בירור | פרוג- כמות פוסטים בעמוד
-
בפרוג אני רואה 20 פוסטים בעמוד, וצריך לעבור עמוד כדי לראות עוד
יש אולי איזו הגדרה שאפשר לעשות שהכל יהיה בעמוד אחד כמו במתמחים ורק צריך לגלול ולטעון? -
@Yanky גם בתחומים זה ככה, אבל בתחומים יש אפשרות לשנות את זה בהגדרות, חפש בפרוג, אולי גם...
-
תעשה סימניה שכתובת האתר שלה היא הקוד להלן ותפעיל
javascript:(function(){if(window['pgzp']){_pgzpToggleBookmarklet();}else{window._page_zipper_is_bookmarklet=true;window._page_zipper=document.createElement('script');window._page_zipper.type='text/javascript';window._page_zipper.src='//www.printwhatyoulike.com/static/pagezipper/pagezipper_10.js';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(window._page_zipper);}})();ראיתי את זה איפשהו. הקרדיט לא מגיע לי.
-
יש אולי איזו הגדרה שאפשר לעשות שהכל יהיה בעמוד אחד כמו במתמחים ורק צריך לגלול ולטעון? -
צ צור נעל נושא זה ב-
-
Y Yanky סימן נושא זה כשאלה ב
-
Y Yanky סימן נושא זה כנפתר ב
-
צ צור ביטל את נעילת נושא זה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות