בירור | סים מסונן מותאם אישית - קיים כזה דבר
-
האם יש חברה שאפשרי לעשות דרכם סים עם רשימה לבנה של אתרים\ שרתים לפי בחירה של הלוקח?
019 לא יועיל בכל המקרים כי זה רק 5 אתרים ולא יותר וכן שמעתי שהסינון נפתח לאחר זמן מעצמו. וכן לא רימון (במסלול "נטו שלי" נראה לי) שזה עלויות יותר מהרגיל ומצריך תעודת אבטחה. -
@שעטנ-ז-ג-ץ כתב בבירור | סים מסונן מותאם אישית - קיים כזה דבר:
האם יש חברה שאפשרי לעשות דרכם סים עם רשימה לבנה של אתרים\ שרתים לפי בחירה של הלוקח?
019 לא יועיל בכל המקרים כי זה רק 5 אתרים ולא יותר וכן שמעתי שהסינון נפתח לאחר זמן מעצמו. וכן לא רימון (במסלול "נטו שלי" נראה לי) שזה לויות יותר מהרגיל ומצריך תעודת אבטחה.יש את זה https://www.partner.co.il/u/partnernetspark_isp?srsltid=AfmBOoqVy--tu5mggqkx_8vqQfK82uSLRZOIC3Lq1C7ZiHQBPTplXgGJ
זה גם מצריך תעודת אבטחה אבל אם אתה לא רוצה סינון אלא רק רשימה לבנה אני חושב שלא צריך תעודה -
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | סים מסונן מותאם אישית - קיים כזה דבר:
019 לא יועיל בכל המקרים כי זה רק 5 אתרים ולא יותר וכן שמעתי שהסינון נפתח לאחר זמן מעצמו. וכן לא רימון (במסלול "נטו שלי" נראה לי) שזה לויות יותר מהרגיל ומצריך תעודת אבטחה.יש את זה https://www.partner.co.il/u/partnernetspark_isp?srsltid=AfmBOoqVy--tu5mggqkx_8vqQfK82uSLRZOIC3Lq1C7ZiHQBPTplXgGJ
זה גם מצריך תעודת אבטחה אבל אם אתה לא רוצה סינון אלא רק רשימה לבנה אני חושב שלא צריך תעודהזה בעצם סים נטספארק כמו סים רימון (לא יודע אם היום קיים פעם היה בסלקום) אבל מצריך תעודת אבטחה לכאו' גם לרשימה לבנה כי זה הכל דרך נטספארק וברגע שזה יוצא מפרטנר והולך למקום אחר חייבים תעודת אבטחה גם לרשימה לבנה.
-
019 לא יועיל בכל המקרים כי זה רק 5 אתרים ולא יותר וכן שמעתי שהסינון נפתח לאחר זמן מעצמו. וכן לא רימון (במסלול "נטו שלי" נראה לי) שזה עלויות יותר מהרגיל ומצריך תעודת אבטחה.וואי, זה יכול להיות פצצה, לשימוש מינימלי ברשת, וחיסכון עבור התשלום הנוסף עבור נטפרי וכו'...
עוקב.
-
@סוף-הרחוב כתב בבירור | סים מסונן מותאם אישית - קיים כזה דבר:
וחיסכון עבור התשלום הנוסף עבור נטפרי וכו'...
אוי ואבוי
15 שח לנטפרי בחודש -
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | סים מסונן מותאם אישית - קיים כזה דבר:
@סוף-הרחוב כתב בבירור | סים מסונן מותאם אישית - קיים כזה דבר:
וחיסכון עבור התשלום הנוסף עבור נטפרי וכו'...
אוי ואבוי
15 שח לנטפרי בחודשאתה מה אפשר לעשות עם 15 שקל כל חודש?
אבל האמת שזה לא רק זה, ובעיקר: החבילות עם הסינון יקרות משמעותית.
כך שחבילה רגילה עם הרעיון הנ"ל, זה חיסכון של עשרות לחודש..