דיסק קשיח בעיתי
- 
בדקתי את הדיסק קשיח של המחשב שלי על ידי המדריך הזה 
 וזה התוצאות מה אפשר לעשות?

CrystalDiskInfo_20200630161058.txt
- 
- 
- 
בדקתי את הדיסק קשיח של המחשב שלי על ידי המדריך הזה 
 וזה התוצאות מה אפשר לעשות?

CrystalDiskInfo_20200630161058.txt@כוספים-למשיח אמר בדיסק קשיח בעיתי: וזה התוצאות מה אפשר לעשות? אם לא מדובר בהצלת החומר ממנו 
 לא שוה להשקיע בדיסק כזה ישן
 מה גם כל מה שלא תעשה [באם תצליח] יהיה תיקון קוסמטי שלא יחזק מעמד
- 
@כוספים-למשיח אמר בדיסק קשיח בעיתי: וזה התוצאות מה אפשר לעשות? אם לא מדובר בהצלת החומר ממנו 
 לא שוה להשקיע בדיסק כזה ישן
 מה גם כל מה שלא תעשה [באם תצליח] יהיה תיקון קוסמטי שלא יחזק מעמד@משחזר-מידע אמר בדיסק קשיח בעיתי: מה גם כל מה שלא תעשה [באם תצליח] יהיה תיקון קוסמטי שלא יחזק מעמד 
 גם טוב משהו זמני
- 
@משחזר-מידע אמר בדיסק קשיח בעיתי: מה גם כל מה שלא תעשה [באם תצליח] יהיה תיקון קוסמטי שלא יחזק מעמד 
 גם טוב משהו זמני@כוספים-למשיח אמר בדיסק קשיח בעיתי: גם טוב משהו זמני ראשית כתבתי באם תצליח 
 שנית על מה ולמה ?
 מה המטרה ?
- 
@כוספים-למשיח אמר בדיסק קשיח בעיתי: גם טוב משהו זמני ראשית כתבתי באם תצליח 
 שנית על מה ולמה ?
 מה המטרה ?@משחזר-מידע אמר בדיסק קשיח בעיתי: @כוספים-למשיח אמר בדיסק קשיח בעיתי: גם טוב משהו זמני ראשית כתבתי באם תצליח 
 שנית על מה ולמה ?
 מה המטרה ?כי זה מחשב שאני לא הולך להשקיע בו דיסק קשיח חדש אז עדיף משהו זמני 
- 
@משחזר-מידע אמר בדיסק קשיח בעיתי: @כוספים-למשיח אמר בדיסק קשיח בעיתי: גם טוב משהו זמני ראשית כתבתי באם תצליח 
 שנית על מה ולמה ?
 מה המטרה ?כי זה מחשב שאני לא הולך להשקיע בו דיסק קשיח חדש אז עדיף משהו זמני @כוספים-למשיח אמר בדיסק קשיח בעיתי: כי זה מחשב שאני לא הולך להשקיע בו דיסק קשיח חדש אז עדיף משהו זמני אז תמשיך לעבוד על זה כמות שהיא עד שימות 
 וכמובן זהירות שיהי גיבויים