בקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity
-
@יהודה-הלוי-0
הקלטה פנימית זה אומר להקליט את מה שהמחשב משמיע, ישירות במחשב!האם זה מה שאתה צריך? ואם כן בשביל מה?
(אם זה קובץ במחשב תערוך או תקצר אם זה וידאו תמיר אותו אם זה באינטרנט תוריד וכו')אני יכול אולי לעזור רק תסביר יותר... ומה הכוונה אירוע?
-
@ישראל-142
אני יודע לנגן ואני רוצה לקחת איתי מחשב להקליט אירוע
זה אומר לחבר את המחשב למיקסר
אפשר לעשות את זה בתוכנת Audacity
ולהוסיף עוד תוכנה למחשב
עשיתי את זה וכעשאני מחבר את האורגן למחשב הוא לא מקליט -
@יהודה-הלוי-0 כתב בבקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity:
@ישראל-142
אני יודע לנגן ואני רוצה לקחת איתי מחשב להקליט אירוע
זה אומר לחבר את המחשב למיקסר
אפשר לעשות את זה בתוכנת Audacity
ולהוסיף עוד תוכנה למחשב
עשיתי את זה וכעשאני מחבר את האורגן למחשב הוא לא מקליטאתה צריך בנוסף גם כרטיס קול על מנת להכניס את השמע למוחשב
יש לך? -
@הלי לא צריך כרטיס קול
אפשר דרך Audacity
השאלה - איך ?לא לגמרי מדויק
בא נעשה רגע סדר
כשרוצים לחבר כל חיבור למחשב צריך בעצם שני דברים אחד אמצעי לחבר שתיים שהמחשב יקלוט אותו
בעקרון לרוב המחשבים כשמחברים חיבור בפתח האוזניות המחשב קולט אותו או כשמע בלבד או שמע ומיקרופון וכבל אוקס בלבד יתחבר כשמע וזה לפני הטיפול בחומר הנכנס כי הוא פשוט לא נכנס
כאשר מחברים באמצעות חיבור USB בעצם זה כבר נחשב לחיבו בכרטיס קול ואז המחשב כבר מקבל את השמע ואז אפשר לטפל בשמע לדוגמא באמצעות התוכנה שהזכרת (ואגב אם אינני טועה יש תוכנות טובות בהרבה)
על מנת לחבר באמצעות USB לרוב נדרש כרטיס קול כמובן שיש בזה הרבה רמות באיכות ובסוג וכולי
מקווה שהסברתי מספיק -
@הלי איך אני יכול לחבר כבל AUX והוא יקלוט אותו בתור קלט ?
שוב כפי שכתבתי נצרך כרטיס קול חיצוני שבעצם יסביר למחשב שאנו נותנים כרגע קלט אחרת בגדול זה לא יעבוד
(יתכן שיש כאן מומחים שיגידו אחרת אבל אני לא חושב) -
@יהודה-הלוי-0 אני חושב שאתה מדבר על הקלטה פנימית שלמשל אם אנו משמיעים קול מהדפדפן אפשר להקליט אותו כמיקרופון ובשביל זה מספיק האמור אולם במקרה שלך אתה קודם כל צריך להכניס אתת הקול למחשב לפני המשחק איתו ובשביל זה צריך כרטיס קול
-
@יהודה-הלוי-0 לא הבנתי מה שכתבת...
-
@הלי כתב בבקשת מידע | הקלטה פנימית תוכנת Audacity:
בעקרון לרוב המחשבים כשמחברים חיבור בפתח האוזניות המחשב קולט אותו או כשמע בלבד או שמע ומיקרופון וכבל אוקס בלבד יתחבר כשמע וזה לפני הטיפול בחומר הנכנס כי הוא פשוט לא נכנס
אצלי, כאשר אני מחבר את הרמקולים למחשב הוא שואל אותי מה הכנסתי:
ונותן לי אופציה לבחור במיקרופון נכנס:
-
- צריך לעשות קצת סדר, זה נקרא הקלטה ישירה, (כי הקלטה פנימית זה יכול להיות גם מה שמושמע במחשב עצמו)
אם זה היה מחשב נייח זה הכי פשוט יש חיבור שנקרא line in (בדר"כ כחול) מחברים אליו ובוחרים אותו כמקור להקלטה בתוכנה
במחשבים ניידים יש שני סוגים יש עם שני חיבורים, אחד כניסה (מיקרופון או קו נכנס) ואחד יציאה (רמקולים או אוזניות)
ויש מחשבים עם חיבור אחד בלבד שמזהה אוטומטי אם זה רמקולים או מיקרופון או שאפשר לבחור ידני
במקרה של מחשב נייד אם מחברים במקום של המיקרופון צריך לבחור את המקור להקלטה ולפעמים גם לבטל כל מיני פילטרים כמו סינון רעשים ועוד
בעיקרון לא חייבים כרטיס קול מיוחד אא"כ מדובר באורגן רציני והכרטיס המובנה לא עומד בעומס אלא שומעים כל מיני רעשים חזקים במקום נגינה נורמלית.
- צריך לעשות קצת סדר, זה נקרא הקלטה ישירה, (כי הקלטה פנימית זה יכול להיות גם מה שמושמע במחשב עצמו)
-
@ישראל-142 וזה הדרך הכי טוב
@יהודה-הלוי-0 אתה יכול לקנות מיקסר קטנצי'ק ולחבר בכבל רגיל למיקסר גדול או לאורגן ובכבל USB למחשב הנייד
דגמאות כזו או כזו