בקשת מידע | אשכול גירסאות לנגנים
-
@שלמפוק כתב בבקשת מידע | אשכול גירסאות לנגנים:
מענין לענין באותו ענין יש למישהו גרסה כשרה לנגן M503 ?
מה זה הנגן הזה? תמונה?
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | אשכול גירסאות לנגנים:
@שלמפוק כתב בבקשת מידע | אשכול גירסאות לנגנים:
מענין לענין באותו ענין יש למישהו גרסה כשרה לנגן M503 ?
מה זה הנגן הזה? תמונה?
https://he.aliexpress.com/item/1005007278496128.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.17.5aa7586axBTYeF&gatewayAdapt=glo2isr
אנדרואיד 9, 3 ראם, 16 GB פנימי -
@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | אשכול גירסאות לנגנים:
@דובי-ג אנדרואיד 8 יש לי והעלו את כל הגירסה למעלה נראה לי גם את 5 וגם את 8
העלו את הגרסה אם הרוט אבל ללא היוזר דאטה ככה שאני לא יכול להוציא את הנגן שלי מבריק...
אם יש לך אשמח
(אנדרואיד 9) -
@דובי-ג אנדרואיד 8 יש לי והעלו את כל הגירסה למעלה נראה לי גם את 5 וגם את 8
העלו את הגרסה אם הרוט אבל ללא היוזר דאטה ככה שאני לא יכול להוציא את הנגן שלי מבריק...
אם יש לך אשמח
(אנדרואיד 9) -
@דובי-ג יש לי של 8 אתה בטוח שיש 9?
טעות מצטער עכשיו אני רואה אני צריך גרסה למי שיש M503-PRO אנדרואיד 9
-
@דובי-ג יש לי של 8 אתה בטוח שיש 9?
טעות מצטער עכשיו אני רואה אני צריך גרסה למי שיש M503-PRO אנדרואיד 9
-
@דובי-ג אני שאבתי לזה את הגירסה ויש שם משהו מוזר הגירסה זה ****Mt ואיזה מספר מסוים והמעבד עצמו מספר אחר והוא לא נותן לי לצרוב מישהו גם נתקל בזה
@דובי-ג אני שאבתי לזה את הגירסה ויש שם משהו מוזר הגירסה זה ****Mt ואיזה מספר מסוים והמעבד עצמו מספר אחר והוא לא נותן לי לצרוב מישהו גם נתקל בזה
לא הבנתי מה כוונתך?
-
לא הבנתי מה כוונתך?
-
@דובי-ג לכל מכשיר יש לו מעבד אחר ולכל מעבד יש מספר נגיד mt5555 כשאני שאבתי לזה את הגירסה זה שאב לי גירסה אם נגיד mt5550 והמעבד של המכשיר זה mt5555 והוא לא נותן לי לצרוב את הגירסה
@דובי-ג לכל מכשיר יש לו מעבד אחר ולכל מעבד יש מספר נגיד mt5555 כשאני שאבתי לזה את הגירסה זה שאב לי גירסה אם נגיד mt5550 והמעבד של המכשיר זה mt5555 והוא לא נותן לי לצרוב את הגירסה
את זה הבנתי לבד צרבתי מספיק פעמים בעבר מה שלא הבנתי זה שאתה מסתכל בדרך כלל על הגרסה ולא על המעבד במקרה כזה (קרה לי בעבר) אשמח שתגיד לי מה הMT ואני ינסה לבד
-
את זה הבנתי לבד צרבתי מספיק פעמים בעבר מה שלא הבנתי זה שאתה מסתכל בדרך כלל על הגרסה ולא על המעבד במקרה כזה (קרה לי בעבר) אשמח שתגיד לי מה הMT ואני ינסה לבד
-
@דובי-ג זה מה שיצא לי בשאיבה MT6750 וכנראה זה של מכשיר עצמו זה MT6755
אני שאבתי אם דונגל אולי בגלל זה תנסה לשאוב אם sp flesh@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | אשכול גירסאות לנגנים:
אני שאבתי אם דונגל אולי בגלל זה תנסה לשאוב אם sp fleshהצלחתי לגבות הכל חוץ מהיוזר דאטה ששם הוא נתקע ומראה לי את השגיאה הזאת
מה ניתן לעשות?
-
אני שאבתי אם דונגל אולי בגלל זה תנסה לשאוב אם sp fleshהצלחתי לגבות הכל חוץ מהיוזר דאטה ששם הוא נתקע ומראה לי את השגיאה הזאת
מה ניתן לעשות?
-
אני שאבתי אם דונגל אולי בגלל זה תנסה לשאוב אם sp flesh@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | אשכול גירסאות לנגנים:
אני שאבתי אם דונגל אולי בגלל זה תנסה לשאוב אם sp fleshצרבתי את הגרסה המלאה וזאת התוצאה
-
אני שאבתי אם דונגל אולי בגלל זה תנסה לשאוב אם sp fleshצרבתי את הגרסה המלאה וזאת התוצאה
-
@דובי-ג לא מכיר את השגיאה הזאת
גם אני לכן אני שואל (נתקלי בהרבה אבל זה ספציפית אין לי שמץ מזה אומר והציפיטי מחרטט לי את המוח....
-
@דובי-ג לא מכיר את השגיאה הזאת
גם אני לכן אני שואל (נתקלי בהרבה אבל זה ספציפית אין לי שמץ מזה אומר והציפיטי מחרטט לי את המוח....