בירור | רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 1500₪ וצריך עזרה ??
-
אשמח להמלצות מה שחשוב לי שיהיה מהיר בהעברת נתונים פתיחת סרטונים במהירות
2.וכמה זיכרון פנימי המינימלי שמתחתיו זה כבר לא יהיה חזק ולא כדאי ללכת על זה
3..וחשוב לי מחשב כמה שיותר קליל ודקומה ההבדל בין אי 7-6-8 מה זה נותן לבן מערכת הפעלה פנתיום
ומה מומלץ יותר אסוס או HP תודה
מי שבא לו לענות על חלק מהשאלות אשמח לתגובה
המודגש ברישא הכי חשוב לי -
@דוד-2421 כתב בבירור | רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 1500₪ וצריך עזרה ??:
אשמח להמלצות מה שחשוב לי שיהיה מהיר בהעברת נתונים פתיחת סרטונים במהירות
2.וכמה זיכרון פנימי המינימלי שמתחתיו זה כבר לא יהיה חזק ולא כדאי ללכת על זה
3..וחשוב לי מחשב כמה שיותר קליל ודקומה ההבדל בין אי 7-6-8 מה זה נותן לבן מערכת הפעלה פנתיום
ומה מומלץ יותר אסוס או HP תודה
מי שבא לו לענות על חלק מהשאלות אשמח לתגובה
המודגש ברישא הכי חשוב לייש לך את זה, מחשב מצוין
-
@דוד-2421
במצב השוק היום במחשבים אלו ההמלצה היא אחת. תקנה את המחשב ההכי חדש שיש. אל תקנה את הסדרה מלפני ארבע שנים.
מחשב מחודש - זה סיכון מסויים אם אתה לא מבין במחשבים תתרחק מזה. אא"כ יש מישהו שאתה מכיר וסומך עליו.
מכיוון שאתה מוגבל במחיר - אין ענייןו להתעמק מדאי במעבדים. אא"כ יש לך צורך מסויים - והמחשב לא נועד רק לשימוש כללי. רוב המעבדים כיום יתנו לך את מה שאתה מחפש ויותר.
Asus יותר קל לתקן מ-hp. במחשבים הפשוטים הללו שנשברים לעיתים קרובות יותר, יש בזה שיקול מסויים.
זיכרון פנימי - לא לקנות משהו עם 60 גיגה לפחות 400-500 משהו כזה לא זוכר את הנתונים המדוייקים כרגע.
לגבי משקל המחשב - שים לב שהמטען מכפיל כמעט את המשקל שאתה רואה באתר, כך שחיי הבטרייה עלול להשפיע על שיקול זה. -
וואו אתה ממש נחרץ, אני בטוח שכוונתך טובה אבל לטובת הקוראים אני חייב לחלוק עליך.
@pcinfogmach כתב בבירור | רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 1500₪ וצריך עזרה ??:במצב השוק היום במחשבים אלו ההמלצה היא אחת. תקנה את המחשב ההכי חדש שיש. אל תקנה את הסדרה מלפני ארבע שנים.
ואם זה אידאפד פשוט הכי חדש מול טינקפד T בן 4? השוואת בנצ'מרק בין המעבדים הייתה מראה לך שהפער ממש לא ענק. כשהפער בעמידות ואיכות המוצר של הטינקפד בהחלט עצום מול אידאהפד פשוט.
אז לקנות הכי חדש או לא?@pcinfogmach כתב בבירור | רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 1500₪ וצריך עזרה ??:
מחשב מחודש - זה סיכון מסויים אם אתה לא מבין במחשבים תתרחק מזה. אא"כ יש מישהו שאתה מכיר וסומך עליו.
זה תמיד נכון, אבל לא חסר מוכרים מוכרים ואמינים, אני מכיר שניים והביאו כאן עוד.
ומה עם היתרונות של מחשב מחודש?
@pcinfogmach כתב בבירור | רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 1500₪ וצריך עזרה ??:
מכיוון שאתה מוגבל במחיר - אין ענייןו להתעמק מדאי במעבדים. אא"כ יש לך צורך מסויים - והמחשב לא נועד רק לשימוש כללי. רוב המעבדים כיום יתנו לך את מה שאתה מחפש ויותר.
כן? גם סלרון ופנטיום שנמכרים בכמויות בחנויות חרדיות? אפילו i3 מודרני לעיתים לא ממש מהיר.
למהירות לאורך זמן ממליץ על i5. ממש לא "רוב המעבדים".
@pcinfogmach כתב בבירור | רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 1500₪ וצריך עזרה ??:
Asus יותר קל לתקן מ-hp. במחשבים הפשוטים הללו שנשברים לעיתים קרובות יותר, יש בזה שיקול מסויים.
ושניהם זבל. לא שדל ולנובו הפשוטים הרבה יותר טובים אבל עדיין.
אם אתה מודה שהם נשברים לעיתים קרובות למה בכלל להיכנס לזה ולקנות את הזבל הזה?
לעצמי אני משתמש בדל הכי פשוט כי אני מאוד שומר ולא נשבר לי אבל לכל מי שהפשוטים נשברו לו אחרי תקופה שזה רוב האנשים סביבי אני ממליץ על הסדרות העסקיות הגבוהות של המחשבים העמידים והחזקים פיזית כמו לדוגמה טינקפד T או X. או HP ELITBOOK או דל ליטיטוד 7.הבעיה שכמובן הם עולים פי 2-3 ממחשב פשוט עם אותו מפרט, אז הפתרון הפשוט למי שלא מתמצא בנבכי קניה בחול לקנות מחודש בארץ ממוכר אמין. אתה מקבל סוסי עבודה להרבה שנים ממש בזול. ויש לי בזה "קצת" נסיון.
