בירור | האם ניתן שיופיע בווינדוס בשורת המשימות תאריך גם עברי וגם לועזי יחד?
-
@יוסף-אלחנן הצלחתי תודה רבה!
לפני כן ניסיתי ולא הצלחתי -
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | האם ניתן שיופיע בווינדוס בשורת המשימות תאריך גם עברי וגם לועזי יחד?:
@עם-ישראל-חיי ניסית את מה שהוא אמר?
הגדרות>זמן ושפה>שפה ואזור>תבנית אזור>שנה תבנית
זה מועיל שיופיע עברי ולועזי ביחד? אצלי מופיע עברי בנפרד, אשמח שיופיעו יחד
-
@שאול-208
זכור לי של @es0583292679 היה פיתרון לזה -
@מיגו-להוציא כתב בבירור | האם ניתן שיופיע בווינדוס בשורת המשימות תאריך גם עברי וגם לועזי יחד?:
@שאול-208
זכור לי של @es0583292679 היה פיתרון לזהתודה על התיוג.
התוכנה הנ"ל נקראת סטטוסון, היא מאד ישנה ויש לה חסרון שהיא עובדת כל הזמן, בודקת מהירות גלישה וסטטוס שימוש בראם ומעבד וכדו', ולא כולם צריכים את כל זה, מספיק תאריך.
צריך לפתח משהו רק לתאריך, באם יהיה ביקוש - אשמח לפתח, זה לא בעיה, בשמחה!
רק צריך לודא שיש ביקוש, אחרת חבל הזמן, אולי תפתח סקר. -
@es0583292679 הזכירו גם אותי אפי' שאצלי יש רק עברי...
אני הייתי רוצה כזה דבר וחושבני שזה יהיה תועלת להרבה אנשים פה -
@es0583292679 כתב בבירור | האם ניתן שיופיע בווינדוס בשורת המשימות תאריך גם עברי וגם לועזי יחד?:
רק צריך לודא שיש ביקוש, אחרת חבל הזמן, אולי תפתח סקר.
נפתח
https://mitmachim.top/topic/80705/סקר-סקר-לנצרכות-תוכנה-להצגת-תאריך-עברי-ולעזי-יחד -
@שאול-208 הפתרון שאני משתמש בו:
בתוכנת הלוח שנה "קלוח" יש אפשרות להגדיר שבמזעור לשורת המשימות הוא ייסגר כסמל באזור הסמלים בשורת משימות, כשהסמל הוא היום בתאריך העברי, אחרי שמגדירים את זה בתוכנה רק צריך ללכת להגדרות של שורת המשימות ולהגדיר שם שהסמל יוצג בשורת המשימות עצמה ולא באזור של הסמלים המוסתרים, ואז יש לך תאריך עברי בשורת משימות לצד הלועזי של ווינדוס. -
@יאיר-הבהיר אצלי האותיות לא חתוכות, אולי תגדיר שצבע האות יהיה מנוגד לצבע של שורת המשימות
-
@1020 כתב בבירור | האם ניתן שיופיע בווינדוס בשורת המשימות תאריך גם עברי וגם לועזי יחד?:
@שאול-208 הפתרון שאני משתמש בו:
בתוכנת הלוח שנה "קלוח" יש אפשרות להגדיר שבמזעור לשורת המשימות הוא ייסגר כסמל באזור הסמלים בשורת משימות, כשהסמל הוא היום בתאריך העברי, אחרי שמגדירים את זה בתוכנה רק צריך ללכת להגדרות של שורת המשימות ולהגדיר שם שהסמל יוצג בשורת המשימות עצמה ולא באזור של הסמלים המוסתרים, ואז יש לך תאריך עברי בשורת משימות לצד הלועזי של ווינדוס.הגדרתי כך. עכשיו התוכנה לא נפתחת בכלל
-
@1020 כתב בבירור | האם ניתן שיופיע בווינדוס בשורת המשימות תאריך גם עברי וגם לועזי יחד?:
@יאיר-הבהיר אצלי האותיות לא חתוכות, אולי תגדיר שצבע האות יהיה מנוגד לצבע של שורת המשימות
לא עוזר...
אם היה היום כ"ט, הייתי מצלם לך... -
@שאול-208 כתב בבירור | האם ניתן שיופיע בווינדוס בשורת המשימות תאריך גם עברי וגם לועזי יחד?:
זכור לי שראיתי צילום שהעלה כאן מישהו והיה לו ככה
אבל לא מצאתי מידע על כך בגוגל.התכוונת לזה?
https://mitmachim.top/post/263166