שיתוף | Q8 קיוליקס
-
תודה על התיקון.
לפני קצת יותר משנה שבק חיים ה-C2 שלי,
והזכרתני שלכמה חודשים קצרים היה לי פלאפון ביניים פשוט, אך כשיצא Q8 עברתי אליו.היה כך די מההתחלה.
[אם אני זוכר נכון, היה מצב שבו זה תמיד קרה: כשהמשיבון היה פעיל וכבר היתה שיחה שלא נענתה עם הודעה, ולא הוצאתי את הפלאפון מהמצב. כשמישהו התקשר שוב - היה קורס.
לאחר שדרוג התוכנה זה כבר לא קורה דווקא אז]. -
שלחתי אז מייל לתמיכה.
והם אמרו שלא מכירים כזו תופעה ושאפנה לחנות שממנה קניתי.
שם המוכר אמר לי שכבר פגש מצבים שכרטיס זיכרון לא טוב גורם לבעיות.
בנוסף הוצע לי מהחברה לעדכן כנ"ל.קרה לי היום שוב מול העיניים: הפלא' על מצב צלצול ורטט, שיחה נכנסת שאפילו לא הספיקה להשמיע קול של צלצול או רטט גרמה לפלאפון לקרוס ולהידלק מחדש.
[מאחר והערכתי מי הוא המתקשר חייגתי אליו בחזרה והוא אכן אישר שניסה להתקשר, ונשמע לו כאילו מייד ניתקתי עליו] -
אולי אוסיף עוד משהו שיכול לתת קצה חוט.
לפעמים [לא יודע להצביע מתי, אבל קרה כעת] כשמתקשרים הפלאפון לא מצליח לנגן את הרינגטון שהגדרתי לו, ויוצא לו קול כמו של 'קלטת בהרצה' או כמו של 'מיקימאוס'...
אולי מסיבה כלשהיא הפלאפון מתקשה לדלות את הרינגטון כראוי מהכרטיס זיכרון - וזה גורם לו לקרוס.
אם כי לא ברור לי מה הסיבה לכך כשכבר החלפתי כרטיס זיכרון..
-
לפעמים [לא יודע להצביע מתי, אבל קרה כעת] כשמתקשרים הפלאפון לא מצליח לנגן את הרינגטון שהגדרתי לו, ויוצא לו קול כמו של 'קלטת בהרצה' או כמו של 'מיקימאוס'...
אולי מסיבה כלשהיא הפלאפון מתקשה לדלות את הרינגטון כראוי מהכרטיס זיכרון - וזה גורם לו לקרוס.
-
-
@hthrjbbhv לך קרה ממש אותו דבר? כרטיס זיכרון שיחה נכנסת משיבון וכו'?
אהבתי את ה"יאיר חנניה" שהכנסת באנגלית
-
יש לי כבר יותר משנה Q8 ויש לזה תקלה מוזרה כבר מהתחלה:
מידיי פעם כשמישהו מתקשר הפלאפון 'קורס' נכסה ונדלק מחדש,
כמובן בלי שתהיה לי אפשרות להבין מי התקשר אליי.אמרו לי לעדכן גרסא ולהחליף כרטיס זיכרון, מה שאכן המעיט את התופעה, אך עדיין היא קיימת.
מישהו מכיר תופעה זו?
[אפשר לעקוב אחריה ע"י הדלקת הנגן, עשיית 'השהה' ולצאת ממנו במקש האדום, וכך הנגן נשאר פתוח ברקע למרות שאינו מנגן. כשהפלאפון קורס הנגן אוטמטי נכבה, כך שתוכל לדעת שהפלאפון עשה ריסטרט כשלא ראית אותו...]
מישהו יודע פיתרון?
-
@אשר-0 לי זה גם קורה אולם רק מתי שאני מנסה להוציא שיחות (אני מתכוון שזה מאוד נדיר ופעם בחודש בערך זה יכול לקרות)
מעניין אם יש הסבר או פיתרון אפקטיבי -
שלום
קניתי קיו 8
ויש לי את אנשי הקשר על כרטיס זכרון אבל כשאני מעתיק את אנשי הקשר לפלאפון זה יוצא לי הפוך (לא האותיות אלא הסדר של המילים)
מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
תודה -
שלום
קניתי קיו 8
ויש לי את אנשי הקשר על כרטיס זכרון אבל כשאני מעתיק את אנשי הקשר לפלאפון זה יוצא לי הפוך (לא האותיות אלא הסדר של המילים)
מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
תודה -