בקשת מידע | כול תמונה או סירטון בגוגל צאט שלוחצים עליהם יורדים למה?
-
@1divid יש תוסף של @צדיק-תמים
-
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | כול תמונה או סירטון בגוגל צאט שלוחצים עליהם יורדים למה?:
זה פותר את הבעיה של הסירטונים אבל תמונות שאני לוחץ זה ישר יורד יש גם לזה פיתרון?
תודה!!! -
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | כול תמונה או סירטון בגוגל צאט שלוחצים עליהם יורדים למה?:
זה פותר את הבעיה של הסירטונים אבל תמונות שאני לוחץ זה ישר יורד יש גם לזה פיתרון?
תודה!!! -
@בן-ציון כתב בבקשת מידע | כול תמונה או סירטון בגוגל צאט שלוחצים עליהם יורדים למה?:
@1divid
יש לך IDM?לא
למה? -
@בן-ציון כתב בבקשת מידע | כול תמונה או סירטון בגוגל צאט שלוחצים עליהם יורדים למה?:
@1divid
יש לך IDM?לא
למה? -
תודה!!!@1divid כתב בבקשת מידע | כול תמונה או סירטון בגוגל צאט שלוחצים עליהם יורדים למה?:
תודה!!!אין לי מושג
-
אני שמתי לב שכשהקליטה פחות טובה, זה יורד בלי להיפתח רגיל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות