בירור | עזרה לגבי וויפרי לטאבלט
-
שלום וברכה,
ברצוני לעבור לטאבלט עם סינון נטפרי על גבי וויפרי,
אבל אני רוצה לדעת כמה דברים האם הם אפשריים ומה עלי לקחת בחשבון,- אני רוצה שהטאבלט יהיה עם סים בדרך כלל ופחות על WIFI,-האם זה אפשרי מבחינת הסינון? כי יש לי סים של רמי לוי (לא כשר...)
- אני רוצה לדעת איזה אפליקציות בדיוק יש בחנות האפליקציות שמגיעות עם הוויפרי, אשמח לרשימה מלאה ומעודכנת,
- האם האפליקציות שבחנות יעבדו על הסים
- האם ניתן להתקין תעודת אבטחה בקלות
- אשמח לקבל קישור לעלי אקספרס לטאבלט במחיר סביר (250-350 ש"ח) איכותי ומהיר יחסית שלא יתקע כל רגע, וגם חשוב שיהיה בו סים- כרטיס זיכרון (אופציה)
-
@מוגן-נטפרי כתב בבירור | עזרה דחופה לגבי וויפרי לטאבלט:
אני רוצה שהטאבלט יהיה עם סים בדרך כלל ופחות על WIFI,-האם זה אפשרי מבחינת הסינון? כי יש לי סים של רמי לוי (לא כשר...)
יוכל להיות רק עם סים של נטפרי...
-
שלום וברכה,
ברצוני לעבור לטאבלט עם סינון נטפרי על גבי וויפרי,אבל אני רוצה לדעת כמה דברים האם הם אפשריים ומה עלי לקחת בחשבון,
חשוב מאד! ולפני שאתה מתקין אני ממליץ לך ליצור איתי קשר בפרטי, יש לי כמה עצות מניסיון....
- אני רוצה שהטאבלט יהיה עם סים בדרך כלל ופחות על WIFI,-האם זה אפשרי מבחינת הסינון? כי יש לי סים של רמי לוי (לא כשר...)
כמו שאמר @kasnik אי אפשר, הוויפרי עושה שרק אינטרנט של נטפי יכול להתחבר למכשיר.
- אני רוצה לדעת איזה אפליקציות בדיוק יש בחנות האפליקציות שמגיעות עם הוויפרי, אשמח לרשימה מלאה ומעודכנת,
זה לא כ''כ ישים לשלוח לך כזה דבר לפחות לא לי.
בכל מקרה תוכל לבקש שיעלו לך כל אפליקציה שרק תרצה אם היא תהיה כשרה.
ואם אתה רציני - צור איתי קשר בפרטי גם בעניין הזה.- האם האפליקציות שבחנות יעבדו על הסים
כנ''ל רק של נטפרי.
כן.
- אשמח לקבל קישור לעלי אקספרס לטאבלט במחיר סביר (250-350 ש"ח) איכותי ומהיר יחסית שלא יתקע כל רגע, וגם חשוב שיהיה בו סים- כרטיס זיכרון (אופציה)
אינני יודע לדייק אותך, אבל לא כל טאבלט מתאים לוויפרי, מבחינה טכנית.
בהצלחה!
-
אשמח לקבל קישור לעלי אקספרס לטאבלט במחיר סביר (250-350 ש"ח) איכותי ומהיר יחסית שלא יתקע כל רגע
נראה לי שפחות ממאה דולר ו"איכותי ומהיר" לא כל כך הולך ביחד
-
שלום וברכה,
ברצוני לעבור לטאבלט עם סינון נטפרי על גבי וויפרי,
אבל אני רוצה לדעת כמה דברים האם הם אפשריים ומה עלי לקחת בחשבון,- אני רוצה שהטאבלט יהיה עם סים בדרך כלל ופחות על WIFI,-האם זה אפשרי מבחינת הסינון? כי יש לי סים של רמי לוי (לא כשר...)
- האם האפליקציות שבחנות יעבדו על הסים
כמו שכתוב בחוקי הפורום אסור לציין דחוף בכותרת