בקשת מידע | מכירים את זה שמישהו שולח בעותק גלוי, וכל הטיפשים מתחילים לשלוח הודעות 'נא להסירני'? מה עושים???
-
@סגנון כתב בבקשת מידע | מכירים את זה שמישהו שולח בעותק גלוי, וכל הטיפשים מתחילים לשלוח הודעות 'נא להסירני'? מה עושים???:
שלום וברכה
מישהו שלח בטעות הודעה בעותק גלוי למאות אנשים, ועכשיו כולם מתחילים להציף את השרשור בהודעות זועמות של 'נא להסיר', במקום לשתוק ולהפסיק את ההטרדה, הם מקפיצים את ההטרדה פי מאה.
הייתי מאוד רוצה לכתוב להם 'שויטים שבעולם! תפסיקו להטריד את עצמכם!'
אבל נראה לי שאחת דינו של כל מי שמגיב שם להפוך את המייל שלו לספאם ללא תקנה.
לכן אני לא מעז.
פעם חשבתי לנסות לפתוח איזה מייל אקראי רק לצורך זה, ושיחסם.
אבל לא מצאתי חברה שמאפשרת דבר כזה.
יש לכם רעיון איך מלמדים תועי רוח בינה?
אולי לשלוח אחד אחד לכל רשימת התפוצה שם?
או שנעזוב אותם, שילמדו בדרך הקשה, שהמייל שלהם יוספאם, ופעם הבאה הם ידעו לא להגיב לעותק גלוי...מסכים עם@צדיק-תמים
טכנית לדבריך: להוסיף אפשרות להגיב תחת מייל אחר כנ"ל, ואז לשלוח ממנו -
פוסט זה נמחק!
-
@סגנון כתב בבקשת מידע | מכירים את זה שמישהו שולח בעותק גלוי, וכל הטיפשים מתחילים לשלוח הודעות 'נא להסירני'? מה עושים???:
פעם חשבתי לנסות לפתוח איזה מייל אקראי רק לצורך זה, ושיחסם.
אבל לא מצאתי חברה שמאפשרת דבר כזה.יש אתר של מייל לעשר דקות הובא פה פעם בפורום
-
@מוטי-מהיר כתב בבקשת מידע | מכירים את זה שמישהו שולח בעותק גלוי, וכל הטיפשים מתחילים לשלוח הודעות 'נא להסירני'? מה עושים???:
יש אתר של מייל לעשר דקות הובא פה פעם בפורום
הוא רק לקבלת מיילים ולא לשלוח
-
@לחיל-אומר עיקר הרעיון שהוא רוצה זה:
יש לכם רעיון איך מלמדים תועי רוח בינה?
-
@פלמנמוני כתב בבקשת מידע | מכירים את זה שמישהו שולח בעותק גלוי, וכל הטיפשים מתחילים לשלוח הודעות 'נא להסירני'? מה עושים???:
הוא רק לקבלת מיילים ולא לשלוח
יש גם כאלו שאפשר לשלוח בהם
זכורני שניסיתי בעבר