בקשת מידע | חנות כשרה במקום הגוגל פליי
-
@א-מ-ד כתב בבקשת מידע | חנות כשרה במקום הגוגל פליי:
אגב, לא שכחתי אותך וכל הזמן ניסיתי לבדוק איך לשלב בזה חנות אופליין... אולי בהמשך אני אמצא איך...
למה זה אמור להיות שונה?
פשוט תגדיר שקבצי הapk יהיו מאוחסנים מקומית במקום בשרת
יותר קל -
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | חנות כשרה במקום הגוגל פליי:
@א-מ-ד כתב בבקשת מידע | חנות כשרה במקום הגוגל פליי:
אגב, לא שכחתי אותך וכל הזמן ניסיתי לבדוק איך לשלב בזה חנות אופליין... אולי בהמשך אני אמצא איך...
למה זה אמור להיות שונה?
פשוט תגדיר שקבצי הapk יהיו מאוחסנים מקומית במקום בשרת
יותר קלאבל אני רוצה שזה יהיה אופליין לגמרי - כלומר שגם האייקונים ילקחו מהקבצים ולא מהאינטרנט.
בנוסף, אני לא יוכל לעדכן את רשימת האפליקציות והפרטים שלהם.
אבל כנראה אני יעשה שמי שירצה יוריד במחשב תיקייה של האפליקציות שתכיל גם את ה-json של הנתונים, וככה יוכלו גם לעדכן.
@פראירי בכל אופן זה לא יהיה בגרסה הראשונה, אבל אני ישתדל לזרז גם את זה. -
אני מתכוון לאפליקציה של חנות שדומה לגוגל פליי, רק עם אפליקציות כשרות בלבד. לא מעבר לזה (נשאיר את זה לחסימה המעולה של @לא מתייאש...)
אם לא ,אז מה העניין בחנות שלידה יש חנות רגילה של גוגל פליי פעילה או דפדפן פתוח ואפשר להוריד ולהתקין גם מה שמחוץ לחנות?
-
@שמואל5 כתב בבקשת מידע | חנות כשרה במקום הגוגל פליי:
@world כתב בבקשת מידע | חנות כשרה במקום הגוגל פליי:
שלידה יש חנות רגילה של גוגל פליי פעילה או דפדפן פתוח ואפשר להוריד ולהתקין גם מה שמחוץ לחנות?
העניין הוא שאין את זה...
אבל הוא כתב שלא יהא סינון אלא רק אפליקציה שהיא חנות כשרה והסינון לא מתייאש יודע לעשות ...
-
@שמואל5 כתב בבקשת מידע | חנות כשרה במקום הגוגל פליי:
@world לא לחסום בהגדרות, למחוק את מתקין החבילה
אז איך בדיוק יתקינו אפליקציות דרך החנות הכשרה?
-
@מגנוס-קרלסן זה מה ש @א-מ-ד כתב:
אם יש רוט היא מתקינה דרך הרוט, ואם אין היא מתקינה עם מתקין החבילה.
-
@TripleU החנות שלך תסנן את המכשיר שיהא רק חנות כשרה בלי אפשרות להתקין אפליקציות מגוגל פלי או מדפדפן אלא רק להתשמש באפליקציות המוקצות בחנות , משהו בסגנון כשר פליי)?
@TripleU כתב בבקשת מידע | חנות כשרה במקום הגוגל פליי:
@שמואל5
אני עובד עכשיו על חנות שלא צריך רוט או מתקין חבילה.
עובד על API של חנות גוגל.
זה נבנה לגירסאות הכשרים שאני בונה.
יהיה בתשלום 🥴כלומר, לא לכל מכשיר, אלא רק למכשירים מסוננים שזה שולב מראש בקושחה שלהם
-
@שמואל5 אבל תמיד יש גישה לדפדפן מכל מיני אפליקציות ?
וגם איך הבנת שתיהיה חסימה להתקנות חיצוניות דרך החנות הכשרההחנות נועדה למי שרוצה חנות עם אפליקציות כשרות בלבד. את הנושא של התקנות חיצוניות כל אחד יחליט לעצמו, וכמובן אפשר להסיר את מתקין החבילה.