שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@בינוני כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אני רק יוסיף שבאמצע שיחה האפשרות היחידה היא לחזור לתפריט ולעבור פרופילים
(או להקיש קוד #0000#* ולחייג ולחזור למסך ראשי וכנ"ל)איך אפשר לחזור אח"כ משם חזרה למסך השיחה לא הצלחתי לחזור
@אברהם-אברהם
בעיה... אבל אפשר לחייג למספר אחר ולנתק ואז זה חוזר לשיחה... -
@בינוני כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אני רק יוסיף שבאמצע שיחה האפשרות היחידה היא לחזור לתפריט ולעבור פרופילים
(או להקיש קוד #0000#* ולחייג ולחזור למסך ראשי וכנ"ל)איך אפשר לחזור אח"כ משם חזרה למסך השיחה לא הצלחתי לחזור
@אברהם-אברהם
ללחוץ כמה מספרים אקראיים (לדוגמ' 8080) ולחייג- לחכות שיסיים להגיד . המספר שחייגתם איננו מחובר . זה פחות מהיר אבל פחות לחיצות ובדיקות יותר ישיר
- לנתק וחוזר לשיחה כמו ש@בינוני אמר
אני משום מה אוהב לעשות את הראשון זה פחות מאמץ . פשוט ללחוץ על כמה מספרים כמו 38756 ולחייג .וחוזר מעצמו לשיחה
-
מישהו טוען לי שהטלפון מתעדכן אוטומטי....
לגרסאות החדשות
נכון/לא נכון?
אני לא כזה מאמין...
אבל אשמח לידע - אם יש למישהו@אביגדור-ברמן לא הגיוני הרי איך יירד לך הנתונים של העדכון הרי אין לך חבילת אינטרנט?
-
@אביגדור-ברמן לא הגיוני הרי איך יירד לך הנתונים של העדכון הרי אין לך חבילת אינטרנט?
@חיים100 זה בדיוק מה שאני חשבתי
-
@מויש כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
עוד שאלה הכנסתי 2 סימים למכשיר איך אפשר להגדיר שהשיחות יצאו מסים מסוים ולא ישאל אותי כל פעם מחדש
הגדרות > הגדרות טלפון > סים מועדף. (סים 1, סים 2, או כבוי - הכוונה שישאל כל פעם).
-
@מויש
יש לך עכשיו 2 סימים במכשיר ?
רק כשהסימים בפנים יש את ההגדרה . אם יש רק סים א' אין הגדרה כזאת -
@מויש
יש לך עכשיו 2 סימים במכשיר ?
רק כשהסימים בפנים יש את ההגדרה . אם יש רק סים א' אין הגדרה כזאת@משה-הישראלי יש לי 2 סימים עכשיו במכשיר
-
@B-B כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
כמובן, אני יודע.
דיברתי עם החברה לפני שניסינו ופעלנו ע"פ ההוראות שלהם.
ולא עבד.
שוב, אולי זה היה באג חד פעמי.
אם למשהו זה כן עובד, נשמח שיעדכנו אותנו.בסים כשר כן היה קליטה?
השאלה המרכזית האם לפלאפונים יש את התדרים של ארצות הברית,
סים מקומי זו סוגיה בפני עצמה.לכן אני שואל האם היה קליטה בסים הכשר?
כשמישהו התקשר למספר הישראלי כשהיית שם,
קיבלת את השיחה?הכנסנו סים אמריקאי, הפאלפון ביקש קוד עוד לפני שנדלק
כשהוצאנו והיה רק סים ישראלי היה כתוב NO SIM
באמת אם למשהו יש מידע נוסף נשמח לשמוע. -
הכנסנו סים אמריקאי, הפאלפון ביקש קוד עוד לפני שנדלק
כשהוצאנו והיה רק סים ישראלי היה כתוב NO SIM
באמת אם למשהו יש מידע נוסף נשמח לשמוע.@B-B
להלן תשובת החברה:
"עובד. כן. רק עם הסים הכשר ישראלי שמאושר על ידי וועדת הרבנים." -
@B-B
להלן תשובת החברה:
"עובד. כן. רק עם הסים הכשר ישראלי שמאושר על ידי וועדת הרבנים."@חיים-יענקל-0
לא נכון.
דיברנו איתם לפני הטיסה וזה התשובה שהם הביאו לנו:
זה עובד רק עם סים חוץ לארץ אירופאי או אמריקאי לא כשר מרשימה מסויימת.
שרב הסימים אגב שם. עובדים. -
@חיים-יענקל-0
לא נכון.
דיברנו איתם לפני הטיסה וזה התשובה שהם הביאו לנו:
זה עובד רק עם סים חוץ לארץ אירופאי או אמריקאי לא כשר מרשימה מסויימת.
