בקשת מידע | דחוף,איך משנים IEMI לנוקיה 235
-
א. מתוך חוקי הפורום.
(כללי כתיבה סעיף 6)כותרת הנושא חייבת להיות עניינית ומרמזת על תוכן הנושא! נושא עם כותרת כמו "בעיה במחשב" או "אופיס" לא תקינה! , מיותר לציין שאסור לכלול מילים כמו דחוף וכ"ש לא דחוףףף וכד' - כותרת תקינה הינה לדוגמא: בירור | מחשב thinkpad - איפה מומלץ לקנות או לדוגמא תקלה | תשתית בזק - ניתוקים לעתים קרובות, דוגמאות נוספות והסבר על כותרת תקינה תוכלו לראות כאן,
ב. לגוף השאלה: אין כיום דרך בחינם. בתשלום אפשרי אצל @10110000
-
@MFISHER כתב בבקשת מידע | דחוף,איך משנים IEMI לנוקיה 235:
טוב,סליחה על ה''דחוף'',אבל אין מצב שלא קיים דרך בחינם כי הרי כמו שהמוכר הזה עושה את זה במחשב כך גם אני יכול
אני חושב שבמקום שתגיד סליחה תשנה את את השם של הנושא
-
ואם אין אפשרות בחינם,הרי אם אני אכני סים כשר של רמי לוי זה יחסם לי,השאלה אם אני יתקשר לשירות לקוחות שלהם יוכלו לפתוח לי את הסים שיעבוד על נוקיה עם IEMI לא כשר או שא''א האם אתה יודע
אם יש לך עוד טלפון 235 שיש לו כבר IMEI כשר אז תוכל להעתיק
ולשים בטלפון
ואם אתה שואל איך משנים
נראה לי שיש איזה קוד שאפשר דרכו
לשנות את הIMEI -
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשת מידע | דחוף,איך משנים IEMI לנוקיה 235:
נראה לי שיש איזה קוד שאפשר דרכו
לשנות את הIMEIאין קוד כזה זה לא באמת כ''כ פשוט
וכמו שענו פה אין עוד מישהו פה בפורום שיודע לעשות את זה חוץ מ@10110000 שעושה את זה בתשלום (ומגיע לו זה באמת לא סתם דבר פשוט) -
@מגנוס-קרלסן לא לעשות אף פעם ידפוק את המכשיר
@MFISHER אם אתה רוצה לבזבז את זמנך בכיף אבל אני מציע לך פתרון פשוט תשלם כמה שקלים יהיה לך מכשיר בריא ועובד, ואגב זה לא חינם עד שהדליפו דברים הם עלו לי כסף וגם זמן == כסף אין דבר חינם בעולם -
אבל אין מצב שלא קיים דרך בחינם כי הרי כמו שהמוכר הזה עושה את זה במחשב כך גם אני יכול
המוכר קנה (בתשלום) ממישהו שפיתח את זה. המישהו שפיתח את זה, השקיע בזה זמן, ידע, ולפעמים גם כסף כדי לקנות קבצים שהוא היה צריך.
אז לא, אין את זה בחינם. הגיוני לחלוטין.
כדי לסבר את האוזן:
זה כמו לבקש מחשב בחינם, ולהגיד, מה זה אין בחינם? כמו שהמוכר הוציא לי את זה מהמדף, מאיפה זה הגיע למדף?