בעיה | נגן מטעין רק שהוא מכובה לגמרי
-
יש לי נגן M400 והוא מטעין רק שאני מכבה אותו אם אני לא מכבה אותו לגמרי הוא פשוט לא מטעין,
מישהו יכול להסביר לי מה קרה ואיך אני מסדר את זה? -
@ישראל-קרביצקי לי גם היה נגן מאלי אקספרס עם בעיה שונה אבל דומה שזה לא הטעין יותר מאחוז מסויים, כתבתי בפורום אם יש למישהו פיתרון וכתבו לי שלפעמים באלי אקספרס יש דברים שחוזרים לעבוד רגיל בלי הסבר לתופעה, וככה גם היה לי בעז''ה אם לא תמצא פיתרון זה יחזור לבד לעבור כרגיל.
-
@ישראל-קרביצקי זה ככל הנראה בעיה בגירסה תנסה לצרוב גרסה חדשה
@TripleU כתב בלהורדה | מסע בין גירסאות – מהסטוק עד הכי טובה (Timmkoo Q5/Q3E):LithiumOS – הגירסה שהפכה לסיוט
אחר כך, Noah ניסה שוב. הפעם הוא נתן לנו את LithiumOS – אבל זו הייתה הגרסה הכי גרועה. הוא טען שאפשר להתקין אפליקציות עם רוט, אבל נחשו מה? זה בחיים לא עבד, כי מנהל הקבצים לא קיבל הרשאות רוט.יותר גרוע – הסוללה לא נטענה. בלי ריקוברי, יצא לי לברוק מכשיר לגמרי – בלי טעינה, בלי בוט, כלום. הכלי לצריבה אפילו לא הצליח להכניס את המכשיר ל-BROM. מת לגמרי.
הנה הגירסה – אל תצרבו אותה. טוב, עכשיו כשיש לכם ריקוברי, אתם כן יכולים לנסות אם אתם סקרנים.
-
@איציק-2 כתב בבעיה | נגן מטעין רק שהוא מכובה לגמרי:
זה ככל הנראה בעיה בגירסה תנסה לצרוב גרסה חדשה
איפה אני יכול למצוא גירסה לזה? ואיך אני צורב?
(הצריבה יכולה להרוס את המכשיר?) -
@ישראל-קרביצקי
יש לי גם כזה נגן הוא מטעין רק כשהנגן מכובה, ותמיד הוא על אותם אחוזי סוללה אשמח לפיתרון. -
@אדם-החושב איזה נגן יש לך?
-
@ישראל-קרביצקי יש לי גירסה לm400 השאלה אם זה אותו נגן https://drive.google.com/file/d/1d29XGSeCp79OHtmNu4A3VMaQzZAoIZdG/view?usp=drive_link
-
@אלוף-תימן כתב בבעיה | נגן מטעין רק שהוא מכובה לגמרי:
יש לי גירסה לm400 השאלה אם זה אותו נגן
למה שזה לא יהיה אותו נגן מה זה יכול להיות איזה עוד M400 יש חוץ מהנגן שלי
-
@ישראל-קרביצקי אני יודע
-