הסבר | פירוק המגן מים שעל התקע
-
אשמח מאוד לעצה איך לפרק את המכסה המגן על התקע מחדירת נוזלים, היות וא"א לחבר שעון שבת כרגע
תודה לכולם! -
אשמח מאוד לעצה איך לפרק את המכסה המגן על התקע מחדירת נוזלים, היות וא"א לחבר שעון שבת כרגע
תודה לכולם!@טרום-מתמחה כתב בהסבר | פירוק המגן מים שעל התקע:
המכסה המגן על התקע מחדירת נוזלים
אם אני מבין נכון, והתכוונת לתקע רגיל, הוא לא בא להגן מחדירת נוזלים אלא מילדים קטנים...
ולגבי הפירוק - זה קל מאוד, תפתח את התקע ע"י הבורג באמצע, תסתכל בפנים יש שם חתיכה שחורה עם קפיצים, פשוט תמשוך אותה החוצה.
אם יש לך שקע תחת הטיח של ניסקו - כזה, פשוט תוציא את כל הכיסוי הלבן הזה ע"י הרמה שלהם עם מברג פס.

-
@טרום-מתמחה כתב בהסבר | פירוק המגן מים שעל התקע:
המכסה המגן על התקע מחדירת נוזלים
אם אני מבין נכון, והתכוונת לתקע רגיל, הוא לא בא להגן מחדירת נוזלים אלא מילדים קטנים...
ולגבי הפירוק - זה קל מאוד, תפתח את התקע ע"י הבורג באמצע, תסתכל בפנים יש שם חתיכה שחורה עם קפיצים, פשוט תמשוך אותה החוצה.
אם יש לך שקע תחת הטיח של ניסקו - כזה, פשוט תוציא את כל הכיסוי הלבן הזה ע"י הרמה שלהם עם מברג פס.

-
תודה לכולם! -
@טרום-מתמחה אפשר לשבור אותו אפשר להחליף שקע אבל יש לי פיתרון אחר בשבילך תכניס לשקע מפצל ככה שזה יגרום שהשקע יהיה יותר חיצוני ואז תוכל לחבר שעון שבת...
@2580
שכוייח
זה באמת הפתרון הטוב לכמה שעות לפני שבת
תודה לכולם!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות