דרוש מידע - איזו חברה בלונדון הכשירה C2?
-
החברה שהכשירה זה
furifoneיש אתר שלהם בלונדון
https://tag-approved.co.uk/ -
@חיים-לוי אמר בדרוש מידע - איזו חברה בלונדון הכשירה C2?:
החברה שהכשירה זה
furifoneTAG עובדים יחד עם Purifone - Kosher Phones.
(כפי שאפשר לראות על התמונה המצורפת).@אין-דופי אמר בדרוש מידע - איזו חברה בלונדון הכשירה C2?:
כשהפרטים העיקריים הדרושים... מידע מפורט מה הם חסמו ומה הם אפשרו.
החברה שהכשירה הינו חברת TAG, ולהם יש 2 סוגי הכשרה. [יכול מאוד להיות שהם עובדים יחד עם PuriFone, (כפי ש @חיים-לוי טוען, שזה חברה) אבל על זה אין לי מושג].
תרגום המילים של "APPROVED BY" זה "מאושר על ידי".האחד נקרא PuriFone, - עם הודעות טקסט, מצלמה, גלריה, (ללא וידיאו), כרטיס SD להרחבה, ועם הקלטה.
והשני נקרא PuriTalk.
שזה לדיבור בלבד!!!. [ללא הודעות טקסט, ללא מצלמה, ללא אפשרות כרטיס SD להרחבה, ועם הקלטה].יש אתר שלהם בלונדון
https://tag-approved.co.uk/האתר שלהם (TAG) זה מה שהבאתי כאן.
מה שאתה הבאת, זה חנות בשם "מובייל אנלימיטעד" שמוכרת פלאפונים לציבור החרדי [המכשירים הוכשרו ע"י חב' TAG]. -
@אין-דופי אמר בדרוש מידע - איזו חברה בלונדון הכשירה C2?:
מישהו ביקש עזרה לפני כמה זמן בנוגע לC2 שהוכשר לכאורה ע''י קבוצה כלשהי בלונדון.
אשמח לכל פרט בנושא, כשהפרטים העיקריים הדרושים הינם דרך ליצירת קשר עם אותם אנ''ש, וכן מידע מפורט מה בדיוק הם חסמו ומה הם אפשרו.
שכוייח שכוייח!אני פעם דיברתי על זה חבר שלי מלונדון והוא הראה לי את המכשיר המכשיר יותר כשר מהכשר בישראל אין שם כלום כל קישור שאתה עושה באנשי קשר ומנסה להיכנס המכשיר מתכבה יש בתפריט מדיה כשאתה נכנס יש שם רק הקלטות זה פחות או יותר מה שאני זוכר בזמנו זכור לי שהוא אמר לי שגיסו קשור לזה בהמשך אני ינסה ליצור איתו קשר ולברר
-
@אחד-מאנש אמר בדרוש מידע - איזו חברה בלונדון הכשירה C2?:
@מישהו12 אבל לכל הקבצים יוכלו להגיע (כרגע א"א כי כשעושים עבור אל כתובת וכו' הוא נכבה אבל אם תעשה קיצור לגלריה יוכלו לפתוח יישומים מה שא"א עכשיו)
אבל אולי גם השביתו את התמיכה שלו בקבצים...אבל נראה יהיה מעניין
-
@מישהו12 אני כותב את זה בגלל שאני יודע שיש כאלה שהכניסו תמונות ושינו את הסיומת שלהם ואז הם יכלו להגיע דרך ההקלטות (ככה זכור לי או שהם שינו סיומת של משהו אחר)
מה שאני כן יודע,זה שtag המקצוענים הצליחו גם לערוך את הקושחה של הc5 ...אפילו @yair לא הצליח...
-
@pini אמר בדרוש מידע - איזו חברה בלונדון הכשירה C2?:
@אין-דופי אמר בדרוש מידע - איזו חברה בלונדון הכשירה C2?:
מישהו ביקש עזרה לפני כמה זמן בנוגע לC2 שהוכשר לכאורה ע''י קבוצה כלשהי בלונדון.
אשמח לכל פרט בנושא, כשהפרטים העיקריים הדרושים הינם דרך ליצירת קשר עם אותם אנ''ש, וכן מידע מפורט מה בדיוק הם חסמו ומה הם אפשרו.
שכוייח שכוייח!אני פעם דיברתי על זה חבר שלי מלונדון והוא הראה לי את המכשיר המכשיר יותר כשר מהכשר בישראל אין שם כלום כל קישור שאתה עושה באנשי קשר ומנסה להיכנס המכשיר מתכבה יש בתפריט מדיה כשאתה נכנס יש שם רק הקלטות זה פחות או יותר מה שאני זוכר בזמנו זכור לי שהוא אמר לי שגיסו קשור לזה בהמשך אני ינסה ליצור איתו קשר ולברר
אבל מישהו כתב פה שהוא הצליח להתחבר דרך הבלוטוס ולהוציא את הxml זאת אומרת שכנראה גם אפשר להחליף ותו ואז נפל כל החסימה
אתם מדברים על 2 סוגי חסימות!
כמו שכתבתי כאן, בכשר לגמרי - אי אפשר להתחבר דרך בלוטוס כלל לאף מקום..
בכשר עם הודעות - אפשר כן להתחבר למכשירים ולמחשב דרך בלוטוס [ואי אפשר דרך חיבור USB, - רק לטעינה USB עובד]. דרך בלוטוס הצלחתי פעם אחת להוציא את התפריט XML שלהם, אבל לא ניסיתי להכניס תפריט אחר, כי לא ידעתי האם המכשיר יעבוד טוב אח"כ, או שבגלל החסימה שלהם הוא יתחיל לעשות לי בעיות.