שיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!
-
@אמיר כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
ובאוירה פורימית
אולי כדאי להציע למשנת יוסף להשיג כמות בזול ולמכור בנקודות החלוקה הארציותרק לא זה.....
אני לא יודע למה לכולם ברור שהם כאלו זולים - בכל מיני השואות הרבה מהמוצרים שלהם אפשר להשיג יותר בזול, [בסל ודאי שהם קלאס-זול אבל לא יותר] ואם תחשב הוצאות אז הם הכי יקרים בשוק.יש בע"ה גורם שאמור להיכנס בהם בגדול בעוד תקופה - ומדובר במקרה בגוף שאני מכיר מקרוב - ואני יכול לומר דבר אחד מידיעה - אם הוא יחליט סופית שהוא נכנס עד הסוף [עדןו לא הוחלט אם למכור הכל או דברים מסויימים ואכמ"ל] נראה הוזלה משמעותית, ובלי עליה איטית עד שזה יגיע למחיר השוק.....
עריכה: שעה אחרי שכתבתי את הפוסט הזה נכנסתי לחנות (יש לציין שנחשבת זולה - אבל עדיין יש להם שכירות שטח במרכז מסחרי גדול וכו וכו וכו') ואותה מוצר שאני רגיל לקנות במשנת היה שם ב18% פחות!!
[וזה כשמשנת זה בלי מע"מ ולהם עם מע"מ..........]. -
עדכון:
לאחר המכרז שעשינו
השגנו את המחיר הטוב ביותר בחנות "שי דיגיטל" במודיעין עילית
שמציע את הכונן של לנובו דגם PS8 בנפח 1 טרה ב319 ש"ח [כולל מע"מ + אחריות 3 שנים]
ובנפח 2 טרה במחיר 569 ש"ח [וכנ"ל]עקב הביקושים הגדולים אין כרגע בארץ מספיק כוננים כאלו עבור כל אלו שנרשמו
ולע"ע ניתן לרכוש אצלו בשיטת כל הקודם זוכה [אספקה מיידית]
כל מי שמעונין בכונן גם אם לא נרשם- יכול לשלם בהקדם בחנות, ולקבל את הכונן מיידית,
ניתן לשלם גם באשראי, וכן בטלפון של החנות 039504444 ולבקש שישמור עבורכם.לאחר שיגמר אקווה שיוכל להזמין עוד כמות, כרגע אין צפי מתי זה יקרה.
[גם באייבורי זה אזל, וגם בKSP נותרו 13 יחידות אחרונות]
@יאיר-דניאל @שליו @shisha @נמס_בגשם @DANIEL-4
הרחבה:
לאחר בירור נודע שהדיסק און קי [בנפח טרה] שהוצע לציבור בדף ההזמנה – אינו מומלץ כלל לשימוש תדיר, [מכיון שהוא מיועד רק לגיבוי ולא בנוי לשימוש יומיומי, ושימוש רציני– עשוי בסבירות רבה להזיק לדיסק אונקי בזמן מועט, בנוסף הוא גם איטי יותר], כמו כן הכוננים הזולים מדגם HHD אינם מומלצים כלל לשימוש קבוע, [כיון שבסיכוי גבוה הם עלולים להינזק גם בנפילה קטנה יחסית], לאור האמור מסקנתינו היא שהכונן מדגם SSD שהוצע – הוא המומלץ ביותר מכל הבחינות למשתמשים קבועים , הן בגלל האיכות והאמינות של המוצר [והוא גם כולל אחריות ל3 שנים], והן מבחינת המהירות, זאת בנוסף לגודלו הקטן [יחסית לכל החלופות האחרות בשוק], ולכן הוחלט שההזמנה הקבוצתית כוללת רק את הכונן הנ"ל, [הכונן שהיה מספר 3 בדף ההזמנה, כונן SSD חיצוני, חברת לנובו, דגם PS8], -
@יאיר-דניאל
אם תשלם לו בטלפון, או במייל, אוכל לקחת ממנו ולהעביר לבני ברק מחר בשעות הערב. -
-
@אלף-שין כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
@יאיר-דניאל
אם תשלם לו בטלפון, אוכל לקחת ממנו ולהעביר לבני ברק מחר בשעות הערב.אולי תדבר איתו משהו על עוד דגמים?
