עזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית
- 
יש לי גירסה פוטושופ של 2018 שאני רוצה להפוך את זה מאנגלית לעברית האם משהו יודע איך עושים את זה @יצחק-גולן בעיקרון אי אפשר סתם כך, צריך קובץ שפה אבל יש איזשהו קובץ שפה שאחד העלה פה בפורום אבל לא יודע לאיזה גרסה 
- 
יש לי גירסה פוטושופ של 2018 שאני רוצה להפוך את זה מאנגלית לעברית האם משהו יודע איך עושים את זה @יצחק-גולן @ד-מ-ל העלה בזמנו, והוא כתב שזה עובד על 19 ו20 אני לא יודע אם ז העובד על 18 נחכה שהוא יענה תשובה. 
- 
@יצחק-גולן המיקום הזה קיים אצלך?? 
 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop 2018\Locales
 או משהו באיזור@פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן המיקום הזה קיים אצלך?? 
 או משהו באיזורהיכן זה צריך להיות? 
- 
@פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן המיקום הזה קיים אצלך?? 
 או משהו באיזורהיכן זה צריך להיות? 
- 
@פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן המיקום הזה קיים אצלך?? 
 או משהו באיזורהיכן זה צריך להיות? @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן המיקום הזה קיים אצלך?? 
 או משהו באיזורכן יש לי 
- 
- 
@פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: זה זה נכון?  לכאורה כן תקבץ לארכיון ותעלה את זה לא הבנתי אם אפשר להסביר בבקשה 
- 
@פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: זה זה נכון?  לכאורה כן תקבץ לארכיון ותעלה את זה לא הבנתי אם אפשר להסביר בבקשה @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: זה זה נכון?  לכאורה כן תקבץ לארכיון ותעלה את זה לא הבנתי אם אפשר להסביר בבקשה לחיצה ימנית הוסף לארכיון 
- 
@יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: זה זה נכון?  לכאורה כן תקבץ לארכיון ותעלה את זה לא הבנתי אם אפשר להסביר בבקשה לחיצה ימנית הוסף לארכיון @פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: זה זה נכון?  לכאורה כן תקבץ לארכיון ותעלה את זה לא הבנתי אם אפשר להסביר בבקשה לחיצה ימנית הוסף לארכיון ומה עושים עכשיו?  
- 
@פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: זה זה נכון?  לכאורה כן תקבץ לארכיון ותעלה את זה לא הבנתי אם אפשר להסביר בבקשה לחיצה ימנית הוסף לארכיון ומה עושים עכשיו?  @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @פישל אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: @יצחק-גולן אמר בעזרה לפוטושופ להפוך מאנגלית לעברית: זה זה נכון?  לכאורה כן תקבץ לארכיון ותעלה את זה לא הבנתי אם אפשר להסביר בבקשה לחיצה ימנית הוסף לארכיון ומה עושים עכשיו?  שם יופיע המסמך עם כל הטקסט צריך לתרגם אותו