בירור | סוללה של הראוטר נגמרת מהר
-
קניתי ראוטר נחמד של ZTE והסוללה שלו נגמרת בקצב של אחוז לשתי דקות בשימוש קליל, ושני אחוז בדקה בשימוש אינטנסיבי. הלכתי לחברה והחליפו לי, אבל גם מה שהחליפו נגמר באותו קצב.
במילים אחרות מה שאומר שבשימוש ממוצע הסוללה של הראוטר נגמרת בשעה וחצי. אם אני משווה את זה לכל מכשיר אחר, זה לא מה שקורה.ואשמח לשמוע אם ככה זה אצל כולם? או שזה ראוטר לא מוצלח? או שהביאו שוב משהו מקולקל? או הגדרה לא נכונה?
-
@ביוס כתב בבירור | סוללה של הראוטר נגמרת מהר:
קניתי ראוטר נחמד של ZTE והסוללה שלו נגמרת בקצב של אחוז לשתי דקות בשימוש קליל, ושתי אחוז בדקה בשימוש אינטנסיבי. הלכתי לחברה והחליפו לי, אבל גם מה שהחליפו נגמר באותו קצב.
אשמח לשמוע אם ככה זה אצל כולם? או שזה ראוטר לא מוצלח? או שהביאו שוב משהו מקולקל? או הגדרה לא נכונה?
שכחת קישור/תמונה
כדיש נדע באיזה דגם מדובר.
[לדוגמא לי יש ללא בטריה והוא מעולה ולא זולל בטריה בכלל - על מטען נייד].
תלוי גם בגודל הבטריה הפנימית של הנ"ל דידך וכו' -
@ביוס כתב בבירור | סוללה של הראוטר נגמרת מהר:
קניתי ראוטר נחמד של ZTE והסוללה שלו נגמרת בקצב של אחוז לשתי דקות בשימוש קליל, ושני אחוז בדקה בשימוש אינטנסיבי. הלכתי לחברה והחליפו לי, אבל גם מה שהחליפו נגמר באותו קצב.
במילים אחרות מה שאומר שבשימוש ממוצע הסוללה של הראוטר נגמרת בשעה וחצי. אם אני משווה את זה לכל מכשיר אחר, זה לא מה שקורה.ואשמח לשמוע אם ככה זה אצל כולם? או שזה ראוטר לא מוצלח? או שהביאו שוב משהו מקולקל? או הגדרה לא נכונה?
גם לי היה כזה דבר, עד שהעברתי אותו לדור 3 וזה מחזיק הרבה יותר אפילו יום שלם,
עושים את דרך הממשק עם ה-ip או דרך אפליקציה