סקר | SMS מגוגל בהוט מובייל
-
@avramk100 בדקתי גם אצלי (הוט, טלפון שואו) וכן! בשורה גדולה לכל אלו שאיבדו את הגישה לחשבון גוגל, ניידו להוט, הכניסו בתומך כשר ותפתרו את הבעיה!
-
@דוד-טרייטל זה חדש? כי זה לא עבד לפני קצת זמן
-
@הברסלברי כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
זה חדש? כי זה לא עבד לפני קצת זמן
זו הייתה צרת רבים במשך שנים! בהוט ספציפית באמת פעם קיבלתי (לפני כ-8 שנים בערך), אבל כבר הרבה זמן שהפתרון היחידי הוא לעבור לגולן, ושם זה לא תמיד עבד, והמעבר אליהם היה כרוך בעלות סים, לעומת הוט שהסים בדרך כלל יותר זול, ובעיקר שהוט היא חברה שחלק ניכר מהציבור משתמש, וגולן הרבה פחות כך שמדובר בהחלט בבשורה משמחת מאד! רגע לפני שנפתח כותרת עליזה בפורום על כך שסוף סוף נמצא פתרון לבעיית האימות מגוגל לבעלי מספרים כשרים, אני ממתין לתגובות נוספות, הסים שלי ספציפית מאד ישן, כדאי לוודא שגם סימים חדשים יחסית מקבלים את ההודעה
-
@avramk100 כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
@פיני10 איזה מכשיר יש לך ? קיבלת בהודעה קולית או כתובה
@פלמנמוני הופיע בראשי
@הברסלברי זה נראה לי חדש
וזה הודעה כתובה במכשיר 215 תומךאם גם לך זה הופיע אשמח שתעדכן!
-
@איש-הישראלי כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
@פיני10 גם לי זה קרה מקווה שזה לא זמני...
למה ומדוע?
כלומר- אם אתה רוצה SMS היית קונה לא כשר או עכ"פ 'תומך' כשר, כציבור שמתנגד לדבר הזה אנחנו רוצים מאוד מאוד שזה יהיה זמני בלבד -
@פלמנמוני כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
כלומר- אם אתה רוצה SMS היית קונה לא כשר או עכ"פ 'תומך' כשר, כציבור שמתנגד לדבר הזה אנחנו רוצים מאוד מאוד שזה יהיה זמני בלבד
לא מבין, מדובר בהצלה של אלפי מיילים שהלכו לאיבוד, פעם היה לגוגל אפשרות לקבל אימות קולי, ומאז ששולחים רק SMS, אנשים שכבר הגדירו מס' כשר לא יכלו לאמת את כניסתם לחשבון, ולא מעט החליפו כתובת מייל, והרבה מאד אנשים לא פותחים מיילים בגלל זה, בדקתי והוט כשר לא מקבל מאף אחד שבעבר יכול היה לקבל, אלא רק מגוגל, ורק בתומך כשר, אז מי שכבר קנה תומך כשר, או מי שאיבד את הגישה לחשבון, יוכל להכניס את הסים לתומך כשר, אתה עדיין חושב שזה נזק רק על התועלת וצריך שזה יהיה זמני?
אולי צריך להגדיר לאיזה חלק בSMS הציבור מתנגד, אבל עוד רגע הסקר הזה יימחק, לכן זה לא המקום להאריך, רק להעמיד דברים על דיוקם, אין SMS, יש אימות מגוגל בלבד. -
@פלמנמוני כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
כלומר- אם אתה רוצה SMS היית קונה לא כשר או עכ"פ 'תומך' כשר, כציבור שמתנגד לדבר הזה אנחנו רוצים מאוד מאוד שזה יהיה זמני בלבד
אני לא קונה עם מספר כזה סתם כי לא נעים לי, אבל בהחלט יודע שסתם חסמו את הSMS לפלאפונים הכשרים למרות התנגדותם של כמה מגדולי ישראל, וממש לא כל הציבור מתנגד לזה -
@צבי-דורש-ציון כתב בסקר | SMS מגוגל בהוט מובייל:
בהחלט יודע שסתם חסמו את הSMS לפלאפונים הכשרים
אבל אחרי שרבנים חסמו את זה אז מי אנחנו שנערער
וזה גם לא כ"כ סתם...
(אע"פ שאפשר גם להבין את ההתנגדות, ברור שיש צדדים לכאן ולכאן)