בקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבר
-
@יצחק-בוזאגלו מה זה אומר ברמה? פאוור פוינט לא טוב?
-
אני לא מביו בזה כלום
הכונה ברמה שלא קשה לעבוד איתו -
@יצחק-בוזאגלו כתב בבקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבר:
הכונה ברמה שלא קשה לעבוד איתו
לא נראה לי שקשה לעבוד איתו
ונראה לי שיש לזה הסברים באתרי מייקרוסופט
ובכל מקרה אפשר לשאול פה על כל שאלה(בעיקר שאלתך כדאי שתפרט יותר ממה אתה מעוניין לעשות מצגות, מתמונות או מסרטונים, עם הנפשות או בלי וכו', כך שיהיה יותר קל לציבור המומחים מחר לענות על שאלתך)
-
אתה יכול להביא לי את התוכנה הזאות
-
@יצחק-בוזאגלו כתב בבקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבר:
אתה יכול להביא לי את התוכנה הזאות
היא נמצאת באופיס (אם יש לך וורד, יש לך גם פאוור פוינט)
חפש במחשב את התוכנה עם סמל כזה:
-
מצוין תודה רבה
-
@יצחק-בוזאגלו פחות או יותר הרעיון של העבודה עם התוכנה היא להכניס כל תמונה/סרטון מהמצגת לשקופית נפרדת, להגדיר מעברים והנפשות, ולשמור כוידאו. עם הזמן ככל הנראה תכיר טוב יותר את התוכנה ואפשרויותיה.
-
-
@תותחוביץ כתב בבקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבר:
זה המקום לשאול למה בווינדוס 10 "מובי מייקר" לא עובד?
אפשר להתקין ידנית
-
@משחזר-מידע חסום בנטפרי כמובן...
תוכל להעלות שוב עם כוכביות בקישור?ואגב אתה יודע שעדיין אפשר להתקין?
-
@פלמנמוני כתב בבקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבר:
ואגב אתה יודע שעדיין אפשר להתקין?
אם לא תנסה כנראה לא תדע
https://www.jumbomail.me/j/W6H3p******ST0iEOjqMt -
@משחזר-מידע אני חושש שאני כבר יודע...
ניסיתי כמה פעמים, לא סתם כתבתי:התמיכה בו נגמרה ומי שלא התקין עד זמן מסוים לפני כמה שנים לא יכול להתקין עוד (אפי' בוינדוס 7), ומי שהתקין עד אז יכול להמשיך להשתמש כרגיל (אפי' בוינדוס 10)
אבל אנסה גם את שלך, מה אפסיד
עריכה: כמו שחשבתי...
בלחיצה על האפשרות הראשונה:
ובדילוג על הדרישה (האפשרות השניה):
-
@פלמנמוני כתב בבקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבר:
עריכה: כמו שחשבתי...
לא בדיוק הבנתי מה הקשר
כי גם את זה (.net...) אפשר להתקין ידנית -
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבר:
@תותחוביץ כתב בבקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבר:
זה המקום לשאול למה בווינדוס 10 "מובי מייקר" לא עובד?
אפשר להתקין ידנית
אפשר הסבר מפורט איך להתקין (יש לי מחשב ישן שיש בו מובי מייקר, איך אני מעתיק את התוכנה, ומתקין אצלי.) תודה רבה!
-
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבר:
כי גם את זה (.net...) אפשר להתקין ידנית
אה, עכשיו הבנתי את כוונתך
אבל הא גופא קשיא מאיפה אני מתקין את זה, בקישור שציינת הוא לא מופיע@פלמנמוני כתב בבקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבררק יכול להיות שלא היה צריך להתקין את כל התוכנה קודם אלא רק רכיב מסוים
-
כי גם את זה (.net...) אפשר להתקין ידנית
אה, עכשיו הבנתי את כוונתך
אבל הא גופא קשיא מאיפה אני מתקין את זה, בקישור שציינת הוא לא מופיע@פלמנמוני כתב בבקשת מידע | אני צריך תוכנה טובה בעברית להכין מצגות ברמה ואם אפשר איזה סרטון הסבררק יכול להיות שלא היה צריך להתקין את כל התוכנה קודם אלא רק רכיב מסוים