלות ע"י שיחת ועידה ולהקיש בפלאפון שצורף לשיחה-והמכשיר שמנהל את הועידה עם קו התוכן יגיב להקשות,)
ולעומת זאת הפונקציה שעליה דובר היום, היא היכולת (מקווה שכך בQ8, בכל אופן בC2) להעביר מספר שלם בלי ללחוץ כוכבית ארוך, או כל מיני קומבינות (כן, אני מכיר את הרעיון לזכור בע"פ ולהקיש לפני המספר שצינתק אליי 0799300400P ואז להשאיר את המספר+סולמית...),
נחכה שמישהו יספר לנו האם זה באמת נוח לשימוש, כי קיוליקס האלו הפתיעו אותי לטובה מבחינת תוכנה כשמדברים על DTMF ומחשבון מדעי, דברים שבהחלט היו רק בנוקיות הישנים.
ואגב הקלטת שיחות לפי איש קשר, דבר שחסר להמון אנשים, והיה אפשרי עד היום רק בתומכי כשר ע"י אפליקציות חיצוניות -
@0527676867 כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
מעניין למה הם התכוונו כי כשהבלוטות שלי (ג'ברה) מחובר כשהבלוטות לא נמצא בקו ישיר עם הטלפון לא שומעים בבלוטות שום דבר.
האם מישהו יודע דבר על זה?
ואיך פותרים את זה?מעניין, זה נשמע כמו בעיית חומרה, כי כשזה כן קרוב זה עובד חלק, ורק במרחק יש בעיות, וזה מאכזב ששוב החומרה זבל במכשיר,
אתה בטוח מדבר על Q8 המטורף שמבטיחים לנו שמביא סטנדרט חדש? (לא התרגשתי יותר מדי מאף פרסומת, ובכל זאת, אכזבה מהמקשים, ועכשיו גם בלוטוס?)
אם זה כך, אל תבנה מדי על עדכונים שיפתרו את הבעיה, אם בדקת בעוד מכשיר כזה, אז Q8 לא מתאים לבלוטוס הזה, כי כדי שמכשיר סיני לא חזק מדי יעבוד טוב עם בלוטוס על האוזניה להיות בעלת חיבור חזק ויציב, כי במקרים שגם האוזניה לא חזקה מספיק וגם הטלפון סיני ולא רציני, זה פשוט לא שמיש. -
@mkmk כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
@ALONYM כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
@יתהלל-המתהלל הפלאפון המומלץ ביותר הוא "K46" לענ"ד אין על המכשיר הזה
מכשיר מעולה מכל ההיבטים חוץ מהמקשים....
המקשים מתקלקלים אחרי כחצי שנה של שימוש.
היה צריך לעבור תיקון והחליפו לי מקשים ולשאלתי הטכנאי אמר לי שזה יחזור על עצמו....מקשים נוחים במיוחד
ולחלק מהמכשירים (ב% לא יותר מחברות אחרות) יש קצת בעיות מקשים ויש על זה אחריות וצריך להגיע לטכנאי מוצלח שיודע לתקן את זה כמו שצריך
אך(חוץ מהטענה שלך) אין על המכשיר הזה וגם אתה מסכים לזה (חוץ מהמקשים) וד"ל -
@מכירת-פלאפונים כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
הפלאפון המומלץ ביותר הוא "K46" לענ"ד אין על המכשיר הזה
ולעניות כמה חניות ולקוחות שקנו את המכשיר
זה הפלאפון היחיד אם הכי פחות בעיות
והפלאפון שלקוחות חוזרים אם זה הכי פחות לחנות בקשר לבעיותולכל פלאפון יש בעיות
ולכן הדגשתי הפלאפון אם הכי פחות בעיותגם אני מצטרף בזה ושמעתי שהוא קיבל עכשיו ציון הכי גבוה (לא ברור לי איפה בדיוק אני הברר את זה בעז"ה
-
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
מעניין למה הם התכוונו כי כשהבלוטות שלי (ג'ברה) מחובר כשהבלוטות לא נמצא בקו ישיר עם הטלפון לא שומעים בבלוטות שום דבר.
האם מישהו יודע דבר על זה?
ואיך פותרים את זה?מעניין, זה נשמע כמו בעיית חומרה, כי כשזה כן קרוב זה עובד חלק, ורק במרחק יש בעיות, וזה מאכזב ששוב החומרה זבל במכשיר,
אתה בטוח מדבר על Q8 המטורף שמבטיחים לנו שמביא סטנדרט חדש? (לא התרגשתי יותר מדי מאף פרסומת, ובכל זאת, אכזבה מהמקשים, ועכשיו גם בלוטוס?)
אם זה כך, אל תבנה מדי על עדכונים שיפתרו את הבעיה, אם בדקת בעוד מכשיר כזה, אז Q8 לא מתאים לבלוטוס הזה, כי כדי שמכשיר סיני לא חזק מדי יעבוד טוב עם בלוטוס על האוזניה להיות בעלת חיבור חזק ויציב, כי במקרים שגם האוזניה לא חזקה מספיק וגם הטלפון סיני ולא רציני, זה פשוט לא שמיש.חבל היית צריך לקנות K46
-
@יתהלל-המתהלל הפלאפון המומלץ ביותר הוא "K46" לענ"ד אין על המכשיר הזה
מכשיר מעולה מכל ההיבטים חוץ מהמקשים....
