עזרה | עזרה בעדכון ווינדוס על מחשב בלי אינטרנט
-
מחשב בלי אינטרנט (חסום ע"י תוכנת אינטרמת של כתר תורה), ובמשך תקופה ארוכה לא בוצעו עדכוני ווינדוס, ועכשיו אי אפשר להיכנס לשנות הגדרות (אחר שבטעות לחצתי על "מצב כהה" ואני לא מצליח להחזיר למצב רגיל, כי כל ההגדרות נעולות) והמחשב דורש "עליך להפעיל את הווינדוס כדי שתוכל להתאים אישית את המחשב שלך".
אם יש למישהו פתרון או איזה קובץ, משהו, איך לפתור את זה.
בתודה מראש -
-
@משחזר-מידע
אתה לא תמים
ולא צריך רוה"ק בשביל זה
תעשה סקר מי שילם על ווינדוס, אבל שילם באמת , לא לרשיון תעשייתי באיביי , שמיועד ל 1000 ומכרו ל 1000000 או יותר -
-
-
@משה-מזרחי כתב בעזרה | עזרה בעדכון ווינדוס על מחשב בלי אינטרנט:
@משחזר-מידע
אתה לא תמים
ולא צריך רוה"ק בשביל זה
תעשה סקר מי שילם על ווינדוס, אבל שילם באמת , לא לרשיון תעשייתי באיביי , שמיועד ל 1000 ומכרו ל 1000000 או יותראני - 18 ש"ח דרך משרד החינוך ב2019
-
@DANIEL-4
על זה בדיוק אני אומר שלא נקרא
אני מדבר על אלו ששילמו מאות שקלים , כמו המחיר המקורי
כמעט ואיןמי שהכי הכעיס אותי בעניין הזה זה טכנאי מחשבים [שאני יודע שגם נמצא כאן ואני מקווה שהוא קורא את זה!!].
שמכר לאברך שחיפש חוקי חלק חלק ב1800 ש"ח אופיס 2021 אדוקטיון!!!!! [הרשיון המקורי על אנגלית] - שברור שהוא קנה את זה באיביי או כה"ג ובמקום להיות ישר על המישהו הכי ישר שראיתי בחיי הוא החליט לעקוץ אותו.
[ואם מישהו חשב שלאותו אברך יש כסף מספיק להסתכל עליו כדי להבין שלא, אבל כנראה היה שווה לו לעקוץ מישהו בכל מחיר............]. -
@DANIEL-4
זה ממש עושק
אבל גם לא מבין את האברך , כנס לאתר הרשמי ותשלם מה שצריך , תמיד שיש עוד יד באמצע זה עולה יותרחוץ מזה , הייתי מהמר יותר על הכיוון שהוא השתמש ב kms
והא הביא לו מפתח רשמי וזה..
לאותו אחד אין שום גישה לרשת - הוא הגיע אלי רק אחרי שהתחילו הבעיות....
הווינדוס [ג"כ רכש מהנ"ל בתנאים דומים כנראה...] דרש פתאום הפעלה - וזה היה אחרי שהוא עשה אאוטנט, ואז עלו עוד דברים [שבאשמת אותו אחד ואכ"מ] ואז הוא דרש עוד כסף, בסוף סע"ה התקנתי לו מחדש מערכת נקיה שעד היום ב"ה עובדת מצויין. -
@DANIEL-4 כתב בעזרה | עזרה בעדכון ווינדוס על מחשב בלי אינטרנט:
הווינדוס [ג"כ רכש מהנ"ל בתנאים דומים כנראה...] דרש פתאום הפעלה -
Kms ...
הוא שאמרתייש לו מפתח רשיון [ואיתו הפעלתי לו את המערכת אח"כ - זה דרש שוב סינכרון ובגלל האאוטנט זה לא עבד.. - כנראה קשור לעוד כמה באגים של אותו טכנאי ולכל מיני תכנות נוספות שדחף לו בלי כל צורך...].