שרב הסימים אגב שם. עובדים. -
ואם זה עובד רק עם סים ישראלי כשר אז כל הרעיון שהטלפון יעבוד בחו"ל לא שווה כלום כי סים ישראלי יעבוד רק עם נדידה וזה יוצא יקר מאוד!
@B-B
בעבר הם היו משחררים את הקוד הנדרש להפעלת הסים המקומי,
הם חטפו תביעה מה'וועדה' ולכן הפסיקו לשחרר את הקוד. -
נתקלתי כרגע בעוד בעיה.
אם מגדירים רטט ואחר כך צלצול, (זה שימושי למשל אם שכחו להשתיק לפני התפילה...)
בעת הרטט בתחילת השיחה, אם לוחצים על השתקה זה דוחה את השיחה במקום להשתיק...@איש-ימיני לי זה קורה בQ7,
זה אכן בעיה חמורה מאוד. -
-
שמעתי קצת תלונות על הקליטה במכשיר הזה, יש כאן מישהו שמשתמש בו קבוע בVOLTE ואין לו קטיעות בכלל? (בעיקר בהשוואה ל3G אם בדקתם)
עדיפות למשתמשי רמי לוי והוט מובייל. -
שמעתי קצת תלונות על הקליטה במכשיר הזה, יש כאן מישהו שמשתמש בו קבוע בVOLTE ואין לו קטיעות בכלל? (בעיקר בהשוואה ל3G אם בדקתם)
עדיפות למשתמשי רמי לוי והוט מובייל.@דוד-טרייטל
הוט מובייל בQ7 היה לי מעולה עם וולטי מלא
ומאז הQ8 הרבה בעיות בקליטה
יש לי V4 אני רוצה לעדכן עכשיו לגרסה המעודכנתאבל בעיקרון במקומות מסויימים אפשר להיות גם חודשים עם דור 4 מלא VOLTE לפי מיקום האנטנה וכו'
השאלה שלך היא על השתמשות קבועה בכל המצבים
מחכים לראות אם יש פה מישהו שיגיב על 5 כוכבים -
@דוד-טרייטל
יש לי V4 אני רוצה לעדכן עכשיו לגרסה המעודכנתאבל בעיקרון במקומות מסויימים אפשר להיות גם חודשים עם דור 4 מלא VOLTE לפי מיקום האנטנה וכו'
השאלה שלך היא על השתמשות קבועה בכל המצבים
מחכים לראות אם יש פה מישהו שיגיב על 5 כוכבים@משה-הישראלי כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
יש לי V4 אני רוצה לעדכן עכשיו לגרסה המעודכנתתודה! ענית לי בדיוק על השאלה, חוששני שQ8 יורד בהרבה מ4X4 וQ7 בקליטת VOLTE, לפחות בחברות הנ"ל.
ולענ"ד זה תלוי במעבד, שמעתי שהוא קצת איטי, בהקשות.
ובעצם אתה אומר חד משמעית שבQ8 (למרות התדרים הרבים שהוא תומך, וזה, כך אני מנסה להוכיח, לא קשור) הקליטה בדור 4 פחות טובה מקודמיו!?כעת נשאר לחקור על 5X5, האם כמו שכתבתי מזמן מזמן, אנחנו חוזרים על הסיפור של MTK-1 שהצלחתו גררה עשרות כישלונות בשמות MTK-5, MTK+ ועוד...
-
@משה-הישראלי כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
יש לי V4 אני רוצה לעדכן עכשיו לגרסה המעודכנתתודה! ענית לי בדיוק על השאלה, חוששני שQ8 יורד בהרבה מ4X4 וQ7 בקליטת VOLTE, לפחות בחברות הנ"ל.
ולענ"ד זה תלוי במעבד, שמעתי שהוא קצת איטי, בהקשות.
ובעצם אתה אומר חד משמעית שבQ8 (למרות התדרים הרבים שהוא תומך, וזה, כך אני מנסה להוכיח, לא קשור) הקליטה בדור 4 פחות טובה מקודמיו!?כעת נשאר לחקור על 5X5, האם כמו שכתבתי מזמן מזמן, אנחנו חוזרים על הסיפור של MTK-1 שהצלחתו גררה עשרות כישלונות בשמות MTK-5, MTK+ ועוד...
@דוד-טרייטל
אכן
אך יכול להיות שהגרסה הנוכחית יותר טובה
נחכה לעדכון שנעשה
בכל אופן הממשק כן יותר טוב וגם ההקשות מעולות . הבעיה הינה רק בחייגן שקולט את המספרים עם השמות שבזה משום מה קצת איטי וכן באנשי קשר. דהיינו רק כשמחפש תוך כדי הקשה. וזה מה שאנשים מתלוננים על הקשת מספרים איטית מידי 1. או שתוריד את החייגן החכם . 2. או שתחכה עוד עשרית שניה