C2 תומך כשר עם סים לא כשר
-
@MERS אמור לעבוד
@חיים-כהן-1 אמר בC2 תומך כשר עם סים לא כשר:
@MERS אמור לעבוד
יישר כח,
אני רוצה לדעת האם מישהו ניסה- אני לא משקיע ע"ז כ"כ כסף אבל חבל לי לעבוד על הזמנה משלוח וכו' וזה לא יעבוד לא פיקו"נ אבל עדיף לי
בתודה מראש -
@MERS אמור לעבוד
יישר כח,
אני רוצה לדעת האם מישהו ניסה- אני לא משקיע ע"ז כ"כ כסף אבל חבל לי לעבוד על הזמנה משלוח וכו' וזה לא יעבוד לא פיקו"נ אבל עדיף לי
בתודה מראש -
@MERS יש כאלה שמקבלים הודעות עם סים כשר אז אם לא כשר ודאי
אפשר לומר בודאות שזה יעבוד -
פוסט זה נמחק!
-
אפשר לומר בודאות שזה יעבוד@חיים-כהן-1 אמר בC2 תומך כשר עם סים לא כשר:
אפשר לומר בודאות שזה יעבודהשאלה האם המכשיר לא יחסום את הסים-אם הוא יעבוד אז ודאי שאתה צודק,
-
אפשר לומר בודאות שזה יעבודהשאלה האם המכשיר לא יחסום את הסים-אם הוא יעבוד אז ודאי שאתה צודק,
-
@MERS למה שיחסום
הפוך
אם רוצים לשים סים כשר צריך לפרוץ שיהיה כמו לא כשר
אז אם תש/סים כשר הוא לא יחסם אלא הפוך מיחסם..@חיים-כהן-1 אמר בC2 תומך כשר עם סים לא כשר:
@MERS למה שיחסום
הפוך
אז אם תש/סים כשר הוא לא יחסם אלא הפוך מיחסם..על פניו ודאי שאתה צודק אלא שכידוע כששמים סים ל"כ במכשיר כשר הוא לא פועל השאלה למה זה- כי אם זה בתכנה אולי גם כאן זה כך [אלא א"כ התכנה שלי היא חצי חצי ואז זה ודאי לא חוסם]
מקווה שהובנתי -
@MERS למה שיחסום
הפוך
אז אם תש/סים כשר הוא לא יחסם אלא הפוך מיחסם..על פניו ודאי שאתה צודק אלא שכידוע כששמים סים ל"כ במכשיר כשר הוא לא פועל השאלה למה זה- כי אם זה בתכנה אולי גם כאן זה כך [אלא א"כ התכנה שלי היא חצי חצי ואז זה ודאי לא חוסם]
מקווה שהובנתי@MERS אמר בC2 תומך כשר עם סים לא כשר:
על פניו ודאי שאתה צודק אלא שכידוע כששמים סים ל"כ במכשיר כשר הוא לא פועל השאלה למה זה- כי אם זה בתכנה אולי גם כאן זה כך [אלא א"כ התכנה שלי היא חצי חצי ואז זה ודאי לא חוסם]
מקווה שהובנתיבגלל הIMEI
שאצלך הוא אינו כשר -
@MERS אמר בC2 תומך כשר עם סים לא כשר:
על פניו ודאי שאתה צודק אלא שכידוע כששמים סים ל"כ במכשיר כשר הוא לא פועל השאלה למה זה- כי אם זה בתכנה אולי גם כאן זה כך [אלא א"כ התכנה שלי היא חצי חצי ואז זה ודאי לא חוסם]
מקווה שהובנתיבגלל הIMEI
שאצלך הוא אינו כשר@חיים-כהן-1 אמר בC2 תומך כשר עם סים לא כשר:
@MERS בגלל הIMEI
שאצלך הוא אינו כשרע"ז בדיוק דיברתי מה חוסם ה-IMEI או התכנה אם אתה אומר שה-IMEI אז אני רגוע
תודה -
@MERS בגלל הIMEI
שאצלך הוא אינו כשרע"ז בדיוק דיברתי מה חוסם ה-IMEI או התכנה אם אתה אומר שה-IMEI אז אני רגוע
תודה -
@MERS אמור לעבוד
יישר כח,
בתודה מראשפוסט זה נמחק! -
יש לי C2 תומך כשר-גירסא כשרה IMEI לא כשר דהיינו שצריך פריצה בשביל סים כשר- יש לי הודעות בתפריט חשבתי לקנות סים טוקמן בזול [6ש"ח] לא כשר כדי לקבל הודעות אימות וכו' השאלה היא האם זה יעבוד או שכבר בגירסא הכשרה יש חסימה לסים לא כשר
נ.ב. אין לי כח עכשיו לצריבות וכו',
בתודה מראש@MERS אני ניסתי ואין חסימה
-
@MERS אני ניסתי ואין חסימה
@שלמה-ווייס אמר בC2 תומך כשר עם סים לא כשר:
@MERS אני ניסתי ואין חסימה
יישר כח גדול- זה מה שהכי טוב מישהו שניסה יישר כח
-
יש לי C2 תומך כשר-גירסא כשרה IMEI לא כשר דהיינו שצריך פריצה בשביל סים כשר- יש לי הודעות בתפריט חשבתי לקנות סים טוקמן בזול [6ש"ח] לא כשר כדי לקבל הודעות אימות וכו' השאלה היא האם זה יעבוד או שכבר בגירסא הכשרה יש חסימה לסים לא כשר
נ.ב. אין לי כח עכשיו לצריבות וכו',
בתודה מראש -
@MERS
לי יש C2 תומך, אני משתמש בו הרבה כשאני נמצא באנגליה (אין כזה מושג של סים-כשר, באנגליה).
וברוך השם, המכשיר עובד לי מעולה - ללא שום בעיות, ומקבל ושולח הודעות טקסט ללא בעיה!@חברים גם אני בדיוק אותו דבר משתמש איתו באנגליה עם סים אנגלי ועובד מצוין עם טקסט והכל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות