שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@משה-הישראלי כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
עדכנתי עכשיו ל V4.3 בינתיים נראה טוב
אמרו שיש בעדכון הזה ספציפית, שיפור ביצועי דור 4? אם לא, אז הכל דמיונות.. פעם יותר טוב ופעם פחות, תלוי באלף דברים שמשפיעים על הקליטה...
בכל אופן הממשק כן יותר טוב וגם ההקשות מעולות .
וודאי שיש לו יתרונות, אבל קליטה זה העיקר, ואם זה חסר, אז כבר עדיף ה4X4.
יוצא עכשיו לנסיעה ב"ב י-ם נראה על הדרך
תעדכן אם היו קטיעות בדרך, מרתק אותי הנושא ולצערי רוב המכשירים נופלים בזה ב4G.
הועידה עובד אצלי = לפני זה לא היה לי ועידה תקינה בדור 4 . כמו שכתבו פה בעבר על הבעיות
מה בדיוק לא עבד? אתה יכול כעת לפצל ועידה בשיחת VOLTE? לא מאמין
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אמרו שיש בעדכון הזה ספציפית, שיפור ביצועי דור 4?
יותר טוב ממה שהיה
תעדכן אם היו קטיעות בדרך, מרתק אותי הנושא ולצערי רוב המכשירים נופלים בזה ב4G.
בדרך היה מעולה בלי קטיעות וכל הזמן על אותו רמה . דווקא בירושלים הייתי באולם בלי קליטה . ובכל הפלאפונים (Q7 Q8 שואו ועוד) היה אותו דבר דור 2 ברובו עם קצת דור 3 . כמובן שהשיחות כמעט ולא הגיעו /יצאו
מה בדיוק לא עבד? אתה יכול כעת לפצל ועידה בשיחת VOLTE? לא מאמין
אין פיצול כמו פעם .
אבל אני בכלל לא הייתי יכול לעשות ועידה בדור 4 אם רציתי ועידה הייתי צריך לרדת לדור 3 ושם יש פיצול . וכיום ברוך ה' אני יכול לעשות ועידה . על הפיצול נחכה עוד קצת -
האם יש אפשרות שהפלאפון יגיב להקשות באמצע שיחה, גם כשהמסך כבוי?
לדוגמא, בהאזנה לקו תוכן, אם אני רוצה לעצור, אני צריכה ללחוץ על 5 פעמיים, פעם ראשונה כדי "להעיר" את הטלפון ופעם שניה כדי לעצור.
האם יש אפשרות לעצירה כבר בהקשה הראשונה?
וכן בכל הקשה אחרת, רמקול, השתק וכו'. -
לדוגמא, בהאזנה לקו תוכן, אם אני רוצה לעצור, אני צריכה ללחוץ על 5 פעמיים, פעם ראשונה כדי "להעיר" את הטלפון ופעם שניה כדי לעצור.
וכן בכל הקשה אחרת, רמקול, השתק וכו'.@יהודיה-אחת אין אפשרות מלבד להגדיר שהמסך יהיה דלוק תמיד אבל זה זולל בטריה, אז אפשר 30 שניות ואז זה אולי פחות יפגוש אותך כי תספיקי להקיש לפני שהמסך יתכבה
-
@B-B
בעבר הם היו משחררים את הקוד הנדרש להפעלת הסים המקומי,
הם חטפו תביעה מה'וועדה' ולכן הפסיקו לשחרר את הקוד.@חיים-יענקל-0
אם כך, הם צריכים להפסיק לשווק את זה כפלאפון שעובד בחו"ל עם סים מקומי.אגב, ידוע לי שה Escolls המתקפל כן עובד שם. אם זו חברת בת של QLYX למה הם נתקעו עם הQ8?
-
@חיים-יענקל-0
אם כך, הם צריכים להפסיק לשווק את זה כפלאפון שעובד בחו"ל עם סים מקומי.אגב, ידוע לי שה Escolls המתקפל כן עובד שם. אם זו חברת בת של QLYX למה הם נתקעו עם הQ8?
-
@לאצי בתזמון פרופילים אפשר להגדיר חזרה לרגיל בכמה שעות ביום ? [אחרי סדר א ב ג ?]
כמו"כ נראה יהיה יותר קל לתת זמן סיום לפרופיל בהגדרות הפרופיל מאשר שיצטרכו להגדיר בנפרד בתזמון פרופילים
-
וכן בכל הקשה אחרת, רמקול, השתק וכו'.@יהודיה-אחת זו אחת הסיבות שקשה לי להיפרד מה-E1200
-
- האם יש אפשרות להגדיר פרופיל בו כל השיחות יהיו במצב השתקה, מלבד מספר אחד מסוים?
שימושי במיוחד כאשר הולכים לנוח, ומצפים לשיחה ממישהו.
(ראיתי שיש אפשרויות לרשימה שחורה ולבנה בחלק מהפרופילים, האם לזאת הכוונה? איך מגדירים את זה?) - מה הכוונה בפרופילים -> בצלצולי התראות אחרים -> שעון בכיבוי - כיבוי. מופיע בפרופיל שעון מעורר.
תודה רבה מראש.
- האם יש אפשרות להגדיר פרופיל בו כל השיחות יהיו במצב השתקה, מלבד מספר אחד מסוים?
-
(ראיתי שיש אפשרויות לרשימה שחורה ולבנה בחלק מהפרופילים, האם לזאת הכוונה? איך מגדירים את זה?) - מה הכוונה בפרופילים -> בצלצולי התראות אחרים -> שעון בכיבוי - כיבוי. מופיע בפרופיל שעון מעורר.
תודה רבה מראש.
