שיתוף | Q8 קיוליקס
-
שלום וברכה
אני עברתי מפלאפון c2 אחרי שהשתמשתי בו בערך 10 שנים ל Q8
רציתי לכתוב כמה באגים ושיפורים שצריך לעשות ואשמח שמישהו יכתוב כאן איך אני אומר את זה לחברה- המחשבון מדי טיפש צריך להוסיף בו אופציות (כדוגמת אחוזים שיש בc2).
2.כשמפעילים טיימר לא רואים אותו על המסך.
3.להגיע לטיימר זה מאוד מסובך-צריך להוסיף אותו בתפריט ולא רק דרך שעון מעורר (וגם ככה רק אם הגיעו לשעון מעורר דרך התפריט ולא דרך קיצור מקשים) וכן שדרך החייגן באפשרויות גם יהיה אפשר להגיע לטיימר כמו שיש בc2.
4.ניתוק שיחה לוקח לו כמה שניות עד שהשיחה יורדת מהמסך.
5.מה שהכי מפריע לי שכשהבלוטוס מחובר השעון מעורר גם מושמע דרך הבלוטוס וזה גורם שאני לא שומע בכלל את השעון מעורר (כשאני נרדם והבלוטוס מחובר לפלאפון אך לא באוזן שלי).
6.כשניסיתי לעקוף את בעיה מס'5 ולעשות רטט לשעון מעורר גם האופציה הזאת מבוטלת (ב4*4 בסגנון צילצול שבפרופילים ha גם אפשרות לעשות רטט לשעון מעורר וכאן הם ביטלו את זה).
7.יש באג שכשזה על רמקול אין באפשרויות שליחת קול לטלפון אלא 2 השורות הראשונות זה שליחת הקול לבלוטוס.
8.כשמעלים או מורידים את הווליום באמצע השיחה אין אפשרות ללחוץ בו זמנית גם על מקשים אחרים (כלומר זה תוקע את המקשים לכמה שניות).
- המחשבון מדי טיפש צריך להוסיף בו אופציות (כדוגמת אחוזים שיש בc2).
-
@אחד-מאנש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אשמח שמישהו יכתוב כאן איך אני אומר את זה לחברה
כאן - https://qlyx-tech.com/ רד עד למטה שם יש טופס יצירת קשר. הם בדרך כלל מגיבים תוך יום-יומיים.
-
- המחשבון מדי טיפש צריך להוסיף בו אופציות (כדוגמת אחוזים שיש בc2).
יש את המחשבון הזה בכל הטלפונים של החברה, ובאמת כדאי לשפר לכולם
8.כשמעלים או מורידים את הווליום באמצע השיחה אין אפשרות ללחוץ בו זמנית גם על מקשים אחרים (כלומר זה תוקע את המקשים לכמה שניות).
אפשר לסדר ע"י הקשה על הלחצן הימני מהמקשים שסביב לאמצעי ואז ניתן להקיש וגם למחוק (אין לי אותו, אבל יש לי 4X4)
ובאשר לשאר הבאגים אני מניח שיתסדרו בעדכונים הבאים (באם ידווחו כמובן) -
@השטייגעניסט אם זה עדיין רלוונטי הנה המספר הוא נותן לי 2 מספרי IMEI
- 359796724758875
- 359796724758883
-
@יצחק-בר כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
@השטייגעניסט אם זה עדיין רלוונטי הנה המספר הוא נותן לי 2 מספרי IMEI
- 359796724758875
- 359796724758883
הראשון רלוונטי.
-
@השטייגעניסט כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אפשר לסדר ע"י הקשה על הלחצן הימני מהמקשים שסביב לאמצעי ואז ניתן להקיש וגם למחוק (אין לי אותו, אבל יש לי 4X4)
זה מדי מסובך כי זה משבית את הרמקול
יש לציין שכל הלחצנים כן ממשיכים לעבוד חוץ מהמקשים של המספרים -
שלום וברכה
רציתי לכתוב כמה באגים ושיפורים שצריך לעשות ואשמח שמישהו יכתוב כאן איך אני אומר את זה לחברה- המחשבון מדי טיפש צריך להוסיף בו אופציות (כדוגמת אחוזים שיש בc2).
3.להגיע לטיימר זה מאוד מסובך-צריך להוסיף אותו בתפריט ולא רק דרך שעון מעורר (וגם ככה רק אם הגיעו לשעון מעורר דרך התפריט ולא דרך קיצור מקשים) וכן שדרך החייגן באפשרויות גם יהיה אפשר להגיע לטיימר כמו שיש בc2.
