סקר | לתועלת הציבור שיוכלו לדעת איזה פלאפון לקנות מאיזה פלאפון כשר שיש/שהיה לך הכי נהנת ?
-
-
-
-
@דור-נאמן כתב בסקר | לתועלת הציבור שיוכלו לדעת איזה פלאפון לקנות מאיזה פלאפון כשר שיש/שהיה לך הכי נהנת ?:
נראה לי שצריך לעשות סקר למוכרי הפלאפונים - איזה הכי נמכרים,
בהיות והם מכירים את כל הסוגים.אני רוצה לראות מה הלקוחות אומרים
@דור-נאמן כתב בסקר | לתועלת הציבור שיוכלו לדעת איזה פלאפון לקנות מאיזה פלאפון כשר שיש/שהיה לך הכי נהנת ?:
אני התנסיתי רק בפלא' 1. איך אני יידע? אולי יש יותר טובים משלי?
אם אתה לא נהנה מי זה אז על תצביע ואם אתה באמת נהנה מזה תצביע
-
סתם שאלה בענין הפלאפונים משהו מאד מוזר, למה יש כל הזמן עוד ועוד סוגים, מה שאין בשום מערכות אחרות, זה קצת אולי קצת הרבה מחשיד...
-
קצת מטעה
ברור שפלאפון ששווק לפני שנתיים כמו 4 * 4 יהיה לו הרבה יותר מצביעים מהטלפונים החדשים כמו K46 וה I-TOP 100 הם בס"ה משווקים כמה חודשים, ככה שהם בטח יותר מתקדמים וחדשניים אבל פחות מוכרים לציבור הרחב... -
חסר גולד פון B8 חדש ממש
ושוב כנ"ל ברור שאף אחד לא יצביע לפלאפון שנמכר רק כמה ימים... -
@השטעיגניסט
לא כאן הנושא לכאלה דברים תודה
עם אפשר למחוק את ההודעות -
לפי דעתי יש מכשירים שהם מכשירי נישה לדוגמה אטלס או פליפ 2 זה מכשירים לאנשים מסוימים
יש מכשירים שזה משחק פלסטיקה לדוגמה 4*4/Q7 או פרו 1/פרו 30
ויש מכשירים שהם פשוט לא נמכרים כי אין להם את השיווק המתאים לדוגמה פיליפס/ גולד פון/ וי פור יו/בי אר אס
ויש קטגוריה של הקטנטנים פור גי 1-קלאס או די 20 או ציקלון או לוג'יק
ולכן כל אחד צריך תחרות עם המקבילים שלו
וכן צריך לבדוק מה טוב בו האם מהמכשיר או מהגרסה שיש שיעדיפו מכשיר חזק גרסה פח ויש שיעדיפו גרסה טובה ומכשיר פח
ולכן הכל לפי העניין -
נראה לי שצריך לעשות סקר למוכרי הפלאפונים - איזה הכי נמכרים,
בהיות והם מכירים את כל הסוגים.רוב המוכרים לא מכירים לעומק, וודאי שמוכר שאומר לך שההבדל בין X לY זה רק הסוללה, והוא עצמו מחזיק סמארטפון, דעתו לא אמינה בגרוש בעייני
וזה אחרי שנפלתי עם מכשיר זבל כי המוכר אמר לי שזה כמו מה שביקשתי- רק עם סוללה קצת יותר חזקה, (וכל השאר רק יותר גרוע. את זה הוא לא אמר, כי היבואן לא אמר לו...)וכל מוכר יגיד לך שהכי טוב והכי מצליח זה מה שהוא משווק
@קשר-פון כתב בסקר | לתועלת הציבור שיוכלו לדעת איזה פלאפון לקנות מאיזה פלאפון כשר שיש/שהיה לך הכי נהנת ?:
בי אר אס
שמעתי (ממשתמש אחד בינתיים) שהקליטה ממש גרועה (הוא גר קרוב מאד לאנטנה, אפשר להאשים את המכשיר)
ואגב אותו דבר (ממשתמש אחר) על Four-G5 שמפספס שיחות (על בסיס קבוע, גם כשמסומן קליטה מלאה ובמקומות שאין בעיה ויכול להוציא שיחות חלק) בפרטנר (ששם הבעיה מוכרת יותר במכשירים לא מספיק טובים-כנראה קשור לתדרים)
אז חשוב ליידע את הציבור מצד הלקוחות ממה הציבור באמת מרוצה, ולא איזה מכשיר משווק הכי הרבה בלי כיסוי והיכרות מעמיקה. -
@דוד-טרייטל כתב בסקר | לתועלת הציבור שיוכלו לדעת איזה פלאפון לקנות מאיזה פלאפון כשר שיש/שהיה לך הכי נהנת ?:
ואגב אותו דבר (ממשתמש אחר) על Four-G5 שמפספס שיחות (על בסיס קבוע, גם כשמסומן קליטה מלאה ובמקומות שאין בעיה ויכול להוציא שיחות חלק) בפרטנר (ששם הבעיה מוכרת יותר במכשירים לא מספיק טובים-כנראה קשור לתדרים)
מכשיר פור ג'י 5 הוא מהמכשירים הטובים ביותר בשוק (משום מה הוא לא ברשימה למעלה).
כל המכשירים בגרסתם הראשונה (כן גם הטובים ביותר) היו מפספסים שיחות, בשביל זה מחליפים גירסה לחדשה יותר!