בקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity
-
@יהודה-הלוי-0 כתב בבקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity:
@הלי איך אני יכול לחבר כבל AUX והוא יקלוט אותו בתור קלט ?
שוב כפי שכתבתי נצרך כרטיס קול חיצוני שבעצם יסביר למחשב שאנו נותנים כרגע קלט אחרת בגדול זה לא יעבוד
(יתכן שיש כאן מומחים שיגידו אחרת אבל אני לא חושב) -
@יהודה-הלוי-0 אני חושב שאתה מדבר על הקלטה פנימית שלמשל אם אנו משמיעים קול מהדפדפן אפשר להקליט אותו כמיקרופון ובשביל זה מספיק האמור אולם במקרה שלך אתה קודם כל צריך להכניס אתת הקול למחשב לפני המשחק איתו ובשביל זה צריך כרטיס קול
-
@יהודה-הלוי-0 לא הבנתי מה שכתבת...
-
@הלי כתב בבקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity:
בעקרון לרוב המחשבים כשמחברים חיבור בפתח האוזניות המחשב קולט אותו או כשמע בלבד או שמע ומיקרופון וכבל אוקס בלבד יתחבר כשמע וזה לפני הטיפול בחומר הנכנס כי הוא פשוט לא נכנס
אצלי, כאשר אני מחבר את הרמקולים למחשב הוא שואל אותי מה הכנסתי:
ונותן לי אופציה לבחור במיקרופון נכנס:
-
- צריך לעשות קצת סדר, זה נקרא הקלטה ישירה, (כי הקלטה פנימית זה יכול להיות גם מה שמושמע במחשב עצמו)
אם זה היה מחשב נייח זה הכי פשוט יש חיבור שנקרא line in (בדר"כ כחול) מחברים אליו ובוחרים אותו כמקור להקלטה בתוכנה
במחשבים ניידים יש שני סוגים יש עם שני חיבורים, אחד כניסה (מיקרופון או קו נכנס) ואחד יציאה (רמקולים או אוזניות)
ויש מחשבים עם חיבור אחד בלבד שמזהה אוטומטי אם זה רמקולים או מיקרופון או שאפשר לבחור ידני
במקרה של מחשב נייד אם מחברים במקום של המיקרופון צריך לבחור את המקור להקלטה ולפעמים גם לבטל כל מיני פילטרים כמו סינון רעשים ועוד
בעיקרון לא חייבים כרטיס קול מיוחד אא"כ מדובר באורגן רציני והכרטיס המובנה לא עומד בעומס אלא שומעים כל מיני רעשים חזקים במקום נגינה נורמלית.
- צריך לעשות קצת סדר, זה נקרא הקלטה ישירה, (כי הקלטה פנימית זה יכול להיות גם מה שמושמע במחשב עצמו)
-
@ישראל-142 וזה הדרך הכי טוב
@יהודה-הלוי-0 אתה יכול לקנות מיקסר קטנצי'ק ולחבר בכבל רגיל למיקסר גדול או לאורגן ובכבל USB למחשב הנייד
דגמאות כזו או כזו -
@יואל-שו כתב בבקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity:
@ישראל-142 זה
לפחות מכל הנושא למדתי עוד דבר...כן, על זה דיברתי וזה נקרא USB Type-B
-
@ישראל-142 כתב בבקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity:
ויש מחשבים עם חיבור אחד בלבד שמזהה אוטומטי אם זה רמקולים או מיקרופון או שאפשר לבחור ידני
במקרה של מחשב נייד אם מחברים במקום של המיקרופון צריך לבחור את המקור להקלטה ולפעמים גם לבטל כל מיני פילטרים כמו סינון רעשים ועודאני ניסיתי אין ספור פעמים במחשבים עם כניסה אחת לחבר כבל אוקס וזה לא נקלט כלל כמיקרופון אולי אדרבה תלמד אותי איך אפשר להמיר את הכניסה לחיבור מיקרופון הוא תמיד נותן את זה כאוזניות אלא אם זה אוזניות ודיבורית (אני חושב שזה קשור למיקום החיבור יש שם ברזל שמתחלק לארבע אם אינני טועה)
אני משתמש במיקסר ואני מכניס כבל USB למחשב וזה עובד אוטמטי
ברור ומבחינת המחשב זה נחשב בעצם שחיברת כרטיס קול
@ישראל-142 כתב בבקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity:
ברור אם אתה מתכוון שגם בצד של המיקסר אתה מתחבר עם USB, בצורה הזאת המיקסר הופך להתקן נוסף שניהיה חלק מההתקנים של המחשב
לא חייב יש כבלים שהם צד אחד USB וצד אחד כניסת קול לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה ברזל ארוך כזה והמחשב גם קולט את זה כי זה נהחשב לכרטיס קול
אתה יכול לקנות מיקסר קטנצי'ק ולחבר בכבל רגיל למיקסר גדול או לאורגן ובכבל USB למחשב הנייד
דגמאות כזו או כזוברגע שאתה משתמש בכרטיס קול שזה בדרך כלל עשוי להיות הרבה יותר קטן ונייד וקל אתה חוסך את זה וזה גם לרוב ייצא יותר זול
-
@הלי כתב בבקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity:
אני ניסיתי אין ספור פעמים במחשבים עם כניסה אחת לחבר כבל אוקס וזה לא נקלט כלל כמיקרופון אולי אדרבה תלמד אותי איך אפשר להמיר את הכניסה לחיבור מיקרופון הוא תמיד נותן את זה כאוזניות אלא אם זה אוזניות ודיבורית (אני חושב שזה קשור למיקום החיבור יש שם ברזל שמתחלק לארבע אם אינני טועה)
בעיקרון יש סוג של מפצל שמתחבר לשקע בנייד ומפצל לאזניות ולשמע
אבל אצלי במחשב זה לא כ"כ עובד לי. -
@אמר-מר כתב בבקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity:
נייח
@יהודה-הלוי-0 כתב בבקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity:
ני אומר שאני רוצה להקליט אירוע
בדרך כלל להקלטת אירוע לא סוחבים מחשב נייח ובנייד לא ראיתי הרבה את האופציה הזאת (בפעמים שזה שאל זה היה מערכות הכוללות לוב את שתייהם ולא כבל אוקס יחיד)