שאלה | מה דעתכם על המחשב הזה לעריכת אודיו ולשימוש איתו בתוכנות עריכה כבדות?
-
@חדד
סביבות 1000 -
@חדד
סביבות 1000 -
@working-cohen כתב בשאלה | מה דעתכם על המחשב הזה לעריכת אודיו ולשימוש איתו בתוכנות עריכה כבדות?:
מחשב נייח חזק במחיר מציאה! כולל התקנה חדשה של ווינדוס 11, אופיס, תוכנות Adobe, ועוד מגוון תוכנות. מעבד Intel Core i7-8700, זיכרון 16 GB, דיסק SSD חדש לגמרי 480 GB - מגיע עם 3 שנים אחריות. כונן דיסקים. 11 יציאות USB: יציאה USB-C 3.1 כפול 1. יציאה USB-A 3.1 כפול 4. יציאה USB-A 3.0 כפול 2. יציאה USB-A 2.0 כפול 4. יציאה VGA כפול 1. יציאה Display Port כפול 2. יציאת שמע In, יציאת שמע Out, יציאה לאוזניות
דור 8.. אני לא יודע כמה זה יספיק לך...
-
@working-cohen כתב בשאלה | מה דעתכם על המחשב הזה לעריכת אודיו ולשימוש איתו בתוכנות עריכה כבדות?:
מחשב נייח חזק במחיר מציאה! כולל התקנה חדשה של ווינדוס 11, אופיס, תוכנות Adobe, ועוד מגוון תוכנות. מעבד Intel Core i7-8700, זיכרון 16 GB, דיסק SSD חדש לגמרי 480 GB - מגיע עם 3 שנים אחריות. כונן דיסקים. 11 יציאות USB: יציאה USB-C 3.1 כפול 1. יציאה USB-A 3.1 כפול 4. יציאה USB-A 3.0 כפול 2. יציאה USB-A 2.0 כפול 4. יציאה VGA כפול 1. יציאה Display Port כפול 2. יציאת שמע In, יציאת שמע Out, יציאה לאוזניות
דור 8.. אני לא יודע כמה זה יספיק לך...
@למה-באתי
אפשר להחליף מעבד אחר כך?
אם זה לא יקר אז שווה לקנות אותו או לא?
אגב, הוא מחודש...... -
@למה-באתי
אפשר להחליף מעבד אחר כך?
אגב, הוא מחודש...... -
@למה-באתי
אפשר להחליף מעבד אחר כך?
אגב, הוא מחודש......מובן למה הוא כזה זול..
@למה-באתי
זה משנה משהו? -
יש לו בכלל כרטיס גרפי?
כי לא נשמע לי לתוכנות כבדות
@משה-מזרחי אולי יתקן אותי -
יש לו בכלל כרטיס גרפי?
כי לא נשמע לי לתוכנות כבדות
@משה-מזרחי אולי יתקן אותי@דוד-משה-1
לתוכנות כבדות חייבים כרטיס גרפי? -
אה
לא ממליץ בכלל
אני עורך ואפשר לומר שאני משתמש בתוכנות 'כבדות', והשתמשתי בכל סוגי המחשבים (ממחשב סלרון דור 3 עד אפל סטודיו פרו עם שבב M4) וחד משמעית- לעבוד יעבוד לך. אבל לא יותר מזה
בסופו של דבר אם אתה עורך באופן קבוע אז זה כמו לקנות רכב הכי לא אמין ומלא בעיות לדרייבר -
אה
לא ממליץ בכלל
אני עורך ואפשר לומר שאני משתמש בתוכנות 'כבדות', והשתמשתי בכל סוגי המחשבים (ממחשב סלרון דור 3 עד אפל סטודיו פרו עם שבב M4) וחד משמעית- לעבוד יעבוד לך. אבל לא יותר מזה
בסופו של דבר אם אתה עורך באופן קבוע אז זה כמו לקנות רכב הכי לא אמין ומלא בעיות לדרייבר@אביעד
אז יש לך משהו במחיר זול להמליץ לי עליו?
תודה מראש
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות