בירור | החזרת מידע לפתקים
-
יש לי שיאומי חצי טאצ F21 PRO והייתי צריך לעשות פירמוט שמרתי את כל הקבצים שהיו לי בטלפון ופירמטו לי את הטלפון, האם אפשר להחזיר את המידע שהיו בפתקים? וא"כ איך?
@חכם-בבוקר איזה אפליקציה של פתקים יש לך ? בכללי יש אפשרות לשמור את הקובץ של הפתקים אך אחרי שעשית פירמוט אם לא שמרת את הקובץ עצמו שנמצא בתוך האפליקציה אז כנראה שאין אפשרות תפרט איזה קבצים שמרת אולי זה יעזור לעזור לך
-
@חכם-בבוקר איזה אפליקציה של פתקים יש לך ? בכללי יש אפשרות לשמור את הקובץ של הפתקים אך אחרי שעשית פירמוט אם לא שמרת את הקובץ עצמו שנמצא בתוך האפליקציה אז כנראה שאין אפשרות תפרט איזה קבצים שמרת אולי זה יעזור לעזור לך
-
@motiz22 כתב בבירור | החזרת מידע לפתקים:
@חכם-בבוקר איזה אפליקציה של פתקים יש לך ?
זה חשוב
איזו אפליקציה באמת? -
@חכם-בבוקר אפליקציה פתקים
-
@חכם-בבוקר אפליקציה פתקים
@חכם-בבוקר אם זה האפלקציה הזאת ColorNote , אם היה לך גיבוי ידני / אוטומטי אמור להיות בתיקיית
Android\data/ColorNote גיבוי של הפתקים ותוכל לפתוח אותם על ידי הכנסה לתיקייה הנ''ל ופתיחה על ידי אפשרות השחזור בהגדרות בתוך האפלקציה. -
@חכם-בבוקר אם זה האפלקציה הזאת ColorNote , אם היה לך גיבוי ידני / אוטומטי אמור להיות בתיקיית
Android\data/ColorNote גיבוי של הפתקים ותוכל לפתוח אותם על ידי הכנסה לתיקייה הנ''ל ופתיחה על ידי אפשרות השחזור בהגדרות בתוך האפלקציה.@פבב-הראשון מדובר באפליקציה מובנית של פתקים שיש בשיאומי
-
@פבב-הראשון מדובר באפליקציה מובנית של פתקים שיש בשיאומי
@חכם-בבוקר תבדוק אם יש קובץ בתיקיית ...Android\data א''כ תנסה לבדוק בהגדרות האפלקצייה אם יש אפשרות שיחזור.
-
@חכם-בבוקר תבדוק אם יש קובץ בתיקיית ...Android\data א''כ תנסה לבדוק בהגדרות האפלקצייה אם יש אפשרות שיחזור.
@פבב-הראשון לא מצליח להעביר לשם קבצים
-
@פבב-הראשון לא מצליח להעביר לשם קבצים
@חכם-בבוקר מאיפה גיבית\העתקת את מה שהיה בטלפון? בטח רק מה שהיה בתיקיות כמו - הורדות, מסמכים וכו' ...
אם כן, אין תקנה להחזיר את מה שהיה בפתקים
לגבות אותם זה רק מתוך תיקיה פנימית ורק עם רוט, משתמש רגיל אין לו גישה לשם -
@חכם-בבוקר מאיפה גיבית\העתקת את מה שהיה בטלפון? בטח רק מה שהיה בתיקיות כמו - הורדות, מסמכים וכו' ...
אם כן, אין תקנה להחזיר את מה שהיה בפתקים
לגבות אותם זה רק מתוך תיקיה פנימית ורק עם רוט, משתמש רגיל אין לו גישה לשם