בירור | עריכת קישור בחתימה במייל
-
יש לי במייל חתימה עם קישור לקובץ פידיאף בדרייב שלי, אשמח לברר על קישורים כאלו כמה פרטים.
א'. במקום שיראו את הקישור נשלח כל פעם כמו עם קובץ מצורף, מה האפשרות לרשום קישור שלא יראה את הקובץ הזה?
ב'. כמו כן איך אני יכול לעשות קישור נוסף לאותו קובץ שמי שיפתח את הקישור זה יוריד לו אותו ישירות ולא רק יפתח את הקובץ?
ג'. האם יש אפשרות לשנות את הקובץ - כמו למחוק עמודים מהפידיאף וכדו' והקישור ישאר זהה כך שאני לא יצטרך לערוך קישור חדש וגם אלו שיש להם את הקישור הישן יגיעו לקובץ הערוך?
ממש תודה לכל המסייעים. -
@מענין-לשמוע כתב בבירור | עריכת קישור בחתימה במייל:
א'. אבל במקום שיראו רק קישור זה נשלח כל פעם כמו עם עוד תיקייה שמגיעה גם כן לאותו קובץ, מה האפשרות לרשום קישור שלא יראה את הקובץ הזה?
תקצר את הלינק בדידלי, מהבדיקה שלי, זה עוזר
ב'. כמו כן איך אני יכול לעשות קישור נוסף לאותו קובץ שמי שיפתח את הקישור זה יוריד לו אותו ישירות ולא רק יפתח את הקובץ?
עיין כאן
ג'. האם יש אפשרות לשנות את הקובץ - כמו למחוק עמודים מהפידיאף וכדו' והקישור ישאר זהה כך שאני לא יצטרך לערוך קישור חדש וגם אלו שיש להם את הקישור הישן יגיעו לקובץ הערוך?
אני מאמין שאם אתה עורך את הקובץ PDF עם אחד מהתוספים שיש בדרייב, כמו DocHub או Lumin PDF וכן Kami, הקובץ אמור להישאר עם אותו ID
עריכה:
אה, ותעדכן... -
@יוסף-אלחנן
ממש ממש תודה!בדיוק אני באמצע לעדכן...הצלחתי לעשות קישור בלי קובץ מצורף, ממש ישר כח!
קישור להורדה ישירה - האתר סגור בנטפרי.
תוסף שעורך פידיאף - באמת אני מקווה, כשאני יזדקק לכך למעשה נידע.
תודה על העזרה הרבה!! -
קישור להורדה ישירה - האתר סגור בנטפרי.
לא הבנתי, זה לא זה?
עריכה:
אתה יכול פשוט להשתמש עם הקישור הזהhttps://drive.google.com/uc?export=download&id=
אחרי ה = תכניס את הID של הקובץ
בשביל קובץ שיטס תצטרך להשתמש עם הלינק הזה
https://docs.google.com/spreadsheets/d/FILE_ID/export?format=xlsx
במקום ה
FILE_ID
תכניס את הID של הקובץ. -
עי' באתר שכולו מדריכים של ידידנו הרב @צדיק-תמים
https://madrichim.ovh/topic/431/שימוש-מתקדם-בלינקים-בגוגל-דרייב-גוגל-דוקס-docs-וגוגל-שיטס-sheetshttps://madrichim.ovh/topic/44/דרייב-שליחת-קבצים-כך-שיירדו-מיד-בלי-הדף-של-ההורדה-גם-קבצים-גדולים
-
@יוסף-אלחנן
תודה, עשיתי כך והצלחתי.
אם כבר - איך עושים שלחיצה על תמונה תפתח קישור?עריכה: מצאתי בפורום הסבר, ממש תודה לכל המסייעים.
-
א'. אבל במקום שיראו רק קישור זה נשלח כל פעם כמו עם עוד תיקייה שמגיעה גם כן לאותו קובץ, מה האפשרות לרשום קישור שלא יראה את הקובץ הזה?
ב'. כמו כן איך אני יכול לעשות קישור נוסף לאותו קובץ שמי שיפתח את הקישור זה יוריד לו אותו ישירות ולא רק יפתח את הקובץ?אתה יכול להוריד בעצמך את הקובץ ולפתוח את דף ההורדות בדפדפן ולהעתיק את קישור ההורדה (ולא צריך את כל האתרים הנ"ל, ואפשר ג"כ להפסיק את ההורדה אחרי שניה)
וזה כמובן גם יסדר לך את הבעיה השניה@מענין-לשמוע כתב בבירור | עריכת קישור בחתימה במייל:
תעלה אותו שוב לאותו מקום תחת אותו שם, ותבחר להחליף אותו בקודם ואז הקישור הישן יישאר
-
@פלמנמוני
באמת יותר קל להעתיק את הקישור מהדף של ההורדות וכך הקובץ יורד באופן מידי.
אני רציתי חוץ מזה לעשות עוד קישור שכן פותח את הקובץ ולא מוריד אותו, ואפ''ה שלא ישלח עוד תיקיה כקובץ מצורף במייל. לזה יש לך פתרון אחר חוץ מאשר לקצר את הקישור כמו שענה @יוסף-אלחנן?
ממש יש''כ. -
יש לך פתרון אחר חוץ מאשר לקצר את הקישור כמו שענה @יוסף-אלחנן?
מה הבעיה בעצה שלו?
-
@פלמנמוני
אין בעיה, חשבתי שיש לך פתרון אחר -@פלמנמוני כתב בבירור | עריכת קישור בחתימה במייל:
(ולא צריך את כל האתרים הנ"ל,
-
@מענין-לשמוע התכוונתי לקישור של ההורדה המיידית
-
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | עריכת קישור בחתימה במייל:
תקצר את הלינק בדידלי, מהבדיקה שלי, זה עוזר
טעיתי, זה לא עזר לי!
יש למישהו פתרון אחר איך מצרפים קישור במייל לקובץ בדרייב שלא יופיע תיקיה בכל מייל שנשלח? -
@מענין-לשמוע איפה מופיע תיקיה? בתמונה אני רואה שמופיע קובץ PDF בודד
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | עריכת קישור בחתימה במייל:
בתמונה אני רואה שמופיע קובץ PDF בודד
ועל זה הוא מדבר
-
@צדיק-תמים
אני צירפתי קישור לקובץ פי די אף לדרייב, ואני מעונין שהוא לא יופיע כך אלא רק יראו קישור.
תודה רבה. -
@מענין-לשמוע
אם אתה מצרף את הקישור על תמונה כמו שכתבת פה, זה גם מופיע כקובץ?