שאלה | איזה שרת צריך בשביל פרויקט גדול?
-
@אלף-שין כתב בשאלה | איזה שרת צריך בשביל פרויקט גדול?:
אני מבין שיש פתרון
ברור שקיימים פתרונות
הענין הוא שבמסגרת החוקים שלך (כמות וזמנים) זה לא יצא זול -
@משחזר-מידע
יודע מה?
שיקח חצי שנה!
העיקר שיהיה במחיר זול יחסית [נניח עד 3000 ש"ח]
יש סיכוי למצוא? -
יודע מה?
שיקח חצי שנה!יודע מה
תבצע בזמנך הפנוי לאט לאט
ויקח כמה שיקח
ויעלה גרושים -
@משחזר-מידע @כולם
בינתיים אני השתכנעתי שיש פתרון הגיוני וזול,
וכמו שלימד אותי כבר אלישי וגם עוד אחרים פה,
לשכור מחשב נייד עם כרטיס גרפי חזק לכמה שבועות,
ולהריץ עליו את הזיהוי [גם בהפסקת חשמל הוא ימשיך לעבוד על הבטריה]
בנוסף צריך שזה יהיה במקום עם מזגן 24/7 [ביחד עם האתרוגים?.....]נשמע ממש קל באופן מפתיע!!
תודה לכולכם!נשאר לי לברר איזה מחשב צריך,
אה, וגם איפה יש מזגן 24/7,
אז אני מחכה לך @יהודה-12 וגם לאחרים
יש לכם מחשב נייד חזק?
תבדקו כמה זמן לוקח OCR ל100 עמודים בABBYY ותעדכנו
ואז נראה כמה זמן צריך להכל ומה המחיר!תודה רבה!!
[נ"ב: הענין של המזגן קצת מטריד אותי.....]
-
הענין של המזגן קצת מטריד אותי.....
מה מטריד? העניין של העלות או הקור?
-
@משחזר-מידע
יש לך במעבדה אולי מקום לתחוב שם את הנייד שאני ישיג?....
[מניח שיש שם מזגן בשביל שיחזור...]לא כזה מצחיק באמת אני מוטרד,
צריך מקום שמור למחשב הזה הוא יקר,
לכמה שבועות! + חיבור לחשמל.@קינג-קומפיוטר כתב בשאלה | איזה שרת צריך בשביל פרויקט גדול?:
@אלף-שין אם זה מחשב נייח או נייד שמותאם לעבודה קשה (מחשב גיימינג) לא תצטרך מזגן מקסימום מאורר
איפה אפשר לשכור כזה וכמה עולה?
-
להוריד כוכביות
https://drive.google.com/file/d/1nLWeYgqBbO8N7*********************4K6wOQzKeVgN8786fW0/view?usp=sharing
שימו לב!
יש לזה כבר זיהוי תווים [שכבת טקסט],
תגדירו לABBYY שלא יתחשב בזה, [ידרוס את הקיים].או לחילופין תדפיסו במדפסת PDF ולאחר מכן תמירו.
[מספיק 100 עמודים- כדי לבדוק כמה שניות זה לוקח].
-
@אלף-שין יש לי מחשב נייח CORE I9 5GHZ שכמעט ולא נמצא בשימוש, יש לו כרטיס גרפי עוצמתי אבל לא נראה לי ש-ABBYY ישתמש בו, כי ABBYY הרגיל משתמש בעיקר עם CPU.
אנסה לבדוק כמה זמן לוקח לו OCR ל-100 עמודים, כמו כן אנסה לבדוק עם תוכנת ABBYY FineReader Engine שזה בעצם SDK למפתחים והמעלה שלו זה שהוא משתמש גם עם GPU, אבל אוכל לבנות בשבילו גשר (אם יהיה צורך) בשביל הפרויקט הזה, אבדוק כמה זמן זה לוקח עם זה. -
לי יש מחשב שעובד ברצף 24/6
אשמח לעשות בשבילך חלק מהקבצים
צור איתי קשר במייל או בצאט -
@מיכאלוש כתב בשאלה | איזה שרת צריך בשביל פרויקט גדול?:
איך שאני מבין אחרי שאני פותח את המסמך לעשות שמור בשם מסמך עם שכבת טקסט ולדרוס את השכבה הקיימת נכון ?
לא בטוח, נראה לי יותר פשוט תפתח את התוכנה בצורה רשמית,
תבחר ב"עורך OCR מתקדם",
ושם בהגדרות הזיהוי תוודא שהוא לא מדלג על טקסט מזוהה כבר.@אלישי כתב בשאלה | איזה שרת צריך בשביל פרויקט גדול?:
@אלף-שין יש לי מחשב נייח CORE I9 5GHZ שכמעט ולא נמצא בשימוש, יש לו כרטיס גרפי עוצמתי אבל לא נראה לי ש-ABBYY ישתמש בו, כי ABBYY הרגיל משתמש בעיקר עם CPU.