הנסיון מראה לדוגמה שלנובו X220 שחגג בר מצוה יחזיק בממוצע פי כמה מהאסוס הזבל שהמלצת עליו. מוזמן לראות אצלי לוחות של אסוס שלא החזיקו חצי שנה. לדפוק את הראש בקיר מה חשב מי שתכנן את הלוח עם נקודות תורפה כאלה ברורות.@pcinfogmach כתב בבירור | רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 1500₪ וצריך עזרה ??:
זיכרון פנימי - לא לקנות משהו עם 60 גיגה לפחות 400-500 משהו כזה לא זוכר את הנתונים המדוייקים
אז אני ידייק אותך, מנסיוני לפעילות המחשב לאורך זמן אין צורך בדיסק גדול יותר מ-256GB. מעבר לזה זה לפי הצורך של המשתמש באחסון נוסף.
מה גם שברוב ככל המחשבים העסקיים ובהרבה מהפשוטים יש מקום לעוד דיסק אם יהיה צורך בעתיד. יש גם כאלה עם הכנה לדיסק שלישי..יש עוד נקודות חשובות כמו זיכרון DDR ואכמ"ל
-
@אלי-TZA
אתה מעלה נקודות טובות, אבל נראה שיש ערבוב מסוים בין מושגים. בזמן שאני דיברתי בעיקר על קנייה מושכלת של מחשב חדש, מהדברים שכתבת ניתן להבין שאתה בעד רכישת מחשב מחודש. נקודה! וזה למעשה הנושא המרכזי של הפוסט שלך.
אגב לי אכן יש מחשב כזה. הלכה למעשה אני מאמין שיש צדדים לכאן וצדדים לכאן. אבל מה שחשוב לי להדגיש הוא: שאם לקונה אין שום שמץ, כרגיל זה לא החלטה מושכלת - אלא הוא סומך על המוכר פחות או יותר בעיניים עצומות. (זה לא אומר שאנשים לא מקבלים מחשב טוב בצורה הזו, אבל זה הימור מסויים וחשוב שהקונה יידע את זה). -
modules:composer.user-said-in, @אלי-TZA, בירור | רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 1500₪ וצריך עזרה ??
הנסיון מראה לדוגמה שלנובו X220 שחגג בר מצוה יחזיק בממוצע פי כמה מהאסוס הזבל שהמלצת עליו.
אני דווקא מכיר אנשים שההפך הוא הנכון אצלם.
ומאידך אני מכיר אנשים שמה שכתבת זה בדיוק מה שהם חווים. -
@דוד-2421
נשמע שהתשתכנעת ללכת על מחשב יד שניהאז הנה כמה דברים לתת את הדעת עליהם:
- תמיד חשוב לבדוק את כל מקשי המקלדת מיד כשמקבלים את המחשב
- לא לקנות מחשב ללא אחריות כלשהי.
- עדיף שהדיסק יהיה דיסק חדש.
- זמן עבודה על בטרייה כרגיל נוטה ל-2 שעות.
- מומלץ לשחק קצת עם המטען ולראות אם הוא מתנתק מדאי בקלות - זהו סימן של מטען שחוק.
- רק בגלל שהמחשב הוא לנובו או דל זה לא אומר שהוא טוב לכל חברה יש דגמים טובים ופחות טובים.
- אם יש סימנים של מכה כלשהי על המחשב אל תלך על זה.
- רעשים חריגים דרושים תיקון מיידי.
- בדוק את המסך – ודא שאין פיקסלים שרופים, אזורים כהים או ריצודים מוזרים בתצוגה.
- בדוק את החיבורים – נסה לחבר USB, אוזניות ויציאת HDMI/DisplayPort כדי לוודא שהכל עובד.
- בדוק את ה-Wi-Fi וה-Bluetooth – ודא שהמחשב מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות ולמכשירי Bluetooth בלי ניתוקים.
-
אני אסכם
מה שאני כרגע מבין הרבה סוכנים וטכנאים ב"ה בזכות הפורום יעצו לי
אשמח לשיפוצים אם אני לא אומר נכון דור חדש מדור 9 והילך הכי מומלץ
פנטיום לא להתקרב מאי חמש זה נותן ביצועים טובים
ואסוס אני פשוט רגיל לתפריט שלו והינדסו לי את המוח לכן אני אישית הכי נהנה אתו
לעניין שהוא עדין כל טאצ אמור להיות (עדיין ואם נופל המסך על הרצפה גם מחשב ב 1000000 ישבר)טווח מחירים למחודשים טוביםבמאמץ אפשר ב 1200-1600
רק מה העיניין של האמינות כאן יתחדש ליבזכות המתוק הזה שהאיר את עיני
דרך אגב הרבה דברו מחשב עסקי או מחשב של אייטקסטים משהוא יכול לכוון אותי אזה דגם ממש מומלץ ועדיף שיהיה טאצ' ובתקציב שלו תודההסיפא....שלך תציל המון אנשים ישכח
רעשים חריגים דרושים תיקון מיידי.
בדוק את המסך – ודא שאין פיקסלים שרופים, אזורים כהים או ריצודים מוזרים בתצוגה.
בדוק את החיבורים – נסה לחבר USB, אוזניות ויציאת HDMI/DisplayPort כדי לוודא שהכל עובד.
בדוק את ה-Wi-Fi וה-Bluetooth – ודא שהמחשב מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות ולמכשירי Bluetooth בלי ניתוקים.