5.מה שהכי מפריע לי שכשהבלוטוס מחובר השעון מעורר גם מושמע דרך הבלוטוס וזה גורם שאני לא שומע בכלל את השעון מעורר (כשאני נרדם והבלוטוס מחובר לפלאפון אך לא באוזן שלי).
6.כשניסיתי לעקוף את בעיה מס'5 ולעשות רטט לשעון מעורר גם האופציה הזאת מבוטלת (ב4*4 בסגנון צילצול שבפרופילים ha גם אפשרות לעשות רטט לשעון מעורר וכאן הם ביטלו את זה).
7.יש באג שכשזה על רמקול אין באפשרויות שליחת קול לטלפון אלא 2 השורות הראשונות זה שליחת הקול לבלוטוס.
רציתי להוסיף עוד כמה דברים
9.שיהיה שפת חיפוש ברירת מחדל כלומר אם שינתי את ההקשה למספרים ולא לאותיות אחרי שאני יחזור עוד פעם להקיש (כמובן אחרי שכבר יצאתי למסך הראשי) זה יחזור בחזרה להקלדה בעברית ולא למספרים
10. בחיפוש המהיר שיש בQ8 (למשל שמקישים 5983 עולה השם יעקב) המקש 0 לא עובד אם המילה נגמרת (למשל אם האיש קשר הוא פ) הוא רק עובד אם האיש קשר הוא 2 מילים עם רווח בינתיים
11. שיהיה חיוג מהיר לא רק בלחיצה ארוכה על המספר אלא גם בלחיצה על המספר ואז על מקש החיוג
12. היומן השיחות שיהיה כמו ב4*4 סימונים לשיחות נכנסות ויצאות ולא רק נקודות בכל מיני צבעים - המחשבון מדי טיפש צריך להוסיף בו אופציות (כדוגמת אחוזים שיש בc2).
-
שלום וברכה
רציתי להוסיף עוד כמה דברים
9.שיהיה שפת חיפוש ברירת מחדל כלומר אם שינתי את ההקשה למספרים ולא לאותיות אחרי שאני יחזור עוד פעם להקיש (כמובן אחרי שכבר יצאתי למסך הראשי) זה יחזור בחזרה להקלדה בעברית ולא למספרים
10. בחיפוש המהיר שיש בQ8 (למשל שמקישים 5983 עולה השם יעקב) המקש 0 לא עובד אם המילה נגמרת (למשל אם האיש קשר הוא פ) הוא רק עובד אם האיש קשר הוא 2 מילים עם רווח בינתיים
11. שיהיה חיוג מהיר לא רק בלחיצה ארוכה על המספר אלא גם בלחיצה על המספר ואז על מקש החיוג
12. היומן השיחות שיהיה כמו ב4*4 סימונים לשיחות נכנסות ויצאות ולא רק נקודות בכל מיני צבעיםשלחתי את זה לחברה וזה מה שהם ענו לי
שלום וברכה.
מועדים לשמחה.
רוב הדברים שציינת כבר הובא לפנינו לטיפול.
ואכן בלי נדר בעזרת השם רב הדברים ישופרו/יסודרו בעדכון החדש שתבוא עם עוד מלא
שינויים ושיפורים והפתעות בגרסה/תוכנה .
בברכת מועדים לשמחה חגים וזמנים לששון. - המחשבון מדי טיפש צריך להוסיף בו אופציות (כדוגמת אחוזים שיש בc2).
-
המחשבון מדי טיפש צריך להוסיף בו אופציות (כדוגמת אחוזים שיש בc2).
3.להגיע לטיימר זה מאוד מסובך-צריך להוסיף אותו בתפריט ולא רק דרך שעון מעורר (וגם ככה רק אם הגיעו לשעון מעורר דרך התפריט ולא דרך קיצור מקשים) וכן שדרך החייגן באפשרויות גם יהיה אפשר להגיע לטיימר כמו שיש בc2.איזה יופי לראות אחד שעבר רק עכשיו מהמכשיר הקסום C2 לזבל של היום...
הבעיות שאתה מתאר אלו סטנדרטיים לגמרי בשוק הנוכחי, ברוך הבא! אל תצפה לרמה של מחשבון מדעי מושקע וטיימר חכם ממסך החיוג, זה לא מספיק קריטי בשביל שזה יהיה אפשרי בשוק הסיני.@אחד-מאנש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
.כשמעלים או מורידים את הווליום באמצע השיחה אין אפשרות ללחוץ בו זמנית גם על מקשים אחרים (כלומר זה תוקע את המקשים לכמה שניות).
ספציפית זה כך גם בC2...
השירות שלהם בהחלט נוח, הם נותנים יחס נפלא! אבל... עם כל הרצון הטוב, לא הייתי מהמר שהם יוכלו להתייחס לחצי מהרשימה שהבאת, שכן היא שואפת לרמת מכשירים ותוכנה שלא קיימת היום בשוק הכשר.
ולא, והם לא יפתחו מחשבון חדש למערכת ההפעלה הזו, גם לא טיימר. הם ישקיעו במה שאפשרי בתנאים שלהם-וחשוב לרוב הציבור.לסיכום: אין על C2 ואל תצפה לכל הפי'צרים בדור החדש, אבל יש יתרונות שיש כיום ולא היו, ובתכל'ס צריך להתקדם וכל שדרוג (כמעט) לוקח אותנו גם אחורה, אז במקרה של נוקיה מול מכשיר סיני-ברור שזה יותר קשה, אבל כולם בסוף עושים את זה...
-
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
גם לא טיימר
לגבי הטיימר אני לא מבין למה לא הרי יש טיימר רק מאוד מסובך להגיע אליו צריך רק לשים לו קישור במקום יותר נח
-
המחשבון מדי טיפש צריך להוסיף בו אופציות (כדוגמת אחוזים שיש בc2).
6.כשניסיתי לעקוף את בעיה מס'5 ולעשות רטט לשעון מעורר גם האופציה הזאת מבוטלת (ב44 בסגנון צילצול שבפרופילים ha גם אפשרות לעשות רטט לשעון מעורר וכאן הם ביטלו את זה).
12. היומן השיחות שיהיה כמו ב44 סימונים לשיחות נכנסות ויצאות ולא רק נקודות בכל מיני צבעיםאני ימשיך עוד כמה דברים
13. כשעורכים מספר אין אפשרות להעתיק ולהדביק
14. האופציה של חיוג צלילי -למי שהכיר מc2 כלומר שיוכלו לשלוח מספר שלם למשל למי זה פון (כמו האופציה של p אבל שיוכלו לערוך מספר מיומן שיחות למשל ואז לשלוח את זה)
15.יש עכשיו אופציה של לוח עברי ולועזי אבל גם באופציה הזאת זה עדיין מסודר לפי הלועזי (משמאל לימין ומתחיל מהראשון לחודש הלועזי ולא מא' לחודש העברי
16. באופציה של החיוג עם p (שזה שולח את המספר אוטומטי) ביומן שיחות הכל מבולבל למשל יש לי את קל קו ויש לי גם תחנות שמורות עם המספר של קל קו p ומספר תחנה וכאני מתקשר לקל קו אח"כ ביומן שיחות הוא מראה לי את האנשי קשר עם מספרי התחנות (כלומר בשונה מc2 האיש קשר עם הp שמור רק כאיש קשר עד הp ואח"כ זה רק תוספת-אי מקווה שהבנתם אותי)
17. אין אפשרות נורמלית כשכותבים מספר של איש קשר לכתוב p (רק ע"י לחיצה ארוכה של אחד מהמקשים -אני לא זוכר איזה)
18. כשעורכים שם של איש קשר בעברית ויש גם מספרים באיש קשר (וגם כשעורכים תזכיר שיש בו גם מילים וגם מספרים) ההקלדה קופצת בהתחלה מימין לשמאל במילים ואח"כ משמאל לימין במספרים וזה מאוד קשה להקליד ככה (צריך להגדיר שכשזה על עברית שזה יהיה רק מימין לשמאל) -
צריך רק לשים לו קישור במקום יותר נח
אפשרי בהחלט, ואפילו פשוט, דיברתי רק על הנקודה שיהיה כמו בC2 שאפשר להפעיל טיימר ישירות מהחייגן, זה מסובך ולא כולם רגילים לזה, לכן אין סיכוי שיהיה את זה בטלפונים של היום.
כשעורכים שם של איש קשר בעברית ויש גם מספרים באיש קשר (וגם כשעורכים תזכיר שיש בו גם מילים וגם מספרים) ההקלדה קופצת בהתחלה מימין לשמאל במילים ואח"כ משמאל לימין במספרים וזה מאוד קשה להקליד ככה (צריך להגדיר שכשזה על עברית שזה יהיה רק מימין לשמאל)
באופן מוזר, בכל הטלפונים הסיניים הבאג הזה קיים, שכתיבה בעברית הופכת את כיווני הניווט, עוד לא הצליחו להתגבר על זה, מעניין אם מעם יצליחו...