סקר | SMS מגוגל בהוט מובייל
-
@פלמנמוני כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
כלומר- אם אתה רוצה SMS היית קונה לא כשר או עכ"פ 'תומך' כשר, כציבור שמתנגד לדבר הזה אנחנו רוצים מאוד מאוד שזה יהיה זמני בלבד
לא מבין, מדובר בהצלה של אלפי מיילים שהלכו לאיבוד, פעם היה לגוגל אפשרות לקבל אימות קולי, ומאז ששולחים רק SMS, אנשים שכבר הגדירו מס' כשר לא יכלו לאמת את כניסתם לחשבון, ולא מעט החליפו כתובת מייל, והרבה מאד אנשים לא פותחים מיילים בגלל זה, בדקתי והוט כשר לא מקבל מאף אחד שבעבר יכול היה לקבל, אלא רק מגוגל, ורק בתומך כשר, אז מי שכבר קנה תומך כשר, או מי שאיבד את הגישה לחשבון, יוכל להכניס את הסים לתומך כשר, אתה עדיין חושב שזה נזק רק על התועלת וצריך שזה יהיה זמני?
אולי צריך להגדיר לאיזה חלק בSMS הציבור מתנגד, אבל עוד רגע הסקר הזה יימחק, לכן זה לא המקום להאריך, רק להעמיד דברים על דיוקם, אין SMS, יש אימות מגוגל בלבד. -
@פלמנמוני כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
כלומר- אם אתה רוצה SMS היית קונה לא כשר או עכ"פ 'תומך' כשר, כציבור שמתנגד לדבר הזה אנחנו רוצים מאוד מאוד שזה יהיה זמני בלבד
אני לא קונה עם מספר כזה סתם כי לא נעים לי, אבל בהחלט יודע שסתם חסמו את הSMS לפלאפונים הכשרים למרות התנגדותם של כמה מגדולי ישראל, וממש לא כל הציבור מתנגד לזה -
@צבי-דורש-ציון כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
בהחלט יודע שסתם חסמו את הSMS לפלאפונים הכשרים
אבל אחרי שרבנים חסמו את זה אז מי אנחנו שנערער
וזה גם לא כ"כ סתם...
(אע"פ שאפשר גם להבין את ההתנגדות, ברור שיש צדדים לכאן ולכאן) -
מזכיר שהנושא הוא אך ורק אימות מגוגל-דבר שמאפשר פחית מיילים חדשים והצלת מיילים ישנים שנתקעו.
לא כאן המקום לדיון על SMS בין לקוחות, ואפילו לא בין חברות, (ניסיתי לשלוח אל מנוי הוט מכל מיני מקומות, בינתיים רק מגוגל קיבל,)
אז הויכוח לא שייך לנושא הזה, וחבל שיימחקו תכנים שיכולים להועיל בינתיים לחלק מהציבור (שכבר יש לו תומך ורוצה/צריך לפתוח/לשחזר מייל) -
גם אני קיבלתי מגוגל בפלאפון תומך כשר
-
@הבל-הבלים-הכל כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
גם אני קיבלתי מגוגל בפלאפון תומך כשר
בהוט?
אם זה חברה אחרת, זה אומר משהו על שינוי ההנחיות אולי?!
אבל כנראה שאתה כותב בהקשר הנושא שעליו אנחנו מדברים-SMS בהוט,
אשמח שתציין בן כמה הקו שלך, אני רוצה לוודא שזה לא רק בקווים מאד ישנים (כמו אצלי) -
@דוד-טרייטל אני קו בן שנה וחצי בהוט ומקבל
בן כמה שלך? (ולמה שיהיה הבדל?) -
@פיני10 כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
בן כמה שלך?
בערך בן 9 שנים (הקו הספציפי, לא באמת שאני נשאר כ"כ הרבה זמן באותה חברה בטלפון הראשי...)
@פיני10 כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
(ולמה שיהיה הבדל?)
בגולן היה משהו דומה, אבל לא כולם קיבלו, לכן אני רוצה לוודא שגם קווים חדשים וגם ישנים נמצאים ב'הטבה' הזו, ולא באג שהתרחש פעם ולא חוזר על עצמו
היה תקופה בהוט, שסימים כשרים קיבלו אינטרנט! פרוץ! אבל רק סימים ישנים-חצי שנה אחורה מאז שגילינו את זה, ועד שחבר שלי עם C2 שגילה שיש לו אינטרנט פרוץ בתומך ה'תמים' שלו לא התקשר להתלונן, יכולנו לקרוע עשרות ג'יגה ב25 ש"ח בלבד -
@דוד-טרייטל כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
היה תקופה בהוט, שסימים כשרים קיבלו אינטרנט! פרוץ! אבל רק סימים ישנים-חצי שנה אחורה מאז שגילינו את זה, ועד שחבר שלי עם C2 שגילה שיש לו אינטרנט פרוץ בתומך ה'תמים' שלו לא התקשר להתלונן, יכולנו לקרוע עשרות ג'יגה ב25 ש"ח בלבד
עד היום אתה יכול, אם רק תרצה