בקשה | מאיפה להתחיל? בניית חנות אפליקציות חינמית אופליין
-
@למה-באתי כתב בבקשה | מאיפה להתחיל? בניית חנות אפליקציות חינמית אופליין:
מאיפה אני אמור להתחיל?
אני מעוניין להשתיל אותה לתוך נגני האנדרואיד שאני מכשיר אותם.רק תזכור עם זה אופליין אז הכול צריך להיות בפנים לדוגמא יהיה 100 אפליקציות שכל אחד שוקל 10מ"ב אז האפליקציה תשקולת גיגה.....
-
@FSHLOMO כתב בבקשה | מאיפה להתחיל? בניית חנות אפליקציות חינמית אופליין:
@למה-באתי כתב בבקשה | מאיפה להתחיל? בניית חנות אפליקציות חינמית אופליין:
@FSHLOMO בסדר. זה לא הבעייה.
זה כן
נגן של 16-32 גיגה וחנות ששוקל 1-2-3 גיגה זה משמעותי כי זה יקח מקום אפילו על אפליקציות שלא מותקנות.....זה נגן שמקבלים אותו עם כרטיס זיכרון. ורוב מי שמקבל אותו יש לו גם כרטיס אז לא יושב כלום על המכשיר עצמו.
-
@למה-באתי אם אתה מעוניין לבנות בקודולר אני יכול לעזור לך בזמני הפנוי (אין כ״כ) אך שים לב שקודולר זה מאנדרואיד 5 עד איזור ה 10)
בכול אופן לגבי מה שאמרו כאן על שהאפליקציה תשקול ג׳יגה וכד׳ אני הייתי ממליץ לכל מפתחי האפליקציות האלו לעשות משהו שונה שיעזור לעדכונים וסתם לעליה חלקה של האפליקציה
במקום להכניס את כל האפליקציות לתוך ה apk של החנות ניתן ליצור קובץ zip עם 4 תיקיות 1 לכל האפליקציות 2 לשמות 3 למידע 4 לתמונות באיררכיה של 1-100 נניח
את החנות לבנות בצורה של מאגרים כלומר כל לקוח שמקבל את החנות יכול לקנות סוגי מאגרים שונים (משחקי רכבים, חשיבה, וכד׳) והוא מקבל בעצם את הקובץ זיפ הנ״ל פותח את החנות ומתקין לתוכה את המאגר ואז האפליקציה מחלצת את כל הנתונים מהזיפ לתיקייה מסויימת בשורש (כדי למנוע אפשרות החלפה או סתם לחסוך מקום, נב. צריך להגדיל את האחסון בשורש) וקוראת את כל הנתונים מקבצי הטקסט והתמונות מתיקיות 2,3,4
ככה לא רק שניתן להרוויח יותר כסף על מכירת מאגרים אלא גם ניתן לגוון באפליקציות מידי פעם
ראיתי פעם עוד אופציה שיכולה לחסוך הרבה מקום והיא קריאה ישירה מקובץ זיפ ללא חילוץ של הקבצים וככה אם דוחסים את הזיפ למקסימום ניתן לקבל את המידע בחצי מהכמות זיכרון המקורית