בירור | טלפון תומך כשר עם NFC
-
היי שלום לכולם ..
רציתי לדעת אם מישה מכיר איזה מכשרי פלאפון שהוא סמארטפון שיש בו NFC (אם יש אופצייה ל2 סימים גם מעולה) ,
אבל שהפלאפון לא יהיה גדול כמו כל סמארטפון , משהו כמו ה Xiaomi QIN 3 ULTRA ואפילו קצת יותר קטן מזה ..
אני מכיר טלפון כזה קוראים לו CUBOT POCKET אבל לא אהבתי את הנראות שלו והוא קצת קטן מדיי ..
אשמח לעזרה תודה רבה -
@nb11 כתב בבירור | טלפון תומך כשר עם NFC:
היי שלום לכולם ..
רציתי לדעת אם מישה מכיר איזה מכשרי פלאפון שהוא סמארטפון שיש בו NFC (אם יש אופצייה ל2 סימים גם מעולה) ,
אבל שהפלאפון לא יהיה גדול כמו כל סמארטפון , משהו כמו ה Xiaomi QIN 3 ULTRA ואפילו קצת יותר קטן מזה ..
אני מכיר טלפון כזה קוראים לו CUBOT POCKET אבל לא אהבתי את הנראות שלו והוא קצת קטן מדיי ..
אשמח לעזרה תודה רבהמה התקציב?
-
@nb11 כתב בבירור | טלפון תומך כשר עם NFC:
היי שלום לכולם ..
אשמח לעזרה תודה רבהלי יש פלאפון שהצעתי אותו למכירה https://mitmachim.top/topic/80635/שיתוף-למכירה-יוניהרץ-טיטאן אני גמיש מאוד במחיר.