שיעשה מחרי קבוצתי כללי?
אני מחפש כונן פנימי NVME אני רוצה לשים אותו בקופסה שלי [שתהיה הרבה יותר מהירה מכל קופסא אחרת בשוק..].
תודה רבה!
ובהצלחה! -
@יאיר-דניאל
תתקשר אליו [עד 2] 039504444
וישלח לך מייל עם לינק לתשלום וכן אחריות. -
@DANIEL-4 כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
אולי תדבר איתו משהו על עוד דגמים?
שיעשה מחרי קבוצתי כללי?
אני מחפש כונן פנימי NVME אני רוצה לשים אותו בקופסה שלי [שתהיה הרבה יותר מהירה מכל קופסא אחרת בשוק..].
תודה רבה!
ובהצלחה!תארגן קבוצה קודם,
אני לא בטוח שיש מספיק ביקוש. -
אולי תדבר איתו משהו על עוד דגמים?
שיעשה מחרי קבוצתי כללי?
תודה רבה!
ובהצלחה!תארגן קבוצה קודם,
אני לא בטוח שיש מספיק ביקוש.תדבר איתו כללי - חלק מהאירוע הזה.
שכל מי שמגיע דרכך מקבל מחיר ייחודי [ואתה אמור לקבל אחד מתנה תסביר לו את ה..]
-
תדבר איתו כללי - חלק מהאירוע הזה.
שכל מי שמגיע דרכך מקבל מחיר ייחודי [ואתה אמור לקבל אחד מתנה תסביר לו את ה..]זה ענין של הזמנה מרוכזת מול ספקים פר הזמנות,
תוכל להתקשר אליו אם יוכל לתת לך מחיר זול [יש לו הרבה פעמים מחירים ממש זולים]אני לא מוכן להרוויח כלום כשמדובר בזכויות כל כך גדולות. -
תדבר איתו כללי - חלק מהאירוע הזה.
שכל מי שמגיע דרכך מקבל מחיר ייחודי [ואתה אמור לקבל אחד מתנה תסביר לו את ה..]זה ענין של הזמנה מרוכזת מול ספקים פר הזמנות,
תוכל להתקשר אליו אם יוכל לתת לך מחיר זול [יש לו הרבה פעמים מחירים ממש זולים]אני לא מוכן להרוויח כלום כשמדובר בזכויות כל כך גדולות.אשריך!
-
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
אשמח שתאסוף ממנו את ההזמנה
אספתי ממנו,
מקווה שכבר מחר אוכל להעביר לך לבני ברק
תכתוב לי למייל מה האפשרויות להעביר. -
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
[וזה כשמשנת זה בלי מע"מ
הצחקת אותי
למה?
אתה צודק שבקניות שלהם מהחברות יש מע"מ אבל בקניה שלך אין מע"מ בתכל'ס
[וזה גם חלק מהשילוב של חברת KT בע"מ ו'עמותת' משנת יוסף.....] -
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
[וזה כשמשנת זה בלי מע"מ
הצחקת אותי
למה?
אתה צודק שבקניות שלהם מהחברות יש מע"מ אבל בקניה שלך אין מע"מ בתכל'ס
[וזה גם חלק מהשילוב של חברת KT בע"מ ו'עמותת' משנת יוסף.....]זה לא משנה איך ברור שאתה משלם מע"מ אם לא מזמן האחראים היו בכלא ואגב למה נראה לך שזה עמותה לא מצאתי לזה שום אזכור https://www.hamichlol.org.il/משנת_יוסף
https://www.guidestar.org.il/organization/580340289