בירור | ווייפרי 2 במעבדי אינטל דור 13
-
@חיים-יענקל-0 כתב בבירור | ווייפרי 2 במעבדי אינטל דור 13:
@ביוס
למה שלא תנסה להתקין וויפרי 3 ולראות עם זה משנה משהו?לפעמים שאתה שומע עוד מישהו ועוד מישהו זה בסוף נכנס. כל העולם - כולל נטפרי - אמרו לי שזה לא קשור לווייפרי. אבל בסוף הידד!!! התקנתי וויפרי 3 והבעיה נעלמה לה ברוך ה'.
-
@ביוס כתב בבירור | ווייפרי 2 במעבדי אינטל דור 13:
התקנתי וויפרי 3 והבעיה נעלמה לה ברוך ה'.
אז אולי תמחק את מה שכתבת:
אז אני יפרסם כאן שזה חברת HP מחשב מסדרת PROBOOK, וכנראה שמצוה להתרחק מהם. בסוף לא נתנו לי פתרון למרות שבדרך כלל דיברו איתי וענו לי לטלפון, כמו האלה מהקופה...
יותר לא קונה מהם למרות הפיתוי של המחיר הנורמלי והשיקיות של המחשב. -
למה שלא תנסה להתקין וויפרי 3 ולראות עם זה משנה משהו?
-
@חיים-יענקל-0 דבר ראשון חשבתי שאינוואר לא קשור ל3
אבל בדקתי בהגדרות באזור האישי ורשום לי שם שיש לי 3..
אבל תוכנת וויפרי 3 אין לי בכלל וגם לא 2 -
@חיים-יענקל-0 הקישור שנתת זה קישור להסרה
בכל אופן אם יש למישהוא רעיון בשבילי עם הנתונים שלי
(מה שנתתי כבר - יותר מזה אני לא יודע) אני אשמח -
@חיים-יענקל-0 לא הבנתי
אם הוא נותן לי להסיר זה אומר שמותקן לי? -
@חיים-יענקל-0 אם אני מתקין וויפרי 3, ונטפרי לא אישרו לי VPN, אני עדיין יוכל להתחבר לWI-FI שאינו מסונן למשך 10 דקות עם ניתוק פעם ב10 דקות?
וכמובן שיהיה מסונן -
@חד-גדיא
צריך אישור יוחד מנטפרי שזה יעבוד בארץ,
אחרת זה יעבוד רק בחו"ל.האישור נדרש לגלוש ברשת לא כשרה, אבל ברשת כשרה לא צריך שום אישור
-
@חיים-יענקל-0 נכון. בכל מקרה צריך לשלם 25 שקל על הסינון בלי קשר לניתוק. אלא שכדי לא לזכות לניתוקים (למרות שאתה משלם) צריך לקבל אישור מיוחד מנטפרי.
לגבי ווייפרי 3 המלצה שלי אישית תתקינו את זה על המחשב שלכם, זה הרבה יותר טוב מווייפרי 2. בווייפרי 2 היתה עוד בעיה שהיתה לכל מי שאני מכיר (לא רק בדגמי מחשבים בודדים), שאחרי שהמסך של המחשב (נייד) נכבה, התוכנה מפסיקה לנטר את הרשת וכברירת מחדל היא חוסמת אותו, זה גרם להורדות להתקע באמצע הורדה שהמסך נכבה באמצע כי האינטרנט היה נחסם מיידית. עכשיו זה לא קורה. יותר מזה, גם מי שלא היה באמצע הורדה, בגלל שהאינטרנט היה נחסם, גם אחרי שהוא הדליק את המסך מחדש, האינטרנט עדיין היה חסום, והיה צריך לבחור בסרוק חיבורים מחדש.
וכמו שאמרתי גם הקריסות של הרכיב ווייפי הפסיקו בווייפרי 3. ב"ה (אגב בווייפרי 3 אין את האפשרות סרוק מחדש, כנראה שהוא עושה את זה לבד).והדבר הכי הכי חשוב (מהבדיקה במחשב שלי בכל אופן) ווייפרי 3 זולל הרבה פחות זיכרון חשמל ומעבד!!!!!!! מי שבדק ודאי יודע שווייפרי זולל הרבה מהמשאבים, אז עכשיו בווייפרי 3 זה כבר לא ככה. לא יודע מה הסיפור של נטפרי שהם לא אומרים ללקוחות לרוץ להתקין ווייפרי 3, התומך שלהם כמעט שכנע אותי שזה מיותר כי יש לי ווייפרי 2. לא יודע.
מצ"ב תמונה