הצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם
-
בס"ד
שלום חברים יקרים !
בימים אלה עולה לאויר אתר מוזיקה חרדי חדש במיוחד בשבילכם
https://www.hngn.co.il/זה אינו פרסום, האתר עוד לא מוכן... אנו רוצים שתעזרו לנו כיצד לשפר את האתר
אתר מהדרין , הכולל מוזיקה יהודית אמיתית , האתר הינו חינמי לגמריי !!
האתר כולל אלפי שירים של מאות אמנים מהציבור החרדי.עם שליטה מלאה שלכם על הפלייליסט , ניתן להוסיף או להסיר שירים לפי רצונכם מתוך המאגר הענק שלנו והכל ללא עלות כלל!
אנחנו עובדים במרץ כדי שתוכלו להנות מהאתר כבר בימים אלו שלפני פורים ותוכלו להנות מהפלייליסט החזק שלנו
נשמח שתגיבו כאן אם אתם רואים כיצד אפשר לשפר את האתר
תודה רבה
@היכל-הנגינה
אשמח לתשובתך
אם אני מתחבר עם החשבון גוגל שלי (לבנות פלייליסט וכו')
רואים את התמונת פרופיל שלי כל הגולשים ?
יישר כח עצום על הרעיון זה מגניב
עוד שלא כל אחד יוכל לבנות לעצמו רשימת שירים חוץ מהרשימה שניבנת ע"י לחיצה על לב
עוד משהו האתר מעבד סגנון שמע או זמר שאני אוהב ולפי זה מזרים לי מוזיקה או נטו אקראי?! -
@היכל-הנגינה
אשמח לתשובתך
רואים את התמונת פרופיל שלי כל הגולשים ?
עוד שלא כל אחד יוכל לבנות לעצמו רשימת שירים חוץ מהרשימה שניבנת ע"י לחיצה על לב
עוד משהו האתר מעבד סגנון שמע או זמר שאני אוהב ולפי זה מזרים לי מוזיקה או נטו אקראי?!@עזיז כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
@היכל-הנגינה
אשמח לתשובתך
רואים את התמונת פרופיל שלי כל הגולשים ?לא
עוד שלא כל אחד יוכל לבנות לעצמו רשימת שירים חוץ מהרשימה שניבנת ע"י לחיצה על לבשלוחצים על הלב זה נכנס ל"השירים שלי" שמה מופיע לך איזה שירים אהבת וגם ככה זמרים יכולים לדעת כמה אנשים אוהבים את השירים להם באמת כי ברדיו וכו' אי אפשר לדעת באמת
עוד משהו האתר מעבד סגנון שמע או זמר שאני אוהב ולפי זה מזרים לי מוזיקה או נטו אקראי?!
באתר אתה מפעיל מוזיקה ואז זה נכנס לרשימת ההשמעה האישית שלך ואפשר להסיר משם
-
בס"ד
שלום חברים יקרים !
בימים אלה עולה לאויר אתר מוזיקה חרדי חדש במיוחד בשבילכם
https://www.hngn.co.il/זה אינו פרסום, האתר עוד לא מוכן... אנו רוצים שתעזרו לנו כיצד לשפר את האתר
אתר מהדרין , הכולל מוזיקה יהודית אמיתית , האתר הינו חינמי לגמריי !!
האתר כולל אלפי שירים של מאות אמנים מהציבור החרדי.עם שליטה מלאה שלכם על הפלייליסט , ניתן להוסיף או להסיר שירים לפי רצונכם מתוך המאגר הענק שלנו והכל ללא עלות כלל!
אנחנו עובדים במרץ כדי שתוכלו להנות מהאתר כבר בימים אלו שלפני פורים ותוכלו להנות מהפלייליסט החזק שלנו
נשמח שתגיבו כאן אם אתם רואים כיצד אפשר לשפר את האתר
תודה רבה
@היכל-הנגינה
ולה אחלה אתר ממש תודה רבה
גם מסודר מאוד טוב -
ני אני בדקתי קצת את האתר הזה היום ושמתי לב שלפלאפון הוא לא בנוי טוב כלומר הוא לא מסודר ויש בו באגים שוב אני לא בדקתי ל חשב אלא רק לפלאפון
@המלאך
למחשב הוא פצצה -
ובכך זאת לפלאפון הוא לא מסודר לטיפולך הרב @היכל-הנגינה
-
בטלפון זה באמת נראה ממש לא טוב:
ומשהו בכל הקטע למעלה עדיין ישן ומרובע כזה, הנגן לא משהו, אבל ברעיון העיצוב החדש הרבה הרבה יותר טוב ונח.
@DHOC979 כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
בטלפון זה באמת נראה ממש לא טוב:
ומשהו בכל הקטע למעלה עדיין ישן ומרובע כזה, הנגן לא משהו, אבל ברעיון העיצוב החדש הרבה הרבה יותר טוב ונח.
היי,
אפשר לדעת מה לא נוח בתצוגה של הטלפון?
לא כל כך הבנתיתודה רבה