בירור | התייעצות על מחשב Yoga 2-in-1
-
יש לי מחשב כזה מאמזון. המפרט שלו הוא:
Device Name: LAPTOP-QUAK9UPA
Product Number: 83DL0002US
Serial Number: YX0CA2JM
BIOS Version: NWCN18WW
Processor: Intel(R) Core(TM) Ultra 7 155U
Storage: 2.8 TB
Installed RAM: 16 GB (15.4 GB usable)
Device ID: 4A7A0A55-F34E-4410-8844-D9A5894FC0B6
Product ID: 00342-22399-95990-AAOEMממליץ מאד.
עיקר ההבדלים בגודל (14 /16) והמעבד או אולטרה 7 החדשים של אינטל, או AMD שגם הוא נחשב לטוב מאד בהשוואה למחיר שלו. אח"כ תצטרך להוסיף עד חמישים שקל בארץ למדבקות ומתאם לשקע טעינה. -
@ישראליק כתב בבירור | התייעצות על מחשב Yoga 2-in-1:
אני רוצה לקנות בלנובו מחשב מסדרת יוגה
הדרישות שלי הן מחשב חזק ועוצמתי
יוקרתי, מסך מגע
מסדרה עסקית אמינה
לכן לאחר בירור הלכתי על יוגה, בעיקר בגלל המראה שלהםבכל מחשב ובמיוחד ביוגה מומלץ ללכת על מחשבים חזקים פיזית. לכן חשוב מאד שזה יהיה מדגמי thinkpad עם עדיפות לדגמי X
הבעיה שלי היא שכשאני נכנס לאתר לנובו אני מוצא כמויות של דגמים של הסדרה הזו, ולא מוצא ידים ורגלים
לפי מה לבחור את המחשב, מה ההבדלים ביניהם וכו'כנ"ל. קח בחשבון שבאתר של לנובו המחירים יקרים. אם כבר אתה שולח לארצות הברית אז תקנה מאיביי חצי מחיר.
כמו כן אני רוצה לדעת
אני שולח את המחשב לברוקלין
מה ההשלכות לענין מס וכו'אאל"ט 6-7 אחוז מס. אם תתפס בכניסה לארץ זה עוד 18 אחוז פלוס קנס... אבל תפתח את המחשב ותכניס לו קבצים וכדו' ואז יהיה בסדר בעז"ה.
וכל עצה נוספת בענין זה תבורך
-
@aiib כתב בבירור | התייעצות על מחשב Yoga 2-in-1:
בכל מחשב ובמיוחד ביוגה מומלץ ללכת על מחשבים חזקים פיזית. לכן חשוב מאד שזה יהיה מדגמי thinkpad עם עדיפות לדגמי X
סינקפאד זה סידרה אחרת, לא?
יוגה אאני מדבר על האלו בשקישור הבא https://www.lenovo.com/us/en/search?fq={!ex%3D698}lengs_US_Brand_facet_698%3AYoga&text=Yoga&rows=20&sort=relevance
שהם יוקרתיים ומפוארים ו2 ב 1 -
כנ"ל. קח בחשבון שבאתר של לנובו המחירים יקרים. אם כבר אתה שולח לארצות הברית אז תקנה מאיביי חצי מחיר.
אתה בטוח שאפשר להשיג בפחות מהדילים שלהם?
אני לא מכיר את איביי בכלל
תוכל לעזור לי בקניה משם?
והאם זה עם אותה אמינות -
@יעקב-אליעזר כתב בבירור | התייעצות על מחשב Yoga 2-in-1:
אם תרצה דווקא 2 ב1 חפש דגם כזה ThinkPad X1 Yoga
1
הוא לא יפה כמו יוגה, הוא מוצר כלאיים כזה, לא הסינקפד הרגילים אבל עדיין עם הגסות שלהם
האם הפער בחוזק ובאיכות בין יוגה לאלו המאסיביים כה גדול? -
בכל מחשב ובמיוחד ביוגה מומלץ ללכת על מחשבים חזקים פיזית. לכן חשוב מאד שזה יהיה מדגמי thinkpad עם עדיפות לדגמי X
סינקפאד זה סידרה אחרת, לא?
יוגה אאני מדבר על האלו בשקישור הבא https://www.lenovo.com/us/en/search?fq={!ex%3D698}lengs_US_Brand_facet_698%3AYoga&text=Yoga&rows=20&sort=relevance
שהם יוקרתיים ומפוארים ו2 ב 1איך שידוע לי יוגה זה בעצם צורה של מחשב שהוא מתקפל 360
הסדרה שאתה מביא אני פחות מכיר אותה אבל היא לא סדרה עסקית על כל המשתמע. אולי הם קצת יותר מפוארים ונוצצים אבל פחות עמידים.
אתה יוכול לקנות יוגה מסדרת thinkpad כמובן עדיפות לכמה שיותר גבוה -T או X -
כנ"ל. קח בחשבון שבאתר של לנובו המחירים יקרים. אם כבר אתה שולח לארצות הברית אז תקנה מאיביי חצי מחיר.
אתה בטוח שאפשר להשיג בפחות מהדילים שלהם?
בוודאי
אני לא מכיר את איביי בכלל
תוכל לעזור לי בקניה משם?
והאם זה עם אותה אמינותזה בוודאי לא אותה אמינות, צריך לקנות ממוכר אמין באיביי ובכל מקרה אם יש בעיות אתה יכול להתלונן תוך 30 יום ולבטל את העסקה.
הבעיה היא למי שיש פחות גישה לארצות הברית אז מסובך לו להחזיר את המוצר כשדורשים ממנו.
אבל אם אין לך בעיה כזו שליש-חצי מחיר פחות תמיד שווה את הספק כאב ראש -
@aiib נניח שאני רוצה את הדגם הבא
lenovo yoga 9i 2 in 1 gen 9 14 inchהדגם הזה הוא עם מעבד עם סיומת H שזה אומר מצד אחד מעבד הרבה יותר חזק מצד שני ממש בזבזן בחשמל. אתה מודע לכך?
בלנובו עד שלשום היה דיל עליו ב1200 דולר
היום זה כמעט 1600לפני מס של עוד 6-7 אחוז
בכמה אני יכול למצוא אותו באיביי?
מאמין שיש ביותר זול...
(הסיבה שזה ממש זול כי זאת קופסה פתוחה, שזה אומר שזה מגיע בלי קופסה מקורית או עם קופסה פתוחה. לפעמים יש מוכרים שמוכרים מחשבים עם תגית כזו למרות שהשתמשו בזה כמה פעמים בודדות. עדיין שווה את המחיר במיוחד שבדרך כלל זה לא קורה.
תשאל את המוכר במפורש האם השתמשו או לא ושיישלח לך תמונות מקוריות.