בקשת מידע | כיצד ניתן לחסום צינתוקים כשאין אפשרות הסרה במערכת?
-
חוץ מזה שזה לא חוקי, זה מטריד ברמות שאין לתאר...
אותו מספר כמה וכמה פעמים ביום,
אולי זה יותר מתאים לפורום ימות, אך אני מרגיש יותר בנוח לשאול כאן...
התקשרתי לשירות לקוחות שלהם אך הפנו אותי לאיזו הודעת חרטא משפטית שתכלס' אומרים לי לפנות למפרסם..
בדיחה גרועה
ראיתי שהיה בעבר אפשרות לחסום בתוך ימות המשיח מערכת ספציפית אבל אני לא מוצא את האפשרות הזו כעת,
אשמח למידע.
נ.ב. זה מספר וירטואלי אז אל תציעו לי להוסיף לרשימה השחורה. -
@שאול-208 מתוך דרשו:
נקים את החומה המגינה, ונשמור עליה מכל משמר'מכת מדינה' היא זו, הפירצה ההרסנית של הצינתוקים, המחלחלת אלינו מהדלת האחורית ומכניסה שם רכבת שאינה נגמרת, ובה תוכן קלוקל וריקני מאת יושבי הקרנות המשועממים. החרדה העיקרית והגדולה היא: על נפש ילדינו. וכי נכניס הביתה את כל העיתונים הלא כשרים וערוצי הרדיו, כשהם באים ב'מהדורה קולית' בפלאפון הכשר???
יצר הרע אינו שוקט על השמרים, ומנסה בכל תחכומיו להוריד את הרמה הרוחנית מבפנים, בטלפיים מחופשות של מידע 'חרדי', ותמימות מזוייפת של 'קוי מידע' שרובם שטויות ו'נייעס', ההופכים להיות צינורות למידע לא חרדי ולא מתאים לשום נשמה יהודית. ואם תמצי לומר: שולטים הם שליטה ללא מצרים על המוח ועל הנפש של אלפים מישראל, ככל העולה על רוחם. פשוט מזעזע!
תיתי לכו, על העלאת נושא יקר וקריטי זה לתשומת לב ולדיון ציבורי פורה, ומי יתן ובקרוב נתבשר על חידוש טהרת הפלאפונים, ולא ישמעו קולות קלקולים אלו בגבולנו.
חברת 'ימות המשיח' העוסקת בתחום קווי המידע הקוליים מפרסמת כי במידה ומישהו קיבל צינטוק מקו שלא נרשם אליו אשר עושה שימוש בפלטפורמה הטכנית של ימות המשיח, יכול להתקשר לחברת 'ימות המשיח' , מספר טלפון 077-3137-770. בשלוחה 6 ולאחר מכן 2 -1, שם אפשר לבקש לנתק אחת ולתמיד את הפלאפון מקבלת צינתוקים מקווים העושים שימוש בפלטפורמה של ימות המשיח.
כמו כן, חברת 'ימות המשיח' מבקשת כי במידה וקיבלתם צינטוק מקו שלא נרשמתם אליו, ועושה שימוש בפלטפורמה הטכנית שלה, לדווח במספר הטלפון של ימות המשיח 077-3137-770 בשלוחה 6 ולאח מכן 2 – 3 ולדווח לצורך טיפול.
אנו קוראים לשאר חברות התקשורת העוסקות בתחום לנהוג בצורה זו, ולאפשר למאזינים להתנתק מרשימות תפוצה של קווי מידע קולי.
י.פ.
-
פוסט זה נמחק!
-
@מיגו-להוציא כתב בבקשת מידע | כיצד ניתן לחסום צינתוקים כשאין אפשרות הסרה במערכת?:
אז פשוט תשאל בשירות הלקוחות של ימות
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | כיצד ניתן לחסום צינתוקים כשאין אפשרות הסרה במערכת?:
התקשרתי לשירות לקוחות שלהם אך הפנו אותי לאיזו הודעת חרטא משפטית שתכלס' אומרים לי לפנות למפרסם..