@יהודיה-אחת כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
האם יש אפשרות להגדיר פרופיל בו כל השיחות יהיו במצב השתקה, מלבד מספר אחד מסוים?
(ראיתי שיש אפשרויות לרשימה שחורה ולבנה בחלק מהפרופילים, האם לזאת הכוונה? איך מגדירים את זה?)רשימה לבנה מאפשרת כניסת שיחות ממספר מורשה בלבד ושאר השיחות מופיעות כשיחה שלא נענתה,
יש להוסיף את המספר הרצוי לרשימה הלבנה (מיקום הרשימה לבנה זזה בגירסאות איזה גירסה יש לך?) ולהגדיר שרק מספרים מהרשימה יוכלו להתקשר, ולא לשכוח כשקמים לבטל...
אם זה לא נח כי לא רוצים שהמתקשר ידחה אפשר להגדיר פרופיל שקט לכולם ולמתקשר הספציפי צלצול שונה
(ליצירת צלצול שקט אפשר להקליט שיחה תוך כדי החזקה והשתקה זה יוצא שקט לגמרי ולהשתמש בהקלטה כצלצול)@יהודיה-אחת כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
מה הכוונה בפרופילים -> בצלצולי התראות אחרים -> שעון בכיבוי - כיבוי. מופיע בפרופיל שעון מעורר.
תודה רבה מראש.האם כשהמכשיר מכובה השעון מעורר יצלצל או לא, ואז זה שואל אם להדליק את הפלאפון
ממליץ לשימוש כשעון מעורר בשבת כשלא רוצים פלאפון דלוק - האם יש אפשרות להגדיר פרופיל בו כל השיחות יהיו במצב השתקה, מלבד מספר אחד מסוים?
-
קורה לי שלמרות שהגדרתי כי המסך יכבה אחרי 10 שניות הוא נשאר דולק כל הזמן ולא נכבה
אני מנסה והולך להגדרות מסך ומשנה שם ל5 שניות או 15 העיקר כדי להגדיר מחדש וזה לא מצליח
ואז אני צריך לעשות כיבוי הופעלה או הפעלה מחדש וזה מסתדר
הדבר גורם לי לזלילת בטריות@פורים-רב כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
קורה לי שלמרות שהגדרתי כי המסך יכבה אחרי 10 שניות הוא נשאר דולק כל הזמן ולא נכבה
תכנס לשעון ותפעיל שעון עצר אחרי מספר השניות המוגדר זה בעז"ה יתכבה ואז המסך יחזור לסדר
אם זה חוזר על עצמו אח"כ שוב פשוט תחזור על הנ"ל
(בערבון מוגבל אבל לי זה בד"כ עבד)
בהצלחה. -
@פורים-רב כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
תכנס לשעון ותפעיל שעון עצר אחרי מספר השניות המוגדר זה בעז"ה יתכבה ואז המסך יחזור לסדר
אם זה חוזר על עצמו אח"כ שוב פשוט תחזור על הנ"ל
(בערבון מוגבל אבל לי זה בד"כ עבד)
בהצלחה. -
@יהודיה-אחת כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
האם יש אפשרות להגדיר פרופיל בו כל השיחות יהיו במצב השתקה, מלבד מספר אחד מסוים?
(ראיתי שיש אפשרויות לרשימה שחורה ולבנה בחלק מהפרופילים, האם לזאת הכוונה? איך מגדירים את זה?)רשימה לבנה מאפשרת כניסת שיחות ממספר מורשה בלבד ושאר השיחות מופיעות כשיחה שלא נענתה,
יש להוסיף את המספר הרצוי לרשימה הלבנה (מיקום הרשימה לבנה זזה בגירסאות איזה גירסה יש לך?) ולהגדיר שרק מספרים מהרשימה יוכלו להתקשר, ולא לשכוח כשקמים לבטל...
אם זה לא נח כי לא רוצים שהמתקשר ידחה אפשר להגדיר פרופיל שקט לכולם ולמתקשר הספציפי צלצול שונה
(ליצירת צלצול שקט אפשר להקליט שיחה תוך כדי החזקה והשתקה זה יוצא שקט לגמרי ולהשתמש בהקלטה כצלצול)@יהודיה-אחת כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
מה הכוונה בפרופילים -> בצלצולי התראות אחרים -> שעון בכיבוי - כיבוי. מופיע בפרופיל שעון מעורר.
תודה רבה מראש.האם כשהמכשיר מכובה השעון מעורר יצלצל או לא, ואז זה שואל אם להדליק את הפלאפון
ממליץ לשימוש כשעון מעורר בשבת כשלא רוצים פלאפון דלוק@בינוני כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
האם ההגדרה הזאת קיימת ברמת פרופיל?
(כלומר, בפרופיל רגיל יש למספר כלשהו צלצול מסוים, ובפרופיל אחר צלצול שונה) -
אני חושבת שהבנתי.
להגדיר בפרופיל מסוים צלצול שקט, ואילו את המספר המבוקש להשאיר בצלצול שונה. (שהוא אגב תופס לכל הפרופילים)
אבל זה לא תופס, אם יש מספרים שונים עם צלצולים סצפציפיים. נכון? -
אני חושבת שהבנתי.
להגדיר בפרופיל מסוים צלצול שקט, ואילו את המספר המבוקש להשאיר בצלצול שונה. (שהוא אגב תופס לכל הפרופילים)
אבל זה לא תופס, אם יש מספרים שונים עם צלצולים סצפציפיים. נכון?@יהודיה-אחת
נכון
(ואגב זה לפעמים באמת מעצבן למשל כשאני עושה צלצול עדין בפרופיל מסויים ופתאום איש קשר עם צלצול רועש מצלצל)
)