שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@משה-הישראלי איך בדיוק מגיעים לזה אשמח לראות היכן מקישים את הקוד ואם הכוונה ל*#15963# אז באיזה קובץ בפנים רואים את זה
-
@משה-הישראלי איך בדיוק מגיעים לזה אשמח לראות היכן מקישים את הקוד ואם הכוונה ל*#15963# אז באיזה קובץ בפנים רואים את זה
*#15963#מספר 10 = VERZSION INFO
מופיע כל המידע על הגירסה, ובשורה האחרונה - תאריך ושעה שהעדכון עלה למערכת ויצאה לציבור
כשבQ8 גרסה 4.3 מ 18-12-2025 ש 22:2.51 -
*#15963#מספר 10 = VERZSION INFO
מופיע כל המידע על הגירסה, ובשורה האחרונה - תאריך ושעה שהעדכון עלה למערכת ויצאה לציבור
כשבQ8 גרסה 4.3 מ 18-12-2025 ש 22:2.51@משה-הישראלי למה אני לא רואה שם איזה גירסה אני?
וגם התאריך שכתוב לי הוא 29/12/25 ובהגדרות מופיע לי גירסה 4.4?וחוץ מזה לא נראה לי שגירסה 4.3 יצאה כבר ב18/12/25
-
@משה-הישראלי למה אני לא רואה שם איזה גירסה אני?
וגם התאריך שכתוב לי הוא 29/12/25 ובהגדרות מופיע לי גירסה 4.4?וחוץ מזה לא נראה לי שגירסה 4.3 יצאה כבר ב18/12/25
@ממוחשב
המספר גרסה ברשמי כתוב באודות שבהגדרות .כאן זה מופיע אבל ביחד אם עוד מספרים ואותיות וכו' W2 4.3
קנית את המכשיר לאחרונה ! זאת אומרת שהכניסו במכשיר גרסה 4.4 אף שעדיין לא יצא ברשמי בתאריך הנ"ל
ולכן אתה עדיין לא יכול לבטל את ההתרעות חירום . כי בפועל זה כן V4.3 -
כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אני קניתי לפני שבוע טלפון מסוכן ויש לי גירסה 4.4
-
@ממוחשב
המספר גרסה ברשמי כתוב באודות שבהגדרות .כאן זה מופיע אבל ביחד אם עוד מספרים ואותיות וכו' W2 4.3
קנית את המכשיר לאחרונה ! זאת אומרת שהכניסו במכשיר גרסה 4.4 אף שעדיין לא יצא ברשמי בתאריך הנ"ל
ולכן אתה עדיין לא יכול לבטל את ההתרעות חירום . כי בפועל זה כן V4.3@משה-הישראלי לא הבנתי
אם זה גירסה 4.4 גם אם זה עוד לא יצא לשוק זה הגירסא! -
@משה-הישראלי לא הבנתי
אם זה גירסה 4.4 גם אם זה עוד לא יצא לשוק זה הגירסא!@ממוחשב
זאת אומרת שכל הזמן משנים דברים ועוד לא סיימו באמת לבנות את הגרסה החדשה . ולכן כשיהיה עדכון . תוכל לעדכן ויהיה שם כמה שיפורים שאין לך עכשיו
(או לחילופין יהיה יותר בעייתי ... לא על אחריותי ) -
@ממוחשב
זאת אומרת שכל הזמן משנים דברים ועוד לא סיימו באמת לבנות את הגרסה החדשה . ולכן כשיהיה עדכון . תוכל לעדכן ויהיה שם כמה שיפורים שאין לך עכשיו
(או לחילופין יהיה יותר בעייתי ... לא על אחריותי )@משה-הישראלי בכל זאת, זה דבר שכל אחד יקבל כשהוא יעדכן, אז מה האינטרס שלהם לכתוב 4.4?
-
משום מה הטלפון דוחה לי אוטומטית שיחות ממספר לא מוכר (מספר חסום)
זה קרה לי כשרציתי לקבל קוד לזימון תורים בגוביט
מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? -
משום מה הטלפון דוחה לי אוטומטית שיחות ממספר לא מוכר (מספר חסום)
זה קרה לי כשרציתי לקבל קוד לזימון תורים בגוביט
מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? -