שאלה | גיבוי ושיתוף תיקייה מסויימת, הנמצאת בתוך תיקייה שאינה משותפת - איך?
-
זה קצת מסובך, אז תחזיקו ראש...
לצורך פרוייקט התיקונים לאוצריא [ @האדם-החושב עובד כעת על מערכת טלפונית... שלא תשאלו...], אני צריך לשתף את תיקיית הספרים שבמחשב שלי, שכפול של הגיט, למאגר ציבורי כלשהוא.
דרישת בסיס: אני לא רוצה, מכמה סיבות [בעיקר לשם חיסכון בתעבורה], לא להעלות ולא לשתף את כל החומר, אלא רק כמה תיקיות רלוונטיות.
יש לי גישה לתיקיית אחסון שיתופי, דא עקא, ש...- MKLINK לא עובד, וממילא לא ניתן לעשות קיצור דרך לתיקייה ספציפית.
- האפשרות "בחירת תיקייה" שקיימת בדרייב למחשב, 1.1) לא נותנת להעלות לאחסון השיתופי, אלא לדרייב האישי. 1.2) לא ניתן לערוך בדרייב, זה כלל לא מופיע בתוך "האחסון שלי", אלא במקטע "מחשבים", בקיצור לא ישים.
מישהו מכיר פיתרון אחר, שיתאים לי?
שוב:- צריך שיהיה אפשרות לשתף - ושכל אחד יוכל לטפל במחשב שלו, לפתוח קבצים ולערוך, וכולי.
- שלא אצטרך להעלות מעבר למה שאני צריך להעלות.
תודה!
-
י י. פל. סימן נושא זה כשאלה
-
@י-פל כתב בשאלה | גיבוי ושיתוף תיקייה מסויימת, הנמצאת בתוך תיקייה שאינה משותפת - איך?:
זה קצת מסובך, אז תחזיקו ראש...
לא בדיוק הבנתי מה כל כך מסובך
אפשר לשתף תיקיה הנמצאת בתוך כל מקום שלא יהי ללא שום בעיה -
@משחזר-מידע הוא רוצה לשתף ל"תיקיית אחסון שיתופי", ולא לדרייב רגיל.
-
@משחזר-מידע כתב בשאלה | גיבוי ושיתוף תיקייה מסויימת, הנמצאת בתוך תיקייה שאינה משותפת - איך?:
לא בדיוק הבנתי מה כל כך מסובך
אפשר לשתף תיקיה הנמצאת בתוך כל מקום שלא יהי ללא שום בעיהא. מה שענה לך @יום-חדש-מתחיל
ב. באמצעות "בחר תיקייה"? אז זה לא מוגדר כאחסון רגיל, אלא כגיבוי מחשב, ולא יתן לערוך בדריייב עצמו, וגם לא לשתף.
צילומי מסך בספויילר!