בירור | האם כזה מורכב ליצור גרסה ל-F21 PRO המבוססת על אנדרואיד 15?
-
@א-מ-ד כתב בבירור | האם כזה מורכב ליצור גרסה ל-F21 PRO המבוססת על אנדרואיד 15?:
@מישהו12 אז תאורטית מה שצריך זה רק לצרוב את ה-SYSTEM.IMG מהקובץ המתאים וזהו (כמובן חוץ מההתאמות הנדרשות למכשיר הספציפי כמו מקשים וכדו')?
נכון
והאם המכשיר הזה נחשב כ-AB או A
תסתכל במדריך איך בודקים.
-
@mefateach כתב בבירור | האם כזה מורכב ליצור גרסה ל-F21 PRO המבוססת על אנדרואיד 15?:
@א-מ-ד כמעט בטוח AB
בעיקרון באפליקציה שבודקים תאימות כתוב ab, אבל אם זה נכון אז היה אמור לעבוד עדכון דינמי דרך dsu loader, אבל לא עובד.
-
@mefateach כתב בבירור | האם כזה מורכב ליצור גרסה ל-F21 PRO המבוססת על אנדרואיד 15?:
@א-מ-ד כמעט בטוח AB
בעיקרון באפליקציה שבודקים תאימות כתוב ab, אבל אם זה נכון אז היה אמור לעבוד עדכון דינמי דרך dsu loader, אבל לא עובד.
לא בטוח שמפתח הגרסה בנה את זה ככה
-
@מישהו12 אז תאורטית מה שצריך זה רק לצרוב את ה-SYSTEM.IMG מהקובץ המתאים וזהו (כמובן חוץ מההתאמות הנדרשות למכשיר הספציפי כמו מקשים וכדו')?
והאם המכשיר הזה נחשב כ-AB או A (כי לא עובד לי עדכון דינמי דרך DSU LOADER - תקוע על אנימציית האתחול)?לא מדויק כי בF21 צריך לקמפל לSUPER.....
-
@מישהו12 כתב בבירור | האם כזה מורכב ליצור גרסה ל-F21 PRO המבוססת על אנדרואיד 15?:
@FSHLOMO אתה יכול תאורטית גם לצרוב את הסיסטם בפסטבוט
אני פעם ניסיתי בf22 pro ולא הצלחתי
-
0
בעקרון כנראה אמור לעבוד אבל יכול להיות שלא כל המחיצות ab תקינות
@שניאור-שמח כתב בבירור | האם כזה מורכב ליצור גרסה ל-F21 PRO המבוססת על אנדרואיד 15?:
אני הצלחתי אבל יכול להיות שזה משתנה
-
0
בעקרון כנראה אמור לעבוד אבל יכול להיות שלא כל המחיצות ab תקינות
@שניאור-שמח כתב בבירור | האם כזה מורכב ליצור גרסה ל-F21 PRO המבוססת על אנדרואיד 15?:
אני הצלחתי אבל יכול להיות שזה משתנה
בf22 pro?
-
@שניאור-שמח אם אני זוכר נכון כן. (יכול להיות שיצרתי סופר מיוחד שהוא rw אבל לא בטוח)