המספר הנוסף מישהו פתח פה?
-
@yos אמר בהמספר הנוסף מישהו פתח פה?:
@1divid אני הייתי מציע לך מאשר להסתבך עם כל החרטה הזאת תקנה סים טוקמן המחיר שלו נע בין חמש שקל ל10 שקל
איפה יש בכזה מחיר [חיפשתי פעם וראיתי מחירים באזור ה-50 ש"ח- יש פחות אבל זה היה הטווח כי אין להם רווח של ניוד וכו']
בתודה מראש -
@MERS אמר בהמספר הנוסף מישהו פתח פה?:
@1divid אני הייתי מציע לך מאשר להסתבך עם כל החרטה הזאת תקנה סים טוקמן המחיר שלו נע בין חמש שקל ל10 שקל
איפה יש בכזה מחיר [חיפשתי פעם וראיתי מחירים באזור ה-50 ש"ח- יש פחות אבל זה היה הטווח כי אין להם רווח של ניוד וכו']
בתודה מראשיש משהו כזה אם איזה 200 מגה גלישה זה כלום אבל מספיק למשהו מסוים
-
@MERS אני מדבר על סים טוקמן בלי הטענה שזה רק ישמש אותך לקבלת אס אמ אסים חשבון וואטסאפ לחשבון טלגרם
יש בבני ברק בחמש שקל איפה שהוא@1divid
אני דיברתי על כשר [אני שיערתי של"כ יותא יקר בגלל הסיבות הנ"ל]
יש לך פרטים על ההוא הזול+ אם יש לו גם כשר
בתודה מראש -
@MERS אני מדבר על סים טוקמן בלי הטענה שזה רק ישמש אותך לקבלת אס אמ אסים חשבון וואטסאפ לחשבון טלגרם
יש בבני ברק בחמש שקל איפה שהוא@1divid
אני דיברתי על כשר [אני שיערתי של"כ יותא יקר בגלל הסיבות הנ"ל]
יש לך פרטים על ההוא הזול+ אם יש לו גם כשר
בתודה מראשאני יודע רק על לא כשר יש מסלול כזה 200 מגה וכמה דקות פלוס שיחות ב 10(אבל זה עבר נושא אחר לא פה)
-
@משה-מזרחי אמר בהמספר הנוסף מישהו פתח פה?:
@MERS
יש פה ב 39 https://www.sim10.co.il/כרטיסי-סים-מס-סלולרי-טוקמן-ביג-טוק-איזי-הוט-מובייל-019-גולןתודה רבה,
אבל אני רואה שזה די יקר אם יש לל מושג על משהו יותר זול ליחידה אחת [5-10 ש"ח כמו שהזכירו לעיל זה יהיה לי יותר רלוונטי]
בתודה מראש -
@MERS אני דיברתי על מה שהצדיק למעלה דיבר שזה מספר לא כשר
כשר=יוקר
למשל סים טוקמן סלקום זה בין 50 ל70 בלי הטענה בלי כלוםיש לך איזה פרטים ע"ז-אולי זה ג"כ יוכל להיות רלוונטי- בתודה מראש [רק אם זה לא טירחה כי אני לא בטוח שזה יהיה רלוונטי]
-
@1divid אמר בהמספר הנוסף מישהו פתח פה?:
@yos האמת היא שיכול להיות שיש לי צורך גם בלא כשר [אם זה המחיר] כדי לקבל הודעות אימות וכדו'
אשמח אם תוכל להשיג לי פרטים [אם זה לא קשה]
בתודה מראשיישר כח
אני אחפש עכשיו באתר שלהםתודה רבה -
@yos האמת היא שיכול להיות שיש לי צורך גם בלא כשר [אם זה המחיר] כדי לקבל הודעות אימות וכדו'
בתודה מראשיישר כח
אני אחפש עכשיו באתר שלהםתודה רבהעל לא דבר אני מוחק את זה כי זה לא קשור לפה אם אתה רוצה תפתח נושא חדש
-
בתודה מראשיישר כח
אני אחפש עכשיו באתר שלהםתודה רבהעל לא דבר אני מוחק את זה כי זה לא קשור לפה אם אתה רוצה תפתח נושא חדש
אתה צודק ב-100%