המקשים מתקלקלים אחרי כחצי שנה של שימוש.
היה צריך לעבור תיקון והחליפו לי מקשים ולשאלתי הטכנאי אמר לי שזה יחזור על עצמו....מקשים נוחים במיוחד
ולחלק מהמכשירים (ב% לא יותר מחברות אחרות) יש קצת בעיות מקשים ויש על זה אחריות וצריך להגיע לטכנאי מוצלח שיודע לתקן את זה כמו שצריך
אך(חוץ מהטענה שלך) אין על המכשיר הזה וגם אתה מסכים לזה (חוץ מהמקשים) וד"לזה נראה שיש לך אחוזים במכשיר הזה...
אבל זה באמת מכשיר מעולה.
התוכנה פחות מתקדמת מ 5*5 ובודאי מ Q8.
המעלות שלו זה הבטריה והקליטה שעוברות את כל המתחרים בכמה רמות. -
@mkmk א' זה בהיבט החומרה שזה בעיני הכי חשוב במכשיר [כי השימוש העיקרי במכשיר הוא דיבור ולכן צריך שהוא יהיה על הצד היותר טוב משמע טוב (ב2 הכיוונים ) כולל קליטה טובה ושהמכשיר יחזיק מעמד במקסימום וכל השאר הוא בונוס אך "לא להחליף בין העיקר לטפל"
ב' בימים הקרובים יצא עדכון גרסה שישווה פערים בהיבט התוכנה הם אומרים שזה יהיה משהו מפתיעה
לסיכום אין על "K46" כל מי שמשתמש עם "K46" מרוצה מאוד מאוד ללא בעיות (חוץ מ% קטן של מכשירים שיש להם קצת בעיות מקשים שניתן לסדר אצל אחד מקצועי ("לבקש להחליף מיילר") ובוודאי אין להשוות למכשירים אחרים
רוצה מכשיר טוב ללא בעיות? קנה "K46" "ותהנה" באמת ממכשיר טוב ובעיקר "תהיה מרוצה ביותר"
(התקרבת, לא % פשוט אני מתקן מכשירים ורואה איכות בעיקר של חומרה שבעיני הכי חשוב!)
-
נתקלתי בעוד בעיה בQ8 ("המדליק") קורה בין 3-4 פעמים ביום כשאני מתקשר והצד השני עונה אני לא שומע אותו, גם אני וגם הצד השני רואים שהשיחה נענתה אבל אני לא שומע אותו.
ולאחר שהייתי בחנות שבה קניתי את ה-Q8 והחליפו אותו במכשיר אחר (Q8) אותה תקלה חזרה על עצמה.
האם מישהו יודע דבר בעניין?
ואולי מישהו יודע איך פותרים את זה? -
זה נראה שיש לך אחוזים במכשיר הזה...
אבל זה באמת מכשיר מעולה.
המעלות שלו זה הבטריה והקליטה שעוברות את כל המתחרים בכמה רמות.זה בכלל לא קשור לאחוזים
אני מדבר בתור מוכר פלאפונים שרוצה שהלקוח יהיה מרוצה
ושיהיה לי הכי פחות כאבי ראש מתלונות של לקוחות -
@מכירת-פלאפונים כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
זה נראה שיש לך אחוזים במכשיר הזה...
אבל זה באמת מכשיר מעולה.
המעלות שלו זה הבטריה והקליטה שעוברות את כל המתחרים בכמה רמות.זה בכלל לא קשור לאחוזים
אני מדבר בתור מוכר פלאפונים שרוצה שהלקוח יהיה מרוצה
ושיהיה לי הכי פחות כאבי ראש מתלונות של לקוחותאני רוצה להבין( כחלק מ"הגילוי נאות") אתה רוצה לומר שאין הבדל למוכר פלאפונים באחוזי הרווח שלו מפלאפון אחד למשנהו? שאין לו תמריץ למכור דווקא מחברה פלונית אם יעמוד ביעד וימכור כך וכך ויקבל הנחה מהמחיר הרגיל לשאר המוכרים?
-
@0527676867 3-4 פעמים ביום ? מאוווד חריג
אבל זה תקלה נפוצה במגוון של אסקולס\קיויליקס.
נראה יותר שזה בעיית קליטה של המכשירים שלה מול האנטנה.
יש גם שיחות 'שנעלמות' אדם מתקשר אליך ונענה ב'הלקוח אינו יכול לקבל את שיחתך כרגע'
ואתה לא רואה ולא יודע מכלום. [וההוא חושב שאתה מסנן אותו וכו'] -
@שלמה-מרלר כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
יש גם שיחות 'שנעלמות' אדם מתקשר אליך ונענה ב'הלקוח אינו יכול לקבל את שיחתך כרגע'
ואתה לא רואה ולא יודע מכלום. [וההוא חושב שאתה מסנן אותו וכו']זה קורה בד"כ אם מגדירים דור 4 בלבד או שיחות VOLTE
היה לי PRO 10 עם הבעיה הזאת ובחנות נאמר לי שזה מקור הבעיה. -
נתקלתי בעוד בעיה בQ8 ("המדליק") קורה בין 3-4 פעמים ביום כשאני מתקשר והצד השני עונה אני לא שומע אותו, גם אני וגם הצד השני רואים שהשיחה נענתה אבל אני לא שומע אותו.
ולאחר שהייתי בחנות שבה קניתי את ה-Q8 והחליפו אותו במכשיר אחר (Q8) אותה תקלה חזרה על עצמה.אחרי שדיברתי עם תמיכה של קיוליקס הם אמרו לי שאני צריך לאפס את אוזניית הבלוטוס, אין לי מושג אם זה קשור, ימים יגידו.
אם מישהו חושב אחרת אשמח לדעת. -
@0527676867 תנסה אולי להתקין גירסה בעצמך
-
@שלמה-מרלר כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
ואתה לא רואה ולא יודע מכלום. [וההוא חושב שאתה מסנן אותו וכו']'פספוסי שיחות', תקלה נפוצה בכל מכשיר 4G בעיקר,
והמעניין הוא שאסקולס התפארו בזמנו ב4*4 שאין בו את בעיית פספוסי השיחות הידועה שיש בדור 4, "באמצעות טכנולוגיה ייחודית"... עוד פרסומת...@לאצי כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
זה קורה בד"כ אם מגדירים דור 4 בלבד או שיחות VOLTE
לצערנו כנראה שזה נכון, והבעיה הגדולה היא כשלא יהיה את הפתרון של להעביר לדור שלוש, כי הוא כבר לא יהיה כאן.
אחרי שדיברתי עם תמיכה של קיוליקס הם אמרו לי שאני צריך לאפס את אוזניית הבלוטוס, אין לי מושג אם זה קשור, ימים יגידו.
אם מישהו חושב אחרת אשמח לדעת.אני בטוח שזה לא קשור, אלא אם כן דיברת על כך בהבעיה מתרחשת בעת שימוש בלוטוס, אבל אם זה קורה גם בעת שימוש בטלפון בלי לבוטוס, ברור שזה לא קשור.
-
@mkmk א' זה בהיבט החומרה שזה בעיני הכי חשוב במכשיר [כי השימוש העיקרי במכשיר הוא דיבור ולכן צריך שהוא יהיה על הצד היותר טוב משמע טוב (ב2 הכיוונים ) כולל קליטה טובה ושהמכשיר יחזיק מעמד במקסימום וכל השאר הוא בונוס אך "לא להחליף בין העיקר לטפל"
ב' בימים הקרובים יצא עדכון גרסה שישווה פערים בהיבט התוכנה הם אומרים שזה יהיה משהו מפתיעה
לסיכום אין על "K46" כל מי שמשתמש עם "K46" מרוצה מאוד מאוד ללא בעיות (חוץ מ% קטן של מכשירים שיש להם קצת בעיות מקשים שניתן לסדר אצל אחד מקצועי ("לבקש להחליף מיילר") ובוודאי אין להשוות למכשירים אחרים
רוצה מכשיר טוב ללא בעיות? קנה "K46" "ותהנה" באמת ממכשיר טוב ובעיקר "תהיה מרוצה ביותר"
(התקרבת, לא % פשוט אני מתקן מכשירים ורואה איכות בעיקר של חומרה שבעיני הכי חשוב!)
יש לי מגוון של מכשירים בבית ואני מדבר הרבה בטלפון.
כל מכשיר חדש מתחיל דרכי ואם אני לא מרוצה אני מעביר אותו לילדים וכדומה.מה 4*4 ממש לא הייתי מרוצה.
הQ7 היה קצת יותר טוב אבל הפלסטיקה שלו היתה חלשה מאוד.
מה K46 נהניתי מהחוזק של הבטריה והקליטה הטובה אבל התוכנה שלו בינונית ומטה ואחרי תקופה המקשים נדפקו לגמרי. מבדיקה עם עוד כמה שקנו את המכשיר הזה - אצל רובם המקשים נדפקים אחרי שימוש לא ארוך. החליפו לי 'מיילר' והמקשים חזרו לעבוד טוב ואני באמת מחכה לראות מה יהיה בעדכון תוכנה (מקוה שהחיפוש יהיה חכם יותר ושכמות התוים באנשי קשר תעלה וכן שיהיה אפשרות להכניס יותר מ 2 מספרים לאיש קשר)
ה Q8 מפתיע אותי בינתיים לטובה עם תוכנה מוצלחת במיוחד וביצועי מכשיר טובים, והמקשים שונים מכל השאר כך שהם מיוחדים., מאוד חששתי מהבטריה שתגמר מהר אבל בינתיים זה מחזיק מעמד יפה מאוד גם בימים עמוסים. (כנראה בגלל ביצועי התוכנה כי הבטריה לא חזקה במיוחד).