בירור | ווייפרי 2 במעבדי אינטל דור 13
-
אני מאוד מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בבעיות קריסה של רכיב הווייפי במחשב, בגלל תוכנת ווייפרי 2 (הרגילה), בעיקר במעבד אינטל מדור 13 ומעלה.
תקופה ארוכה שאני חווה קריסות תכופות בווייפי במחשב עם מעבד אינטל דור 13, ושללתי את כל הגורמים האחרים (כולל החלפה פיזית של הרכיב ע"י החברה שבאה לקראתי), וכעת אפשר לומר בוודאות של 99.99% שמדובר בהקרסה של תוכנת ווייפרי.
המעניין הוא שכשמתחברים לרשת פתוחה וכמובן אין גלישה, אין קריסות, רק שמתחברים לרשת מסוננת ומתחילים להשתמש, אחרי מספר שניות הוויפי קורס, ולפעמים צריך להפעיל את המחשב מחדש להחזיר את הרכיב לפעולה.
כמובן שניסיתי סוגי ראוטרים ורשתות וסוגי חיבורים וכו', והבעיה לא נפתרה.נטפרי ככל הנראה אובדי עצות בעצמם, אני רוצה לעזור לי ולכולם ואשמח לשיתוף פעולה.
-
@ביוס דרך אגב בחברה של המחשב ביצעו הקלטה מקצועית של פעילות המחשב, וזיהו אכן הקרסה חוזרת של ווייפרי, כמובן שלא היה להם מושג מה זה התוכנה הזאת.
בהתחלה חשבתי לתומי שזה כמו כל הסינונים שגורמים לשגיאות בדוחו"ת למיניהם. כעת מסתבר שלא, והם צודקים זו לא בעיה של המחשב. -
@ביוס נטפרי מסכימים שזה בעיה שלהם ?
מחשב נייד או נייח ?
מה קורה אם רק מתחברים לרשת של נטפרי ללא ווייפרי
מה שכתבת לא ברור מספיק בחלק הזה
התחלת עם וויפרי בהמשך כתבת על סתם התחברות לרשת של נטפריבכל אופן אני לא נתקלתי בזה, ועברו אצלי די הרבה ... מחשבים עם מעבדי אינטל דור 13
-
@ביוס כתב בבירור | ווייפרי 2 במעבדי אינטל דור 13:
בחברה של המחשב ביצעו הקלטה מקצועית של פעילות המחשב
סליחה מראש על הסטייה מהנושא,
אפשר לשאול מה זה אומר? -
@יהודה-12 אם מתחברים לרשת רגילה לא קורס. אני מתכוין שכנראה ווייפרי מקריס את הוייפי שמתחברים לרשת של נטפרי, אבל שמתחברים לרשת רגילה לא קורה כלום.
אבל כנראה זה באמת לא בעיה של נטפרי ולמרות שהחברה טוענת לא מצאה בעיה, יש טכנאי שאמר לי שהבעיה במעבד עצמו והחברה מכירה את התופעה ולא מזכה אותי על המחשב.
אז אני יפרסם כאן שזה חברת HP מחשב מסדרת PROBOOK, וכנראה שמצוה להתרחק מהם. בסוף לא נתנו לי פתרון למרות שבדרך כלל דיברו איתי וענו לי לטלפון, כמו האלה מהקופה...
יותר לא קונה מהם למרות הפיתוי של המחיר הנורמלי והשיקיות של המחשב.אני לא רואה שום אפשרות אחרת, כי גם בלי וויפרי יש קריסות בבלוטוס דוקא, ולא זוכר אם היו שגיאות בווייפי בלי וייפרי
-
@חיים-יענקל-0 כתב בבירור | ווייפרי 2 במעבדי אינטל דור 13:
@ביוס
למה שלא תנסה להתקין וויפרי 3 ולראות עם זה משנה משהו?לפעמים שאתה שומע עוד מישהו ועוד מישהו זה בסוף נכנס. כל העולם - כולל נטפרי - אמרו לי שזה לא קשור לווייפרי. אבל בסוף הידד!!! התקנתי וויפרי 3 והבעיה נעלמה לה ברוך ה'.
-
@ביוס כתב בבירור | ווייפרי 2 במעבדי אינטל דור 13:
התקנתי וויפרי 3 והבעיה נעלמה לה ברוך ה'.
אז אולי תמחק את מה שכתבת:
אז אני יפרסם כאן שזה חברת HP מחשב מסדרת PROBOOK, וכנראה שמצוה להתרחק מהם. בסוף לא נתנו לי פתרון למרות שבדרך כלל דיברו איתי וענו לי לטלפון, כמו האלה מהקופה...
יותר לא קונה מהם למרות הפיתוי של המחיר הנורמלי והשיקיות של המחשב. -
@חיים-יענקל-0 כתב בבירור | ווייפרי 2 במעבדי אינטל דור 13:
למה שלא תנסה להתקין וויפרי 3 ולראות עם זה משנה משהו?