שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@012345 לא נראה לי שיש אפשרות להפוך לפי שם יש את זה רק בנוקיה
אבל תעלה את הכל לחשבון גוגל וזה נראה לי יכול לסדר לך אותם -
@d-g לא אבל הבעיה היא שאני עושה חיפוש אני כותב למשל רדיו בחייגן אני הוא לא מוצא את הרדיו הוא מוצא רק חלק חלק כן חלק לא בחיפוש חכם
-
@ע-ג
- להכנס לכאן
- להוריד את התוכנה למחשב (קישור ישיר להורדת התוכנה)
- להתקין את התוכנה על המחשב
- להפעיל את התוכנה, ולפעול בדיוק ע"פ ההוראות המופיעות ב-2 סרטוני ההדרכה (הסרטון שבמסך הזנת ה-IMEI, והסרטון שבמסך ההמתנה לחיבור הטלפון למחשב)
בהצלחה..
@ע.ג. כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
להפעיל את התוכנה, ולפעול בדיוק ע"פ ההוראות המופיעות ב-2 סרטוני ההדרכה (הסרטון שבמסך הזנת ה-IMEI, והסרטון שבמסך ההמתנה לחיבור הטלפון למחשב)
אני רואה רק סרטון אחד
האם צריך להוציא את הבטריה?
@חכם-בלילה-1 -
להפעיל את התוכנה, ולפעול בדיוק ע"פ ההוראות המופיעות ב-2 סרטוני ההדרכה (הסרטון שבמסך הזנת ה-IMEI, והסרטון שבמסך ההמתנה לחיבור הטלפון למחשב)
אני רואה רק סרטון אחד
@חכם-בלילה-1 -
אני רואה רק סרטון אחד
@חכם-בלילה-1 -
@להתלמדן
חשוב להוציא את הכרטיס זכרון מהטלפון אתה עלול למצוא את עצמך עם פחות אנשי קשר כלומר ייתכן ויימחקו לך זכרונות מהכרטיס כרון אם לא תוציא אותו לפני העדכון (מנסיון מר)@יא-יא מעולם לא נמחק לי משהו בכרטיס כשצרבתי את המכשיר עם הכרטיס בפנים, אין שום סיבה שהצריבה תשפיע על הכרטיס, האפשרות הפשוטה היא שלאחר הצריבה הפעלת את 'גיבוי אוטומטי' באנשי קשר לפני ששחזרת את הקובץ גיבוי שהיה לך על הכרטיס לפני הצריבה, מה שגרם שבמקום קובץ VCF עם כל האנשי קשר שלך נהיה לך קובץ VCF ריק.
אם מה שכתבתי לא מספיק ברור, אז אסביר, הגיבוי האוטומטי כל פעם שהוא מגבה הוא מוחק את הקובץ גיבוי הקודם בשביל שלא יהיה סתם מלא קבצי גיבוי, ברגע שהפעלת את הגיבוי האוטומטי לאחר הצריבה הוא 'גיבה' את האנשי קשר שאין לך ולכן נוצר VCF ריק במקום המלא