שיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!
-
@אלף-שין
סליחה על השאלה, אבל מה זאת התוכנה??
קשור לפרויקט זיהוי תווים שדובר פה רבות בפורום? -
מה קורה עם ההזמנה השנייה?
וגם הייתי מאד שמח אם מישהו היה יכול לעשות איזשהו סיכום מסודר של כל הנתונים והמעלות והחסרונות של כל האפשרויותלדוג' הייתי שמח להבין אזה שה USB שהובא כאן לא טוב לשימוש יומיומי זה בגלל זה שהוא USB או שזה קשור לחברה או שזה בכלל רק הדגם הספציפי הזה
תודה רבה
-
@אלף-שין גא"מ ורוצה להזמין.
דיברתי איתם, ויש להם כרגע רק כונן של סאנדיסק קצת יותר יקר, וטיפה פחות מהיר.
מה למעשה?? -
@אלף-שין גא"מ ורוצה להזמין.
דיברתי איתם, ויש להם כרגע רק כונן של סאנדיסק קצת יותר יקר, וטיפה פחות מהיר.
מה למעשה??לחכות אני מנסה לזרז את העדכון לתוכנה כמה שאפשר, ואז נעדכן על הזמנה מחודשת. [לא לקנות סאנדיסק בינתיים].
-
לחכות אני מנסה לזרז את העדכון לתוכנה כמה שאפשר, ואז נעדכן על הזמנה מחודשת. [לא לקנות סאנדיסק בינתיים].
@אלף-שין רק תזכור להביא ל @pcinfogmach בשביל שיוסיף את זה לכלי קודש...
-
לחכות אני מנסה לזרז את העדכון לתוכנה כמה שאפשר, ואז נעדכן על הזמנה מחודשת. [לא לקנות סאנדיסק בינתיים].
@אלף-שין כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
לחכות אני מנסה לזרז את העדכון לתוכנה
לא הבנתי, אתה מחכה לעדכון לתוכנה, או לדיסקים?
-
@אלף-שין
קשור לפרויקט זיהוי תווים שדובר פה רבות בפורום?@טכנולוגי-גו-ניור כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
קשור לפרויקט זיהוי תווים שדובר פה רבות בפורום?0
?
-
@טכנולוגי-גו-ניור כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
קשור לפרויקט זיהוי תווים שדובר פה רבות בפורום?0
?
@טכנולוגי-גו-ניור לא קשור.
מדובר על תוכנה להצגת וחיפוש בקבצי פידיאף של ספרים תורניים. -
מדובר על תוכנה להצגת וחיפוש בקבצי פידיאף של ספרים תורניים.@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
דווקא קשור, וגם הפרויקט ההוא הסתיים בס"ד הצלחה מרובה!
כעת מחכים לעדכון תוכנה ואז יפתח שוב הזמנת כוננים. -
@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
דווקא קשור, וגם הפרויקט ההוא הסתיים בס"ד הצלחה מרובה!
כעת מחכים לעדכון תוכנה ואז יפתח שוב הזמנת כוננים.@אלף-שין יפרסמו את התוכנה גם למי שלא יקנה כונן?
-
@אלף-שין יפרסמו את התוכנה גם למי שלא יקנה כונן?
@צבי-דורש-ציון
כן. -
@אלף-שין יפרסמו את התוכנה גם למי שלא יקנה כונן?
-
האם יזור תוכנת ביינים שבניתי בסיסית לפתיחת כל קובץ במאגר דרך התוכנה או שאין עניין?
@אליהו-הלל
אשמח לקבל אותה ולראות במה מדובר. -
@אליהו-הלל
אשמח לקבל אותה ולראות במה מדובר.@אלף-שין כתב בשיתוף | נפתחה הזמנה מרוכזת של כונני איחסון!:
אשמח לקבל אותה ולראות במה מדובר.
