בירור | אני מנסה לייצר תוכנה לוינדוס עם רק גימייל בלבד
-
דברתי עם מישהו שלא מרשים לו לעשות סינון בעבודה בשלחן עבודה מרוחק אך למחוק או לחסום את הדפדפן מוכנים לעשות. הבעיה שהוא כן צריך גימייל ואולי עוד כמה אתרים בודדים. גם לא מרשים להתקין תוכנות חסימה במרוחק מפני חששות אבטחה וכו'
אני מנסה לייצר תוכנה שתכיל בה רק GMAIL התחלתי מה עוד חסר בו אם תוכלו לעזור מה לשפר
אולי ידוע לכם על תוכנה כבר נעולה לגימייל בלבד כמו אפלקצית גימייל לאנדרויד?https://drive.google.com/file/d/16K***3S_w5wllrjxPYxT2ziQIXNgE7uTs26/view?usp=sharing
-
@שעטנ-ז-ג-ץ כתב בבירור | אני מנסה לייצר תוכנה לוינדוס עם רק גימייל בלבד:
אולי ידוע לכם על תוכנה כבר נעולה לגימייל בלבד כמו אפלקצית גימייל לאנדרויד?
אם יעזור להם תוכנה אם אישור מיקרוסופט יש פו
-
@דוד-משה-1 כתב בבירור | אני מנסה לייצר תוכנה לוינדוס עם רק גימייל בלבד:
אולי ידוע לכם על תוכנה כבר נעולה לגימייל בלבד כמו אפלקצית גימייל לאנדרויד?
אם יעזור להם תוכנה אם אישור מיקרוסופט יש פו
כבר היה אפשר להתקין נתיב או סורפבלוקר אבל שוב הם לא מרשים להתקין תוכנות סינון "מפחידות"
-
אם אישור מיקרוסופט
את סורפבלוקר אני לא מכיר את נתיב כן שמה ודאי אין חתימת מייקרוסופט
אני לא יודע מה מפריע להם אם זה תעודת אבטחה אין צורך להתקין תעודת אבטחה -
זה הפחד מהלא ידוע ומה התוכנה משפיעה על המחשב ואת מה זה ישבש
אבל להריץ דפדפן כזה או אחר לא מפריע להם -
זה הפחד מהלא ידוע ומה התוכנה משפיעה על המחשב ואת מה זה ישבש
אבל להריץ דפדפן כזה או אחר לא מפריע להםנראה לי שאם הם מסכימים לך להתקין תוכנה של מייל לבד תוכנה של מייקרוסופט היא הרבה פחות מפחידה
-
דברתי עם מישהו שלא מרשים לו לעשות סינון בעבודה בשלחן עבודה מרוחק אך למחוק או לחסום את הדפדפן מוכנים לעשות. הבעיה שהוא כן צריך גימייל ואולי עוד כמה אתרים בודדים. גם לא מרשים להתקין תוכנות חסימה במרוחק מפני חששות אבטחה וכו'
אני מנסה לייצר תוכנה שתכיל בה רק GMAIL התחלתי מה עוד חסר בו אם תוכלו לעזור מה לשפר
אולי ידוע לכם על תוכנה כבר נעולה לגימייל בלבד כמו אפלקצית גימייל לאנדרויד?https://drive.google.com/file/d/16K***3S_w5wllrjxPYxT2ziQIXNgE7uTs26/view?usp=sharing
מה עם אוטלוק?