אנסה לבדוק כמה זמן לוקח לו OCR ל-100 עמודים, כמו כן אנסה לבדוק עם תוכנת ABBYY FineReader Engine שזה בעצם SDK למפתחים והמעלה שלו זה שהוא משתמש גם עם GPU, אבל אוכל לבנות בשבילו גשר (אם יהיה צורך) בשביל הפרויקט הזה, אבדוק כמה זמן זה לוקח עם זה.זה יכול להיות ממש מצוין!!
אני רואה שאתה כבר בקי בנבכי התפעול של ABBYY
וזה אכן ממש חשוב לדעת להגדיר לתוכנה לנצל את מלא התפוקה של המחשב
[לדוגמה יש שם אופציה של השתמש בריבוי ליבות, וכדומה]
ומכיון שגם יש לך כזה מחשב עוצמתי, וגם אתה יודע להפעיל את הפרויקט בצורה כ"כ מקצועית
זה נראה לי ממש שילוב מושלם שיתן מענה איכותי לזיכוי הרבים הגדול!!
[רק מקווה שיש לך את הכלי הספיציפי הזה [SDK] ללא הגבלת עמודים]@יעקב-מ-פינס כתב בשאלה | איזה שרת צריך בשביל פרויקט גדול?:
לי יש מחשב שעובד ברצף 24/6
אשמח לעשות בשבילך חלק מהקבצים
צור איתי קשר במייל או בצאטאם מדובר במחשב חזק, אשמח שתבדוק כמה זמן לוקח להמיר שם 100 עמודים,
תוכל להשתמש בקובץ שהעליתי מכאן מורידים את התוכנה
ותעדכן כאן.תודה לכולם!
מחכה להמשך עדכונים ממכם על המהירויות!עריכה- אני מקווה שירון סידר/איקטב גם את ההגבלה של 5000 עמודים לחודש,
[כי הכלי הרגיל גם עם רישיון מלא - מוגבל להמרת דפים בכמות הנ"ל ול2 ליבות,
וכמו שכתוב כאן לגלול קצת למטה
לכמות יותר גדולה בחודש יש להם כלי אחר שנקרא ABBYY סרבר כאן].
@י-פל ידוע לך אם ההגבלה של 5000 בתוקף? -
@אלף-שין אם זה ריאלי [לא בטוח מצד העבודה ווכ'].
אולי יהיו קבוצה שיסכמו לקחת ע"ע כ"א נניח 200 קבצים ויחזירו לך אחרי שבוע וכו' וכו' השאלה האם יהיו וכמה עבודה מצידך וכו וכו'נ.ב. בקשר לבעיות דלעיל: א. יש מטען נייד למחשב [מאוד פעיל אצלי בכל מיני הזדמנויות - אבל גרפי' בד"כ צורך 140W ושלי עד 65W אבל יש גם 140 בשוק (גם באלי)].
ב. משטח קירור/ או מקפיא! [רק לבדוק שאין אדים שיהרסו את המחשב] בעבר הייתי משתמש בזה לכל מיני פרויקטונים... -
אם מדובר במחשב חזק, אשמח שתבדוק כמה זמן לוקח להמיר שם 100 עמודים,
המחשב לא מאוד חזק (i3 דור 12 40GB ראם 20GB מעבד גרפי אינטל)
לקח כדקה וחצי 100 עמודים עם 100% מעבד -
@יעקב-מ-פינס
בקצב הזה תוך כ63 יום רצופים הוא יגמור את כל המאגר!.....
לא נראה רלוונטי, תודה על הרצון בטוב בכל אופן!@DANIEL-4 כתב בשאלה | איזה שרת צריך בשביל פרויקט גדול?:
@אלף-שין אם זה ריאלי [לא בטוח מצד העבודה ווכ'].
אולי יהיו קבוצה שיסכמו לקחת ע"ע כ"א נניח 200 קבצים ויחזירו לך אחרי שבוע וכו' וכו' השאלה האם יהיו וכמה עבודה מצידך וכו וכו'לא ריאלי זה מדאי מסובך וכפי שציינת,
@DANIEL-4 כתב בשאלה | איזה שרת צריך בשביל פרויקט גדול?:
נ.ב. בקשר לבעיות דלעיל: א. יש מטען נייד למחשב [מאוד פעיל אצלי בכל מיני הזדמנויות - אבל גרפי' בד"כ צורך 140W ושלי עד 65W אבל יש גם 140 בשוק (גם באלי)].
הרגיעו אותי כבר שגם אם נכבה באמצע לא נורא, אפשר להגדיר שכל קובץ שממיר עובד לתיקייה חדשה, וכך ניתן לדעת איפה נעצר.