מדובר בתוכנה בסיסית דומה במשהו לצורה של אוצר החכמה אך עדיין בלי חיפוש פנימי יש רשימה בצד ימין של הנתונים ושורת חיפוש למעלה ובצד שמאל מציג את התוכן מעט איטי מחמת כמות הספרים אבל אני באמצע לסד את זה תגיד לי איך לשלוח לך אם תרצה
-
אשמח לקבל אותה ולראות במה מדובר.
מדובר בתוכנה בסיסית דומה במשהו לצורה של אוצר החכמה אך עדיין בלי חיפוש פנימי יש רשימה בצד ימין של הנתונים ושורת חיפוש למעלה ובצד שמאל מציג את התוכן מעט איטי מחמת כמות הספרים אבל אני באמצע לסד את זה תגיד לי איך לשלוח לך אם תרצה
@אליהו-הלל
תעלה למגיקוד או לדרייב, ותעתיק לכאן את הקישור עם מספר כוכביות באמצע. -
@אליהו-הלל
תעלה למגיקוד או לדרייב, ותעתיק לכאן את הקישור עם מספר כוכביות באמצע.@אלף-שין
לכל מאן דבעי אני מעלה את התוכנה הזמנית שאני בניתי שימו לב זאת לא התוכנה ש אלף שין דיבר אלא תוכנה זמנית לכל מי שקנה את הכונן ורוצה להשתמש במאגר תוכנה חמודה עם דברים בסיסיים אולי אני ישדרג בהמשך אם יהיה ביקוש לכך שימו לב המאגר צריך להישאר במיקום המקורי שבה קיבלתם את הכונן דהיינו D:\HebrewBooks אם זה לא פה אז זה לא יעבוד להפעלת התוכנה תחלצו את הקובץ ותפעילו את קובץ היישום זוהי תוכנה ניידת אין צורך להקיש על בחירת קובץ בתוכנה כי זה כבר מוגדר אלא פשוט לחכות כמה שניות שהרשימה תטען ואז לבחור משהו וזה יפתח אם יש בעיות ניתן לפנות אליי
הנה עדכנתי את הקישור
לא לשכוח להוריד כוכביות
רק שימו לב שבטעינה הראשונה של התוכנה בפעם הראשונה על המחשב לוקח קצת יותר זמן אבל אח"כ זה רץ -
@אלף-שין
לכל מאן דבעי אני מעלה את התוכנה הזמנית שאני בניתי שימו לב זאת לא התוכנה ש אלף שין דיבר אלא תוכנה זמנית לכל מי שקנה את הכונן ורוצה להשתמש במאגר תוכנה חמודה עם דברים בסיסיים אולי אני ישדרג בהמשך אם יהיה ביקוש לכך שימו לב המאגר צריך להישאר במיקום המקורי שבה קיבלתם את הכונן דהיינו D:\HebrewBooks אם זה לא פה אז זה לא יעבוד להפעלת התוכנה תחלצו את הקובץ ותפעילו את קובץ היישום זוהי תוכנה ניידת אין צורך להקיש על בחירת קובץ בתוכנה כי זה כבר מוגדר אלא פשוט לחכות כמה שניות שהרשימה תטען ואז לבחור משהו וזה יפתח אם יש בעיות ניתן לפנות אליי
הנה עדכנתי את הקישור
לא לשכוח להוריד כוכביות
רק שימו לב שבטעינה הראשונה של התוכנה בפעם הראשונה על המחשב לוקח קצת יותר זמן אבל אח"כ זה רץ@אליהו-הלל
לא תקין הקישור. [גם בלי כוכביות, תעלה למגיקוד או דרייב] -
@אליהו-הלל
לא תקין הקישור. [גם בלי כוכביות, תעלה למגיקוד או דרייב] -
לא תקין הקישור. [גם בלי כוכביות, תעלה למגיקוד או דרייב]
עדכנתי את הקישור ונראה לי שעובד תעדכן בבקשה אם הצלחת להוריד
@אליהו-הלל
תודה הצלחתי להוריד
איפה התוכנה צריכה לשבת, והיכן בדיוק הספרים צריכים להיות? [אולי פשוט תוסיף אפשרות הגדרה למיקום הספרים]