באג | זמן בדיקת התמונות בנטפרי
-
@פלמנמוני כתב בבאג | זמן בדיקת התמונות בנטפרי:
באג???
לאחרונה משום מה נראה לי שזמן בדיקת התמונות בנטפרי בפועל אורכת יותר זמן ממה שהם כותבים, גם אתם נתקלתם בזה?
זה תמיד היה ככה, כי הזמן הוא לא הזמן שיקח לך לראות את התמונות בחזרה אלא איזהשהו ממוצע (ככה כתבו בפורום של נטפרי פעם)
-
@לעכשיו כתב בבאג | זמן בדיקת התמונות בנטפרי:
זה תמיד היה ככה
לא ממש כמו עכשיו
@סוף-הרחוב כתב בבאג | זמן בדיקת התמונות בנטפרי:
בבאנר של נטפרי כתוב "עכשיו נבדקות תמונות שנשלחו לפני X שניות/דקות", זה כלל לא אומר שבעוד הזמן הנקוב התמונה שלך תבדק...
אני מדבר גם אחרי ריענון הדף וזה כותב לי שהתמונות שנשלחו לפני X שניות נבדקות, בעוד שתמונתי ג"כ נשלחה לפני אותו מספר שניות
@אמר-מר כתב בבאג | זמן בדיקת התמונות בנטפרי:
@פלמנמוני זה גם מאוד תלוי בסך הנקודות שצרפת לפנייה
בתמונות אין לזה קשר
-
@לעכשיו כתב בבאג | זמן בדיקת התמונות בנטפרי:
זה תמיד היה ככה
לא ממש כמו עכשיו
לפי מה שאני זוכר זה היה ככה גם קודם
@סוף-הרחוב כתב בבאג | זמן בדיקת התמונות בנטפרי:
בבאנר של נטפרי כתוב "עכשיו נבדקות תמונות שנשלחו לפני X שניות/דקות", זה כלל לא אומר שבעוד הזמן הנקוב התמונה שלך תבדק...
אני מדבר גם אחרי ריענון הדף וזה כותב לי שהתמונות שנשלחו לפני X שניות נבדקות, בעוד שתמונתי ג"כ נשלחה לפני אותו מספר שניות
שוב, הוא כותב שעכשיו נבדקות תמונות שנשלחו לפני X שניות, לא שהתמונות מלפני X שניות נבדקות, בייחוד שמי ששלח המון תמונות ביחד לבדיקה זה מאט את הזמן שהן יחזרו
-
@תותחוביץ-x27 כתב בבאג | זמן בדיקת התמונות בנטפרי:
@פלמנמוני לפעמים עורכים תמונה באתר מסוים (נגיד קאנבה או באתרי AI למיניהם) ואז כתוב שהתמונה נשלחה לנטפרי לבדיקה וזה נשאר ככה גם אחרי שנטפרי בדקו ואישרו, צריך לסגור ולפתוח מחדש/לרענן את הדף, וזה נפתח.
-
@אמר-מר כתב בבאג | זמן בדיקת התמונות בנטפרי:
@פלמנמוני זה גם מאוד תלוי בסך הנקודות שצרפת לפנייה
בתמונות אין לזה קשר
אוקי, סליחה טעיתי.
לא יצא לי לשלוח תמונת לבדיקה, שלחתי רק סרטונים שם כן יש צורך בנקודות וחשבתי שזה אותו דבר גם בתמונותמטעויות לומדים