בעיה | שגיאה אחרי פתיחת בוטלאודר
-
תיקון טעות:
@שניאור-שמח צודק.
לכאורה הבוטלואדר כן פתוח,
אבל מחיצת בוט פגומה.
כתוב לך בפירוש בשגיאה Please download boot image with correct singtureאולי גם VBMETA יעזור - לא יודע.
@שניאור-שמח כתב בבעיה | שגיאה אחרי פתיחת בוטלאודר:
@FSHLOMO
אם תלחץ על המקש ניתוק הטלפון ידלק, היית צריך לצרוב גם vbmetaתוריד את הפס החוצה, לכאורה אני טעיתי ואתה צדקת
-
@מישהו12 כתב בבעיה | שגיאה אחרי פתיחת בוטלאודר:
תיקון טעות:
@שניאור-שמח צודק.
לכאורה הבוטלואדר כן פתוח,
אבל מחיצת בוט פגומה.
כתוב לך בפירוש בשגיאה Please download boot image with correct singtureאולי גם VBMETA יעזור - לא יודע.
@שניאור-שמח כתב בבעיה | שגיאה אחרי פתיחת בוטלאודר:
@FSHLOMO
אם תלחץ על המקש ניתוק הטלפון ידלק, היית צריך לצרוב גם vbmetaתוריד את הפס החוצה, לכאורה אני טעיתי ואתה צדקת
אני עושה לו עכשיו צריבה של ROM מלא מיד אח"כ אני אפתח בוטלאודר ויצרוב אותו מקווה שיעבוד ב"ה
SP FLASH TOOL לא קלט אותו אז אני על MTKCLIENT אבל הוא אומר עוד 6 שעות אפשר לנתק באמצע אתה יודע?
-
@FSHLOMO סליחה על השאלה, אבל זכרת לפני כן לאפשר את פתיחת הבוטלאודר באפשרויות מפתחים?
בכל מקרה, גם אצלי במכשיר דומה הפקודה לפתיחת בוטלאודר באמטיקלינט דפקה את המכשיר, ונאלצתי לצרוב רום מלא [אגב, את זה תעשה עם SP ואז ייקח לך כמה דקות ולא שש שעות]
ואז פתחתי בוטלואודור עם פקודת ADB רגילה בלי אמטיקלינט. [כן, זה מצחיק, אבל אין לי כח להקליד באנגלית].הפקודה לפתיחה רגילה היא אחת מאלה:
fastboot oem device-info
fastboot flashing get_unlock_ability
-
@TripleU כתב בבעיה | שגיאה אחרי פתיחת בוטלאודר:
@FSHLOMO
https://www.jtechforums.org/t/a-journey-through-dm-verity-and-bootloader-challenge/405?u=tripleu@TripleU כתב בבעיה | שגיאה אחרי פתיחת בוטלאודר:
@FSHLOMO
https://www.jtechforums.org/t/a-journey-through-dm-verity-and-bootloader-challenge/405?u=tripleuלא הבנתי מה זה הכלי הזה?
זה מכניס למצב FASTBOOT בלי לפתוח את המכשיר?בכל מ'קרה זה לא עובד
-
@TripleU כתב בבעיה | שגיאה אחרי פתיחת בוטלאודר:
@FSHLOMO
צריך לעבוד.
אם עשית בדיוק כמו שאמרתי - צריך לעבוד.
יכול להיות שיש לך מכשיר תקוע או נשבר
איזה גירסה מלאה צירבת?
שיש פה בפורום.....
מה זה השגיאה בפתיחת בוטלאודר
פשוט הכלי לוקח לו שנה לקלוט את הטלפון